چندروزه دارم خودمو خفه ميكنم كه اين گل رو پيدا كنم...حالا كه رفتم سراغ آرشيوم...ميبينم....كه...سورومورو گنده اونجاست....و من خنگ تمام دنيا رو براي پيدا كردنش زير و رو كردم....
آخخخ اگه بدونيد چقدر سوز داشت....
اما ممنون زيبا جون خيلي سوالت قشنگ بود.... از اين كاوش هم لذت بردم هم كلي به اطلاعاتم اضافه شد...خيلييييييييييييي مرسيييييييي..
اسم اين گياه...ميمولوس هست.
فقط مصارف داروييش رو نميدونم...مشكل اصلي هم همين بود كه من توي گياهان دارويي دنبالش ميگشتم
با اجازه دوستان من یه مطلب گیر آوردم و این حاصل ترجمه خواص و کاربردهای این گیاهه.الهی خیر از جوونیت ببینی مادر ! من سر این سؤال ده سال پیر شدم !
کاملا صحیح است !
البته این گونه آخری اسمش این بود :
Mimulus guttatus (common monkey - flower
(Mimulus : (the monkey-flowers and musk-flowers جنس
تیره :
Phrymaceae
راسته : Lamiales
حالا شما برنده این یا مهندس مهربان ؟ متأسفانه به علت کهولت سن قادر به تشخیص شخص برنده نیستم
هر کی برندست یه زحمت بکشه این عبارت رو سرچ کنه و خواصشو پیدا کنه و البته ترجمه کنه ! بعد در اختیار دوستان قرار بده :
mimulus medicinal uses
و یا :
Mimulus guttatus medicinal uses
بنده هم از خدمت خواهران و برادرانم مرخص میشم و در این چند روز باقی مانده تا امتحانات ( ! ) به دعای خیر شما عزیزان نیازمندم
خداحافظ
من تازه واردم و الان عکس خوبی ندارم که بذارم.و بیشتر دوس دارم جواب بدمنه که خیلی جواب دادم
اگه زحمتت نمیشه شما لطف کنید و سوال رو بذارید.
در ضمن مطمئن هستم از من مهندس تری
نه خانومم.گل گندم نيست؟
باشه چشم يه عكس ديگه براتون ميذارم.كل گياهو نداري بزاري/ ممنون ميشم
نه عزيزجان اشتباهه.احتمالا گیاه زاغک باشه
اي واي من فكرميكردم اينقدر آسونه كه الان نفر اول جوابو ميده...منم تو یه لحظه اولش فکر کردم کلاغکه!!! ولی فرق داره!
نه عزيزم...ثعلب نيست؟
نه خانومماسطوقدوس نیست؟؟
برگهاش که شبیه خانواده زنبقه.[/QUOTE]اي واي من فكرميكردم اينقدر آسونه كه الان نفر اول جوابو ميده...
یعنی میخوای بگی سیره؟يه عكس ديگه براتون ميذارم...بفرماييد.
اگه سير باشه كه عزيزم اصلا عكستون شباهتي نداره/ سير گل هاش كوپه ايه / كه اين عكس رو گذاشتيد اينه/ ولي منتهي عكس اولي گلهلاش متفاوته/ عزيزم/یعنی میخوای بگی سیره؟
مهربان جان اين كه همون كلاغك هست....گفتم كه كلاغك نيست....Muscari armeniacum اینه؟
يعني ميخوام بگم....خيلي نزديك شدي...باريكلا رفيق...یعنی میخوای بگی سیره؟
آفرين به دقتت خانومي....من همون عكس اولي رو كه گذاشتم شما ببين...فكركنم اگه عكس بيشتري بذارم خرابش ميكنم.اگه سير باشه كه عزيزم اصلا عكستون شباهتي نداره/ سير گل هاش كوپه ايه / كه اين عكس رو گذاشتيد اينه/ ولي منتهي عكس اولي گلهلاش متفاوته/ عزيزم/
من اولش ديدم گفتم برگاش شبيه سيره ولي وقتي به گلهاش توجه كردم نبود/
سیر که اصلا فکرشم نکنید
ما خودمون تولید کننده سیر کشوریم
يه عكس ديگه براتون ميذارم...بفرماييد.
من هی میخوام بشینم سر درس و مشقم نمیذارین !
خانومی این که همون تره کوهی هست که من واسه مسابقه ی عکس گذاشتم !
نه سيرنيست عزيزم اما خيلي خيلي بهش نزديكه
نه گلم اين عكس رو براي راهنمايي گذاشتم...عكس اولي رو كه گذاشتم نگاه كن...تره كوهي نيست.
نکنه موسیره؟!!
نکنه موسیره؟!!