سلام بچه هاااا/...ضوابط طراحی هتل کی داره به من لطف کنه بده که خیلی داره اذیتم میکنه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=115582
سلام بچه هاااا/...ضوابط طراحی هتل کی داره به من لطف کنه بده که خیلی داره اذیتم میکنه
من پلانی ازش پیدا نکردم... فقط اینا بود:سلام
کسی پلان پارک شطرنج (کالیفرنیا)و پارک نامبا رو داره؟خیلی عجله دارم لطفا تا فردا کمکم کنید.
سلام.لطفا کمک کنید
اصول وضوابط طراحی پارک محله ای ؟
http://isdle.ir/news/index.php?news=2306
http://www.desainlansekap.com/fa/ragam-info/mengenal-proses-mendesain-taman/
پلان پارک جمشیدیه ی تهران یا عکس ؟
کتاب ابنیه سنتی قبادیان رو بگرد کامل در مورد اقلیم ها صحبت کردهبا سلام خدمت مهندسان عزیز
دنبال یه سری مطالب در مورد اقلیم های شهر ها و مناطق میگردم.
برای درش تنظیم شرایط محیطی.
ممنون میشم اگه کسی مطالبی داره واسم بذاره.
تا 2-3 روز دیگه بیشتر وقت ندارم
خیلی خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید
بچه هاکسی می دونه فرق m.d.f وh.d.fچیه آخه استادمون معتقد از نظر کیفیت h.d.fبا کیفیت تره آخه بعد از m.d.f بوجود امده در نتیجه اشکالات m.d.fرو بر طرف کرده اما مطالب تو اینترنت می گه کیفیت (m.d.f ) 60%بهتره
پلان هتل:بچه ها از یه فضای عاشقانه اسکیس و عکس می خوام
و پلان هتل
ممنون
ممنون دوستی از اطلاعاتت اما راستش هنوز به جواب سوالم نرسیدم که کدام مقاومترهچوب
M D F
تخته فيبرنيمه سخت(MDF):
ام.دي.افبراي اولينبار در در سال 1965 در امريكا ساخته شد هم اكنون به نام تختهبارابوردبه بازار عرضه مي شود .ام.دي.اف داراي بافتي بسيار متراكم مي باشد . روكشهايي از چوب و مصنوعات روكشي بر روي اين محصول چسبانده مي شودمانند: روكش آلدر، روكش فرميكا كه نوع فرميكا مقاوم تر نسبت به آب مي باشد. نوع الدر آن نسبت به آب و سايرعوامل مقاومت نميباشد .تخته فيبر سخت: در سال 1926 اولين كارخانه توليداچ.پي.ال در شهرلورل تاسيس شدكه اين واحد در حال حاضر بزرگترين كارخانه توليد كننده اچ پي .الدردنيا به شمار مي رود دو نوعاز اين تخته ها عبارتند از:
روكوبگونيايي: اين صفحات دارايرنگهاي مختلفي مانند: مرمري روشن و تيره هستند و گاهي رنگ آنها رابه صورت موج چوب در مي آورند. اين صفحات قابل شستشو با آب سرد و گرم است وبراي پوشش ديوار ها به كار مي رود
روكوب مربعي: گاهي صفحات روكوب را به شكل (مربعيامستطيل ) در مي آورند و برايپوشش كف آشپزخانه، حمام، و سرويسها استفاده مي شود.
H D F
تخته فيبرسخت: در سال 1962 اولين كارخانه توليد اچ.پي.ال در شهرلورلتاسيس شد كه اين واحد درحال حاضر بزرگترين كارخانه توليد كننده اچ پي .ال در دنيابه شمار مي رود دو نوع از اين تخته ها عبارتنداز:
روكوب گونيايي :اين صفحات دارايرنگهاي مختلفي مانند: مرمري روشن و تيره هستند و گاهي رنگ آنهارابه صورت موج چوب در مي آورند. اين صفحات قابل شستشو با آب سرد و گرم است وبراي پوشش ديوار ها به كار مي رود .
روكوب مربعي: گاهي صفحات روكوب را بهشكل (مربع يا مستطيل ) در مي آورند و براي پوشش كفآشپزخانه، حمام، و سرويسها استفاده مي شود .
كفپوشهاي h d f
لايه اين پاركتهابه صورت زير است
_1سطح خارجي ازلمينت سخت و مقاوم_2ورقفلم طرح چوب _3فيبر ضد رطوبت H.D.F
_4سيستم اتصالتاپ لاك_5 (TOP LOOK ) ورقملامين ضد رطوبت
ابعاد اينكفپوش توسط شركت هاي مختلفمتفاوت است.
