Setareh_madness
عضو جدید
اصغر فرهادی باعث افتخار ماست
نه فیلم سال قبله خود فرهادی درباره الی-مرهم و...
البته این فیلم های که تو منظورته من اینارو نمیگم این فیلم های مذخرف که 5دقیقه هم نمیشه نگاهشون کرد مثل اخراجی های 1 و 2 .3رو ندیدم خداییش این فیلم ها منظورم نیستدر مورد مسائل سیاسی من نظری ندارم.. اگه شما فکر میکنید که از روی عناد به فرهادی یا به ایران اسکار دادن لطفا بری من تاریخچه ی اسکار رو شرح بده و برای من بگو که توی هشتاد و سه دوره ی قبلی چه فیلم هایی اسکار گرفتند تا من هم بدونم و بشناسمشون.. اما از لحاظ شهادت دروغ یا قسم دروغ که گفتی به دلایلی که من از فیلم برداشت کردم با شما کاملا مخالفم.. شاید دوستان نظرهای دیگه ای هم داشته باشند... اما چرک و کثیف نشون دادن ایران!! خودت جواب خودت رو دادی..چرا فیلم های ضد ایرانی جایزه را نبردند؟ این فیلم نه مسایل اجتماعی ایران رو از کسی پنهون دونسته و نه با تاکتیک های سینمایی سعی بر بزرگتر جلوه دادن اونها داشته.. بلکه ازین لحاظ کاملا در تعادله و مخاطب را آگاه فرض کرده نه خر!!
عجب دنیای کثیفی داره سیاست واقعا هیچ کس ازش سر در نمیاره ببین چه قدرتی داره که یه فیلم پیش پا افتاده و بی اساسی مثل جدایی نادر از سیمین این همه به نا حق بالا میره
و چه به حق دارییوش مهرجویی جواب خودفروخته فرهادی رو داد با فیلم نارنجی پوشش
من نارنجی پوش رو ندیدم ولی شنیدم خوب نیست.عجب دنیای کثیفی داره سیاست واقعا هیچ کس ازش سر در نمیاره ببین چه قدرتی داره که یه فیلم پیش پا افتاده و بی اساسی مثل جدایی نادر از سیمین این همه به نا حق بالا میره
مرسی دمت گرم ما هم همینو میگیم.مطمئن باشین این فیلم اگه به مذاق دشمنان قسم خورده ی این ملت شیرین اومده تنها دلیلش اینکه همسو با افکار و عقاید اونا بوده چون ایران رو اون طوری که اونا دوست داشتند نشون داده
من نارنجی پوش رو ندیدم ولی شنیدم خوب نیست.
مطمئن باشین این فیلم اگه به مذاق دشمنان قسم خورده ی این ملت شیرین اومده تنها دلیلش اینکه همسو با افکار و عقاید اونا بوده چون ایران رو اون طوری که اونا دوست داشتند نشون داده
اتفاقا افرادی امثاله شما از این فیلم بدشون میاد چون واقعا ایران حال و داره نشون میده...!!!
چقدخوب میگه این.
ببین داداش من اولا اغراق زیاده تو فیلم دوما ما نمی گیم اینجا گلستانه سوما ادم هیچ وقت ابروی خانواده خودشو واسه چهارتا جایزه بین المللی نمی بره حیثت و شرافتش هم میهنانش رو ارزون نمیفروشه
ما می گیم نباید در شرایط کنونی دشمن شادمون می کرد
پس بریم گریه کنیم دیگه..... یعنی اونقدر اعتماد به نفس نداریم....واقعا... کهمخلص کلام اینه : سیاست نه فیلم
و سیاست چه میکند که چیزه به این بزرگی با افتخار به این عظمت تو کشور خودت بازتاب ندارد.عجب دنیای کثیفی داره سیاست واقعا هیچ کس ازش سر در نمیاره ببین چه قدرتی داره که یه فیلم پیش پا افتاده و بی اساسی مثل جدایی نادر از سیمین این همه به نا حق بالا میره
و سیاست چه میکند که چیزه به این بزرگی با افتخار به این عظمت تو کشور خودت بازتاب ندارد.
