جای این تاپیک تالار ادبیاته !:gol:
hamid_61 عضو جدید Jun 16, 2008 #3,182 در دل من گنج خود کردی نهان جای در ویرانه کردی عاقبت قطره اشک مرا کردی قبول اشک را دردانه کردی عاقبت "فیض کاشانی"
در دل من گنج خود کردی نهان جای در ویرانه کردی عاقبت قطره اشک مرا کردی قبول اشک را دردانه کردی عاقبت "فیض کاشانی"
gh_engineer عضو جدید کاربر ممتاز Jun 17, 2008 #3,183 تا همه خلوتیان جام صبوحی گیرند چنگ صبحی به در پیر مناجات بریم
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Jun 17, 2008 #3,184 ماهم این هفته برون رفت و بچشمم سالیست حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالیست
H hilda عضو جدید Jun 17, 2008 #3,185 تا تو نگاه مي كني كار من" آه "كردن است اي به فداي چشم تو اين چه نگاه كردن است. من با كائنات موزون و هماهنگ هستم.
تا تو نگاه مي كني كار من" آه "كردن است اي به فداي چشم تو اين چه نگاه كردن است. من با كائنات موزون و هماهنگ هستم.
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Jun 17, 2008 #3,186 ترک ما سوی کس نمی نگرد آه از این کبریا وجاه وجلال
m_kh_m عضو جدید Jun 17, 2008 #3,187 magsod گفت: ترک ما سوی کس نمی نگرد آه از این کبریا وجاه وجلال کلیک کنید تا باز شود... لطفش به گه صبوح ساقی لطفیست چنانکه باد باقی ***نظامی گنجوی***
magsod گفت: ترک ما سوی کس نمی نگرد آه از این کبریا وجاه وجلال کلیک کنید تا باز شود... لطفش به گه صبوح ساقی لطفیست چنانکه باد باقی ***نظامی گنجوی***
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Jun 17, 2008 #3,188 یاران چه غریبانه رفتند از این خانه هم سوخته شمع ما هم سوخته پروانه
sshhiimmaa عضو جدید Jun 17, 2008 #3,189 همه هست آرزويم كه ببينم از تو رو چه زيان تو را كه من هم برسم به آرزويي
m_kh_m عضو جدید Jun 17, 2008 #3,190 یک شبی پروانگان جمع آمدند در مضیفی طالب شمع آمدند جمله می گفتند می باید یکی کاو خبر آرد ز مطلوب اندکی
یک شبی پروانگان جمع آمدند در مضیفی طالب شمع آمدند جمله می گفتند می باید یکی کاو خبر آرد ز مطلوب اندکی
ie student عضو جدید کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,191 یا رب آن نو گل خندان که سپردی به منش می سپارم به تو از دست حسود چمنش
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,192 شد زغمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم
کالیگولا عضو فعال کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,193 میان موج می رقصید در آب/ برقص مرگ, اخترهای انبوه برود سند می غلطید بر هم/ ز امواج گران, کوه از پی کوه
میان موج می رقصید در آب/ برقص مرگ, اخترهای انبوه برود سند می غلطید بر هم/ ز امواج گران, کوه از پی کوه
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,194 هر جايي هوس را تا خواهشي بر آريم اسكندرانه ملکی صحراي محشر كرديم
shanli مدیر بازنشسته Jun 18, 2008 #3,195 میشتابند از پی هم بی شکیب روز ها و هفته ها و ماه ها چشم تو در انتظار نامه ای خیره میماند به چشم راه ها
میشتابند از پی هم بی شکیب روز ها و هفته ها و ماه ها چشم تو در انتظار نامه ای خیره میماند به چشم راه ها
eng.saeedsgk عضو جدید Jun 18, 2008 #3,196 از بس که بر آورد غمت آه از من ترسم که شود به کام بد خواه از من دردا که ز هجران تو ای جان جهان خون شد دلم و دلت نه آگاه از من