H P Lفرميكا با اسماختصاري HPL كه مخفف HIGH PRESSUS LAMINATE مي باشد يك كلمه اسپانيايي و معرف ورقه اي است مركب كه از چندين لايهساخته شده از الياف (مثل كاغذ)آغشته به رزين هاي عمل كننده در گرما (گرما سخت)كه تحت تاثيرحرارت و فشار 5مگا پاسگال به همچسبيده باشد. يك يا دو سطح فرميكامي تواند از ورقه هاي رينگي ياتزييني آغشته به رزين ملامين پوشيده شود .در ايرانبه توليد ورقه هاي فرميكاي ضدحرارت و رطوبت پرداخته مي شود و در حال حاضر از كشورهايي نظير هند،تركيه،سوريه،... نيز وارد ميشود. مواد اوليه معمولي جهت ساخت فرميكايا HPL عبارتند از: كاغذ كرافتك،كاغذ دكورتيو ، رزين فنليك ، و رزين ملامين مي باشد.
خصوصيتروكش فرميكا :
مقاومتهاي رطوبتي :مقاوم در برابر آب و بخار بدون ترك خوردگي و ورقه ورقه شدن . جذبرطوبت در حال غوطه وري در آبكمتر از 6درصد و افزايش ضخامت ناشي از جذب آب آن كمتر از 10درصد مي باشد.
مقاومت حرارتي : تحمل دماي خشك و شوك حرارتيتا 180درجه سانتيگراد. مقاومت در برابر حرارت سيگار بدونباقي ماندن اثر آن . تغييراتابعادي در دماي بالا كمتر از 3درصد مي باشد .
ساير مقاومتها : به دليل استفاده از چسب رزين فنو ليك در توليد فرميكا در مقابل جريانالكتريسيته مقاوم بوده به دليلاستفاده از جسب رزين ملامين در سطح لايه باعث مقاومت رويه دربرابراسيدهاي ضعيف شدهاست .
تا جایی که من فهمیدمممنون دوستی از اطلاعاتت اما راستش هنوز به جواب سوالم نرسیدم که کدام مقاومتره
آخه سوالات خیلی کلیهدوستان دنبال ترکیب بندی های حجمی هستم که بتونم با استفاده از اون ها (اتاق کار+اتاق خواب)و همین طور دفتر هواپیمایی ایران ایر در اهواز (اقلیمی)طراحی کنم
دوستی معمولا" محصول جدید معایب محصول قدیم رو برطرف می کنه اصلا" یکی از دلایل بوجود آمدن محصول جدید اینه پس فکر کنم hdfمقاومتره اما هیچ دلیلی در دست ندارم گزارشم در رابطه با ام دی اف و اچ دی اف به استاد دادم منتها چون در اون ذکر شده بود ام دی اف 60% مقاومتره استاد هنوز گزارشم قبول نکرده و سوال بالا رو ازم پرسیده حالا اگه جواب استاد رو ندم گزارشم ردهتا جایی که من فهمیدم
mdf از همه مقاوم تره
نه والا کلی نیستآخه سوالات خیلی کلیه
دقیقا بنویس چی چی می خوایی
در مورد انواع پارکت و کاغذ دیواری عکس و مطلب می خوام
ممنون
لطفا بهم ایمیل کنین یا همین جا بزارین مرسی مرسی
سلام
از مطالب بالا استفاده کردم (ممنون مهناز خانوم) ... اما اگه میشه من برای کفسازیه گالریهای موزهام به چند تا نمونه ی خوب کفسازی احتیاج دارم ، به همین خاطر اگه میشه تو این مورد به من کمک کنید .
ممنون .
سلام به مهندسان عزیز
دوستان دنبال پلان برای پروژه ی پایان ترم میگیرم. اگه نما و برش و ایناشم باشه چه بهتر! ممنون میشم اگه بهم کمک کنید.
حداقل میخوام دوبلکس باشه البته توجه هم داشته باشید که من ترم 2 هستم!
ممـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنون
می خوام از جنس سنگ باشه حالا مصنوعی یا طبیعی فرقی نمی کنه ...چی می خواید؟ پارکت باشه؟ موزاییک؟ سرامیک؟
دوستی پلان های زیر رو به ما دادند و گفتن جدول نازک کاری واسش تهیه کنیمچی می خواید؟ پارکت باشه؟ موزاییک؟ سرامیک؟
می خوام از جنس سنگ باشه حالا مصنوعی یا طبیعی فرقی نمی کنه ...
(یکم پررو هستم ، نه ؟؟!!)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
plz help meeee | سوالات و درخواست های معماری | 2 |