فردوسی پور اینو نمی گه دیدین که دیروز چطور پرسپولیس 3 تا گل زدفردوسي پور در اخبار 90 امشب ميگويد:
استقلال به زدنگلهاي فراوان عادت كرده است اما پيروزي به خوردن گلهاي فراوان عادت كرده است.
فردوسي پور در اخبار 90 امشب ميگويد:
استقلال به زدنگلهاي فراوان عادت كرده است اما پيروزي به خوردن گلهاي فراوان عادت كرده است.
علی جان ایولاین شکست بهشون یاد میده الکی منم منم نکنن بی خود و بی جهت نگن بهترین تیمن آسیا
فقط قرمز فقط پرسپولیس
علی جان ایول
حرفتو باید طلا بگیرن
نه سالی جون ببین حالا دیدید باختید الکی لیگ رو پیش نکش بگو باختیم خوش هم هستیم شما نگی هم خوش هستیم تازه چه معلوم از لیگ خیری به شما برسه ..ها
ببین چه معرکه ای گرفتنا.....خوش باشین...از لیگ که هیچ خیری بهتون نرسید
موفق ترین تیم رو هم دیدیم یک گل رو نتونست ده دقیقه نگه داره بابا چلسییه واسه خودش
بازهم تیم محبوب خودمون پرسپولیس دوست داشتنی
نیکبخت عزیز هم که گل کاشته بود یک گل زد ودر دو گل دیگه نقش سازنده رو داشت من که بهش افتخار می کنم و دوسش دارم موفق باشه هر جا که هست خیلی هم آماده نشون داده تا حالا
بچه ها مچکریم ..........
این شکست بهشون یاد میده الکی منم منم نکنن بی خود و بی جهت نگن بهترین تیمن آسیا
فقط قرمز فقط پرسپولیس
ببین تورو خدا . این اینا اینقد باخته بودن یادمون رفت تیمی بنام پرس پول یس هم وجود داره.
یه برد اونم جلوی تیم اماراتی اوردن ببین چجوری سرشونو از لاکاشون اوردن بیرون.هفته بعد الشبابو داریم واستون
ببین تورو خدا . این اینا اینقد باخته بودن یادمون رفت تیمی بنام پرس پول یس هم وجود داره.
یه برد اونم جلوی تیم اماراتی اوردن ببین چجوری سرشونو از لاکاشون اوردن بیرون.هفته بعد الشبابو داریم واستون
به...پسر تو کجایی؟یه هفته با مملی اینا منتظرت بودیم بیای مارو بخندونیباز این یارو تیکه انداخت برای ماها!
اولا این اینا نه و اینا!
دوما ادعای بهترین بودن کجا رفت! داشتین ما رو از خودتون می ترسوندین
استقلال هیچ کاری نمیتونه بکنه
عجب یه بار اونم با شانس جالبه خوشم میاد زود قول میدین بعد که باختین زیرش میزنین ما که حسود نیستیم تیم ایرانیه ایشالا نتیجه بگیرید روی عربا رو کم کنیم اینجا با هم کل کل میکنیم اما از ته دل خوشم نمیاد به تیمای غیر ایرانی ببازیدآخه تورو خدا علی جون یه بار شما با شانس تونستید ببرید ولی مثل اینکه یادت رفته استقلال تو گروه مرگه و من حتما قول می دم که بازی های بعدی رو استقلال میبره حتی اگه بخاطر طرفدار هاشم باشه.
اخرش یودبه...پسر تو کجایی؟یه هفته با مملی اینا منتظرت بودیم بیای مارو بخندونی
راستی تو زرنگ کجایی؟؟؟
فوتبال موتبالو بیخی...از ندید پدید چه خبر؟میگردی غلطا رو در میاری کوچولو . جمله پایینی چن تا غلط داره؟
نحزت سبط نام کردی؟
اینقدم نخند کرم دندونات معلوم شد
هر از چن گاهی یه پست بزن دلمون واست تنگ میشه
به...پسر تو کجایی؟یه هفته با مملی اینا منتظرت بودیم بیای مارو بخندونی
راستی تو زرنگ کجایی؟؟؟
فوتبال موتبالو بیخی...از ندید پدید چه خبر؟میگردی غلطا رو در میاری کوچولو . جمله پایینی چن تا غلط داره؟
نحزت سبط نام کردی؟
اینقدم نخند کرم دندونات معلوم شد
هر از چن گاهی یه پست بزن دلمون واست تنگ میشه
جنابان afshin-ss , sanzy بیایید با هم دوست باشیم ، کل کل توی زمینو به بیرون انتقال ندیم ما باید رفیق باشیم و فقط تو زمین تیممون رو تشویق کنیم همین. دیگه آی فلان تیم قویه و شما ضعیفو اینا بی منطقه!
خودتونم میدونین هر تیمی همیشه تو اوج نیست مثلا یه بار استقلال خوبه یه بارم پرسپولیس.
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم. (موفق باشید)
این شکست بهشون یاد میده الکی منم منم نکنن بی خود و بی جهت نگن بهترین تیمن آسیا
فقط قرمز فقط پرسپولیس
فردوسی پور اینو نمی گه دیدین که دیروز چطور پرسپولیس 3 تا گل زد
من نمی دونم چرا گیر دادین و هی می گین حریفای شما ضعیفن درسته قبول دارم گروه شما سخته اما ادعاتون چی مگه شما نمیگین بهترین هستین پس چرا نتیجه نگرفتین
ببینید پرافتخار ترین تیم آسیا از نظر شما استقلاله از نظر کس دیگه ای که نیست ماست فروش نمیگه ماست من ترشه
باید قبول کنین استقلال داره بد نتیجه میگیره چرا با توجیهات الکی به خودتون روحیه میدید
من آرزوی موفقیت رو برای تیمای ایرانی میکنم و امید وارم هر چهار تیم به نیم نهایی بیان