اینجور هم می شه نوشتاستقلالصبا پرسپولیسسپاهان= ایران
استقلالصبا پرسپولیسسپاهان= ایران
اینجور هم می شه نوشت
ایران= سبز و سفید و قرمز - پرسپولیس - سپاهان - صبا -استقلال
براي من فقط استقلال نه ايران نه تيم ملي نه هيچي فقط و فقط و فقط آبي و استقلال مي دونين چيه هر كدوم از اين تيما دارن واسه خودشون و شهرشون بازي مي كنن نه ايران اگه هر كدوم قهرمان بشن جام رو به شهر خودشون مي برن اين افتخار ميره تو تالار افتخارات خودشون و به نام تيمشون ثبت ميشه و نه ايران من تو اين جام فقط موفقيت استقلال رو مي خوام نه هيچ تيم ديگه اي
ايران لباسش سفيده و اسمشم تيم مليه بازيكناشم فرق مي كنن پس اين 4 تيم هيچ كدوم ايران نيستن و هر كدوم واسه خودشون بازي مي كنن
البته من استقلال رو از تيم ملي هم خيلي خيلي خيلي بيشتر دوست دارم و روش تعصب دارم
آفرین افشین
واسه همین بهت می گن استقلالی
افتخار مي كنم كه بهم ميگن استقلالي عاشق استقلال هستم و مي مونم و خواهم موند از هر چيزي استقلال و اسمش و رنگش واسم مهم تره از هر چيزي
فكر نكنم هيچ كجاي دنيا مردم يه كشور خوشحال بشن كه رقيبشون تو رقابت هاي ليگ تو قاره موفق بشه مثلا مردم لاتزيو از قهرماني رم تو اروپا خوشحال ميشن؟؟؟من كه نشنيدم چنين چيزي
ولی این دلیل محکمی نیست که شما نشنیدی وجود نداشته باشه
خیلی از چیزا دیده نمیشن و شنیده نمیشن ولی وجود دارن
به هر حال هر کسی یه جور فکر میکنه
این رو افشین راست میگه خدا وکیلی...افتخار مي كنم كه بهم ميگن استقلالي عاشق استقلال هستم و مي مونم و خواهم موند از هر چيزي استقلال و اسمش و رنگش واسم مهم تره از هر چيزي
فكر نكنم هيچ كجاي دنيا مردم يه كشور خوشحال بشن كه رقيبشون تو رقابت هاي ليگ تو قاره موفق بشه مثلا مردم لاتزيو از قهرماني رم تو اروپا خوشحال ميشن؟؟؟من كه نشنيدم چنين چيزي
این رو افشین راست میگه خدا وکیلی...
ولی دوست عزیز...فکر نکنم طرفدارای هیچ تیم ایتالیایی از باخت تیم ملی ایتالیا خوشحال بشند.
افشین جون اگه اونطوری باشه من از تو استقلالی ترم ولی هیچ وقت هم وطنمو ول نمیکنم و عاشقشم
استقلال
تو این هاگیر واگیر این مهران مدیری هم وقت گیر آورده ها... از همون اول معلوم بود جزو آدمای قدر نشناسه استقلالیه!!
امپراتورو مسخره میکنین؟؟؟ با دم شیر بازی میکنین؟؟ (هرچند خودمونم دل خوشی ازش نداشتیم دیگه)
بهرحال به استقلالیا تبریک میگم که یه بی مزه ی دیگه به جمعشون اضافه شد!!
به پرسپولیسیا هم تسلیت، که از فردا همه میگن سیکاد تیم شماست!!!(بلانسبت)
راستی دلمون لک زد تو این چند دقیقه آخر بازی تیم ملی صدای فریاد صدهزارنفری رو بشنویم که:
پرسپولیس ... سرور استقلاله
سلام
من کاری به اینکه مدیری اس تق لالیه یا غیره ندارم!
کل کل رو هم که میدونید گذاشتم کنار(یعنی تو ترکم)
حتی قسمتهای آخر این برنامه اخیرش رو هم ندیدم، ولی مدیری قبل از همه اول برنامه اش درباره خودش طنز ساخته و به نوعی خودش رو مسخره کرده! بنابراین دلیلی نداره بهش ایراد بگیریم. او یه طنز پردازه و کارش اینه که از چیزایی که خنده دار نیستن برنامه های خنده دار بسازه! هنرش همینه! دلیلی برای ناراحتی وجود نداره
تو این هاگیر واگیر این مهران مدیری هم وقت گیر آورده ها... از همون اول معلوم بود جزو آدمای قدر نشناسه استقلالیه!!
امپراتورو مسخره میکنین؟؟؟ با دم شیر بازی میکنین؟؟ (هرچند خودمونم دل خوشی ازش نداشتیم دیگه)
بهرحال به استقلالیا تبریک میگم که یه بی مزه ی دیگه به جمعشون اضافه شد!!
به پرسپولیسیا هم تسلیت، که از فردا همه میگن سیکاد تیم شماست!!!(بلانسبت)
راستی دلمون لک زد تو این چند دقیقه آخر بازی تیم ملی صدای فریاد صدهزارنفری رو بشنویم که:
پرسپولیس ... سرور استقلاله
من نمیدونم یعنی خنده دار تر از راه ندادن استقلال تو جام باشگاههای اسیا بود
من هم میگم مهران مدیری طنز پرداز خوبیه هر کاری هم دلش می خواد بکنه چه افشین امپراطور چه سرگروهبان امیر فرقی نمی کنه اون کار خودش رو میکنه
افشین جان...باز جو گرفت تورو...؟؟
کی گفته همه قرمز جماعت اونجوری هستند؟؟؟
اتفاقا خیلی هم من این سریال رو دوست دارم..خیلی نکته های ناگفتنی رو میتونی تو این سریال پیدا کنی که تو عالم جدی بودن نمیشه گفت
شما میگی مدیری استقلالیه ، من یه جای دیگه شنیدم قاسم خانی از طرفدارای قطبیه ، واسه همینم رفته سراغ همچین موضوعی .
اطمینان داشته باشید که پرسپولیس قهرمانه .
شاهنامه آخرش خوشه.