مریم بهشتی
عضو جدید
سلام دوستان
لطف میکنید دوستان حل تمرین کتاب اصول محاسبات شیمی صنعتی پیام نور دراختیار مون قراربدید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
لطف میکنید دوستان حل تمرین کتاب اصول محاسبات شیمی صنعتی پیام نور دراختیار مون قراربدید؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
با سلام خدمت دوستان...
یکی از دوستانم یه سوال از من پرسیدن که چون مطمین نبودم گفتم اینجا مطرح کنم.. اگر یک ماده ای در آب حل بشه میتونیم از آب برای شستشوی آن استفاده کنیم؟مثلا آمونیوم وانادات در آب حل میشه...کریستالای آمونیوم وانادات رو میتونیم با آب شستشو بدیم؟به نظر خودم میشه..چون شستشو توسط یک حلال زمانی انجام میشه که ماده در آن حلال حل بشه...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامسلام دوستان
امروز یه قرص کوچیک دیدم به اسم قرص اکسیژن که می نداختن توی ظرف حمل ماهی های آکواریومی و مثل قرص جوشان شروع می کرد به جوشیدن و تا 3 ساعت اکسیژن ماهی رو تامین می کرد خیلی هم ارزون بود!
حدس شما از ترکیب این قرص چیه که بدون تولید مواد سمی و کشنده در آب فقط اکسیژن تولید می کنه؟!
با تشکر
ميخاستم بدون چرا وجود سه گروه کشنده در موقعیت های اورتو و پارا و متا همزمان روی حلقه موجب از بین رفتن کشندگی می شود
سلام بچه ها یه سوال خیلی ساده دارم. الان یه مقاله دیدم کلا به اطلاعاتم شک کردم وقتی میگن سایر یه ذره مثلا 12 نانومتره منظور اینه که قطر 12 نانومتره یا شعاعش؟
سلام .تا جاییکه من می دونم این ذرات نانومتری به نقاط کوانتمی معروف هستند و به اونا ذرات بدون بعد میگن. ولی چیزی که اندازه گرفته میشه عملا قطره.
سلام .سلام
ی نرم افزار خیلی خوب برای طراحی اشکال شیمیایی معرفی کنین بی زحمت
ممنون
سلام دوست عزیز.می گن جوش شیرین ضرر داره ولی بعضی ها هم می گن نه . کافیه که سرچ بزنید
فرمول جوش شیرین اینه NaHco3 خب . تجزیه می شه به آب ، دی اکسید کربن که باعث ور آمدن کلوچه می شه ----و Nacl ?
خب فکر کنم در اثر گرما آب و دی اکسید می شه ولی می مونه بااسید معده است که ترکیب می شه و نمک در میاره یعنی HCL
معادله این ها چیه ؟
هر گرم جوش شیرین چندگرم نمک درمیاره
ما داخل 8 -9 کیلو آرد 100 گرم جوش شیرین می ریزیم و 100 گرم بیکینگ پودر ضرر داره ؟
هر 6 کیلو آرد + مواد دیگه تقریباً 10 کیلو کلوچه میده اگه سنتی باشه کماج هم 8 کیلو 12 کیلو کلوچه :::: چانه خمیری که 100 گرمیه و یک کلوچه می شه ضرر می رسونه یا نه
::: در کماج ماست می ریزیم پتاسیم داره اگه تاثیر جوش یا نمک رو پایین میاره چقدر باید باشه ::: خودم فکر می کنم ماست
درود بر شماسلام دوستان من توی ی مقاله حلال ها رو بر حسب گرم داده چطورمیتونم گرمرو به میلی لیتر تبدیل کنم؟
سلام دوستان من توی ی مقاله حلال ها رو بر حسب گرم داده چطورمیتونم گرمرو به میلی لیتر تبدیل کنم؟
سلام، دوتاشون یک واحد هستن، 1گرم برابر با 1 میلی لیتر میشه. مثلا 5.4 گرم برابر میشه با 5.4 میلی لیتر بر اساس دانسیته آب، اگر حلال شما ماده دیگه ای بود دانسیته اون رو باید مطابق روشی که در بالای پست من گفته شده انجام بدید.
موفق باشید.
با سلام
بنده در مورد محصولاتی که با دو ماده شیمیایی زیر تولید می شوند، برای تحقیق کلاسی احتیاج به راهنمایی دارم.
من خودم یک سری کاربرد از آنها را نیز پیدا نموده ام، اما متاسفانه کاربرد خود این محصولات که از این دو ماده نیز تولید می شوند، را نمی دانم؟!!!
مثلاً رزین های آلکیدی در تولید چه محصولاتی به کار می روند؟
موارد کاربرد انیدرید فتالیک PAF:
- تولید رزینهای آلکیدی
- نرم کننده های لباس
- عامل سخت کننده رزینها
- سنتز فنل فتالئین و دیگر فتالئین ها
- تهیه رنگ های نساجی
- بعنوان مواد میانی محصولات داروئی
- تولید دی اکتیل فتالات
- تولید محصولات پایه ای مثل رنگ و رزین
- پلاستی سایزرهای P.V.C
موارد کاربرد دی اکتیل فتالات DOP:
- چرم مصنوعی
- گالینگور
- کفش
- رنگسازی
- شیلنگ سازی
- اسباب بازی
- کابل سازی
- گرانول سازی
- فیلتر هوا
- توپ سازی
- نوار دور شیشه
همچنین اگر کاربرد بیشتری از این دو محصول می شناسید، لطفاً به من معرفی نمایید.
ممنون می شوم بنده را در این مورد راهنمایی بفرمایید.
با سلام
در مورد روشهای حذف فسفر از فاضلاب مطلب میخوام ممنون
با سلام:
در تالار عمران بخش مهندسی اب وفاضلاب مطلبی برای بررسی شما گذارده ام - شاید بدردتان بخورد. انشاالله دوستان دیگر هم در ارائه مطالب مفیدتر اقدام نمایند.
سلام
کاش لینکش رو هم ...
سلام به همه ی دوستان
من یه پروژه درباره منیزیم اکسید دارم اگه کسی اطلاعاتی درباره روش تولیدش یا برآورد اقتصادیش داره بسیار ممنون میشم در اختیارم بذاره
پیشاپیش از کمک های شما متشکرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | سوالات المپیاد بین المللی شیمی از سال 1986 تا سال 2003 | شیمی | 1 | |
![]() |
سوالات مربوط به تبدیل واحد | شیمی | 7 |