خوبی نازنینم؟ mer30 azizam ye mozo pishnahad kon beharfim :w23:
N nazanin_mz عضو جدید Sep 23, 2010 #31 samira.bas گفت: خوبی نازنینم؟ کلیک کنید تا باز شود... mer30 azizam ye mozo pishnahad kon beharfim
N nazanin_mz عضو جدید Sep 23, 2010 #32 be nazaram chon mitarsan ke az dastesh bedan ya ... vafaa joon behtar shodi?
N nazanin_mz عضو جدید Sep 23, 2010 #33 khob mage maraz daran ke azar midan? ishala moshkelet khob mishe azizam ama khodetam ba ghose khordan hale khodeto badtar nakon
khob mage maraz daran ke azar midan? ishala moshkelet khob mishe azizam ama khodetam ba ghose khordan hale khodeto badtar nakon
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 28, 2021 #36 منکه فارسی میگم ادمین ؟ بعضیا توابع خارجی دارن متوجه نمیشن؟
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Jul 29, 2021 #37 yas87 گفت: منکه فارسی میگم ادمین ؟ بعضیا توابع خارجی دارن متوجه نمیشن؟ کلیک کنید تا باز شود... تاپیک مربوط به سال ۲۰۰۷ هست
yas87 گفت: منکه فارسی میگم ادمین ؟ بعضیا توابع خارجی دارن متوجه نمیشن؟ کلیک کنید تا باز شود... تاپیک مربوط به سال ۲۰۰۷ هست
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Jul 30, 2021 #39 Ahmad Engineer گفت: کاشکی میشد برمیگشتم به ۱۳ سال پیش... کلیک کنید تا باز شود... احمد جان الان استارت بزنیم که سیزده سال بعد نگیم کاش برگردیم خیلی بهتره که
Ahmad Engineer گفت: کاشکی میشد برمیگشتم به ۱۳ سال پیش... کلیک کنید تا باز شود... احمد جان الان استارت بزنیم که سیزده سال بعد نگیم کاش برگردیم خیلی بهتره که
Ahmad Engineer کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Jul 31, 2021 #40 Mohsen 89 گفت: احمد جان الان استارت بزنیم که سیزده سال بعد نگیم کاش برگردیم خیلی بهتره که کلیک کنید تا باز شود... ب درستی این حرف ایمان دارم ولی شرایط آدما فرق میکنه شرایط این آبو خاک ک بماند...
Mohsen 89 گفت: احمد جان الان استارت بزنیم که سیزده سال بعد نگیم کاش برگردیم خیلی بهتره که کلیک کنید تا باز شود... ب درستی این حرف ایمان دارم ولی شرایط آدما فرق میکنه شرایط این آبو خاک ک بماند...
Mohsen 89 مدیر تالار فیزیک مدیر تالار کاربر ممتاز Jul 31, 2021 #41 Ahmad Engineer گفت: ب درستی این حرف ایمان دارم ولی شرایط آدما فرق میکنه شرایط این آبو خاک ک بماند... کلیک کنید تا باز شود... جسارتا این حرف آخری توجیح ه همش برا اینکه خودمونو گول بزنیم بگیم خوب شرایط اوکی نبود منم نتونستم کاری که میخوام رو انجام بدم نکن اینکارو برادر من
Ahmad Engineer گفت: ب درستی این حرف ایمان دارم ولی شرایط آدما فرق میکنه شرایط این آبو خاک ک بماند... کلیک کنید تا باز شود... جسارتا این حرف آخری توجیح ه همش برا اینکه خودمونو گول بزنیم بگیم خوب شرایط اوکی نبود منم نتونستم کاری که میخوام رو انجام بدم نکن اینکارو برادر من