از بس که بر آورد غمت آه از من ترسم که شود به کام بد خواه از من دردا که ز هجران تو ای جان جهان خون شد دلم و دلت نه آگاه از من
کالیگولا عضو فعال کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,197 نوح تویی روح تویی/ فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی/ بر در اسرار مرا
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,198 از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود زینهار از این بیابان وین راه بینهایت
يامين عضو جدید کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,199 تو به صد نغمه، زبان بودی و دلها همه گوش چه شنفتی که زبان بستی و خود گوش شدی
کالیگولا عضو فعال کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,200 یعنی از هر گوشه خلقی دیو خلق/ پای کوبان سوی دیر آورده روی گر نباشد بندگان را نذرها/ سوزد از خشم خدایان بذرها
یعنی از هر گوشه خلقی دیو خلق/ پای کوبان سوی دیر آورده روی گر نباشد بندگان را نذرها/ سوزد از خشم خدایان بذرها
يامين عضو جدید کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,201 امروز ترا دسترس فردا نيست و انديشه فردات بجز سودا نيست ضايع مکن اين دم ار دلت شيدا نيست کاين باقی عمر را بها پيدا نيست
امروز ترا دسترس فردا نيست و انديشه فردات بجز سودا نيست ضايع مکن اين دم ار دلت شيدا نيست کاين باقی عمر را بها پيدا نيست
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 18, 2008 #3,202 ترسم به کعبه نرسی ای اعرابی این ره که تو میروی به ترکستان است
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Jun 19, 2008 #3,203 تا به غایت ره میخانه نمیدانستم ورنه مستوری ما تا به چه غایت باشد
eng.saeedsgk عضو جدید Jun 19, 2008 #3,204 دیدم مه تو فتاده در آب شبی من گریه کنان ناله مجنون کردم(خودم)
essyh2003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jun 19, 2008 #3,205 ما درس سحر در ره میخانه نهادیم محصول دعا در ره جانانه نهادیم
H hilda عضو جدید Jun 20, 2008 #3,206 من نگويم كه مرا از قفس آزاد كنيد قفسم برده به باغي و دلم شاد كنيد من با كائنات موزون و هماهنگ هستم.
s_ghazal عضو جدید Jun 20, 2008 #3,207 مشاعره مشاعره درخت دوستي بنشان كه كام دل به بار آرد نهال دشمني بركن كه رنج بيشمار آرد
donia عضو جدید Jun 20, 2008 #3,208 در عطر بوسه های گناه آلود رویای آتشین ترا دیدم همراه با نوای غمی شیرین در معبد سکوت تو رقصیدم اما...دریغ و درد که جز حسرت هرگز نبوده با ده به جام من کو تاج پر شکوفه نام من؟
در عطر بوسه های گناه آلود رویای آتشین ترا دیدم همراه با نوای غمی شیرین در معبد سکوت تو رقصیدم اما...دریغ و درد که جز حسرت هرگز نبوده با ده به جام من کو تاج پر شکوفه نام من؟
shanli مدیر بازنشسته Jun 20, 2008 #3,209 نه به ابر،نه به آب،نه به برگ نه به این ابی آرام بلند نه به این خلوت خاموش کبوتر ها نه به این آتش سوزنده که لغزیده به جام من به این جمله نمی اندیشم مشیری
نه به ابر،نه به آب،نه به برگ نه به این ابی آرام بلند نه به این خلوت خاموش کبوتر ها نه به این آتش سوزنده که لغزیده به جام من به این جمله نمی اندیشم مشیری
donia عضو جدید Jun 20, 2008 #3,210 مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور در زمستانی غبار الود و دور یا خزانی خالی از فریاد و شور
مرگ من روزی فرا خواهد رسید در بهاری روشن از امواج نور در زمستانی غبار الود و دور یا خزانی خالی از فریاد و شور