و سیاست با غیرت این ملت چه کرده!!!!
ببین داداش من اولا اغراق زیاده تو فیلم دوما ما نمی گیم اینجا گلستانه سوما ادم هیچ وقت ابروی خانواده خودشو واسه چهارتا جایزه بین المللی نمی بره حیثت و شرافتش هم میهنانش رو ارزون نمیفروشه
ما می گیم نباید در شرایط کنونی دشمن شادمون می کرد
اصغر فرهادی+گلشیفته فراهانی
داداش من ما مسلمون برای ما " سیاست ما عین دیانت ماست"
اون چیزی که قداست و شرافت و غیرت این مردم رو خدشه دار کرده ادمایی مثل اصغر فرهادی اند که به این راحتی و ارزونی ملتشون رو می فروشند و متاسفانه یه عده کورکورانه به این ماجرا دامن میزنند و براش هورا می کشند غافل از اینکه دودش تو چشم همین ملت داره میره
لطفا این گلشیفته رو قاطی قضیه نکنین.. که بحثش جداستاصغر فرهادی+گلشیفته فراهانی
چکار کرده؟
داداش من ما مسلمون برای ما " سیاست ما عین دیانت ماست"
اون چیزی که قداست و شرافت و غیرت این مردم رو خدشه دار کرده ادمایی مثل اصغر فرهادی اند که به این راحتی و ارزونی ملتشون رو می فروشند و متاسفانه یه عده کورکورانه به این ماجرا دامن میزنند و براش هورا می کشند غافل از اینکه دودش تو چشم همین ملت داره میره
من با چیزی که گلشیفته به اون اعتراض داره موافقم ولی با نحوه اعتراضش اصلا موافق نیستم.لطفا این گلشیفته رو قاطی قضیه نکنین.. که بحثش جداست
اولا که همه ی هنرمندا مشکلات کشورشون و با هنرشون (یا به قوله اضغره فرهادی از دریچه ی فرهنگشون) به همه ی جوامع میرسونن پس اینجا قضیه ی ابروی خانواده نیست......اگه شما بخوای یه کشور و یه خانواده در نظر بگیری پس منم میگم ادم و هوا اجداده ما هستن پس همه ی ادما با هم یه خانواده رو تشکیل میدن....پس این معنای خانواده نیست...
دوما هم میهنی که نمیتونه برای خانوادش یه زندگیه راحت و فراهم کنه و میاد گدایی میکنه ابرو می خواد چی کار.......!!
کدوم شرایط؟؟
تا دشمن و کی فرض کنیم....
چکار کرده؟
خوب نحوه ی اعتراض هست دیگه و گرنه مشکلی با موضوع ندارم...من با چیزی که گلشیفته به اون اعتراض داره موافقم ولی با نحوه اعتراضش اصلا موافق نیستم.
یعنی چی ؟بیشترتوضیح بده با کجاش مشکل داری؟خوب نحوه ی اعتراض هست دیگه و گرنه مشکلی با موضوع ندارم...
اگه من ایرانیم و تو این کشور زندگی میکنم میگم کاملا حقیقت گفته.ایران رو وارونه نشون داده خواسته انتقاد کنه ولی به شیوه ای که امریکایی ها خوششون بیاد
همه ی مشکل ما همینه که دشمنانمون رو احمق فرض کردیم بسیار خوش باورانه است که فکر کنیم دشمنان قسم خورده ی این ملت فقط با چشم فرهنگی و دید فرهنگی به این فیلم نگاه کردند
مثلا مراسم گلدن گلوپ به نظر من " HUGOهیگو" خیلی خیلی خیلی قشنگ تر از جدایی نادر از سیمین بود