سلام
اگر فقط میخوای پاک کنی همون حلال خالی رو بکش همش مثل چرک بلند میشه که
اما به هر حال برای رقیق کردن دیگه درصد نداره ، اندازه ویسکوزیته رو خود شما انتخاب میکنی که چقدر رقیق باشه ، به همون اندازه ای که دوست داری و میخوای رقیقش کنی میتونی از حلال استفاده کنی
روغن سیلیکون گرید زیاد داره اما به غیر از زایلن بعضی از گریدها با بنزین معمولی هم باز و یا حل میشه ، زایلن مخلوط هم بگیر ارتو پارا رو ولش کن
بنزین هم 30 تا 35 درصد آروماتیک از همون خانواده زایلن و تولوئن و 11 درصد ترکباتی شبیه به همون سیکلوهگزان داره و به نوعی یک تینر هیدروکربنیه ..... یکم بوتیل و آستونم بخوره میشه همون تینر فوری ولی جدا از این حرف ها گرید سیلیکونتو من نمیدونم و تو بازار هر چی دستشون بیاد حواله میدن ..... بنزین معمولی و در نهایت زایلن
اصلا میتونی زایلنو با تولوئن مخلوط کنی ولی زایلنو گفتم چون هم چرب ترو سنگین تره هم ارزون تر .........
یک تست بنزین بزن اگر جواب داد همون بنزین معمولی رو استفاده کن اگرم نشد چیزی که فراوونه زایلن و یا تولوئن ....
خیلی متشکر از پاسختون
من کارم چاپ روی لباس هست و با شابلون کار میکنم.طرح رو از طریق لاک حساس به نور روی شابلون عکاسی میکنم. لاک رو خودم درست میکنم . پلی وینیل الکل رو در آب 90 درجه به ژله تبدیل میکنم و با نسبت یک سوم پلی وینیل الکل و دوسوم چسب چوب (مارک شمال) ترکیب میکنم و حساس کننده دی کرومات آمونیوم (مارک مرک آلمان) رو اضافه میکنم و لاک حساس بدست میاد.
برای عکاسی ، طرح رو که روی کاغذ کالک مشکی پلات شده رو میز نور قرار میدم و شابلون رو روی طرح قرار میدم . نور از پایین طرح تابیده میشه و جایی که طرح هست نور رد نمیشه و جایی که طرح نیست نور رد میشه و باعث میشه لاک سخت بشه و خیس کردن شابلون قسمت نور نخورده شسته میشه و طرح روی شابلون ظاهر میشه. کیفیت لاکی که درست میکنم از لاکهای ایرانی که بیرون میفروشن بهتره و خیلی راحتتر عکسی میکنم.
برای پاک کردن لاک از روی توری شابلون از ترکیب هیدروکسید سدیم و کمی وایتکس داخل وان آب استفاده میکنم که براحتی پاک میشه
برای عکاسی طرحهای تصویری که ترامهای خیلی ریز داره مشکل دارم و مجبورم از لاک خارجی که قیمت خیلی بالایی داره استفاده کنم به خاطر اینکه لاک خارجی چسبندگی بهتری به توری داره و حتی پاک کردن لاک خارجی از روی توری خیلی مشکله و باید چند روز داخل مواد بمونه و به سختی پاک میشه
سوالم اینه که:
1- چطور میتونم چسبندگی لاکم رو زیاد کنم ولی در عین حال موقع عکاسی راحت بتونم طرح روی شابلون عکاسی کنم؟ (البته لاک خارجی خیلی زود هم خشک میشه و بعد از لاک کشیدن بوی یه ماده فرار میده )
2- تو کلیپهای خارجی میبینم اونها برای پاک کردن شابلون از اسپری کردن مایعی روی شابلون استفاده میکنن و با قلم مویی کل سطح شابلون رو آغشته میکنن و بعد از چند دقیقه با واترجت براحتی تمیز میکنن. پیشنهاد شما برای یک پاک کننده قوی چی هست؟(جنس توری پلی استر هست)
3-یکی از رنگهایی که در چاپ استفاده میکنم رنگ پلاستیزول با حلال دی او پی هست . برای شل کردن رنگ از روغن دی او پی استفاده میکنم . برای سفت کردن رنگ از چه ماده ای استفاده کنم ؟
با تشکر از توجه شما