ΜΟΗΑΜΜΑD
کاربر بیش فعال
اخه هرکیو می شناسم گرفتهدوتا بزنین به تخته، خداروشکر که نگرفتین، ناراحتین؟![]()
تمام خانواده ام گرفتن
حتی نزدیکشونم شدم
بیمارستان هم رفتم
و...
واقعا عجیبه چرا نگرفتم!
اخه هرکیو می شناسم گرفتهدوتا بزنین به تخته، خداروشکر که نگرفتین، ناراحتین؟![]()
شاید بدون علامت گرفتی و در رفتیاخه هرکیو می شناسم گرفته
تمام خانواده ام گرفتن
حتی نزدیکشونم شدم
بیمارستان هم رفتم
و...
واقعا عجیبه چرا نگرفتم!
بهتر نگرفتین .. آدم خیلی اذیت میشه .
من چرا تا حالا کرونا نگرفتم؟!!
ان شاالله بهتر باشید.من که یه هفته تو تخت بودم
امروز با ماشین رفتم بیرون بازم بیحال شدم فکر کنم یه هفته دیگه مهمون تخت هستم![]()
محسن راست میگه حتما بدون علامت گرفتی، منم فکر میکنم نگرفتم ولی در واقع دوباری که سرماخوردگی شدید داشتم، گرفتم، فقط نوعش با بقیه فرق میکرد.اخه هرکیو می شناسم گرفته
تمام خانواده ام گرفتن
حتی نزدیکشونم شدم
بیمارستان هم رفتم
و...
واقعا عجیبه چرا نگرفتم!
کاری نداره که دو روز مراعات نکن تا بگیری
من چرا تا حالا کرونا نگرفتم؟!!
اینم بگو کدوم یکی از دوستان باشگاهی ؟من دقیقا ۱۰ ساله تو ترک بودم، الان هم محض کنجکاوی اومدم ، واقعا خاطرات جوونی زنده شد
عه خوش اومدین .. سرافراز کردی .دنبال من بودین؟ من اینجام
کرونا گرفتم، یه وقت خدایی نکرده نگران نشید چیزی نیست![]()
ممنون یاس هشتاد و هفتعه خوش اومدین .. سرافراز کردی .
خواهش میکنم .ممنون یاس هشتاد و هفت
چه خبرا؟
خدا رو شکر، خب همیکنه میگذره هم خوبه...خواهش میکنم .
خبری نیست میگذره ... بسختی البته ؟
زیادم جالب نیست ولی :|خدا رو شکر، خب همیکنه میگذره هم خوبه...
ایشالله رفع کسالت شد؟دنبال من بودین؟ من اینجام
کرونا گرفتم، یه وقت خدایی نکرده نگران نشید چیزی نیست![]()
خخخ خدا نکنه هیچکی نگیره . بزودی ان شاالله تموم بشه کرونا ؟کاری نداره که دو روز مراعات نکن تا بگیری
البته من ۳ بار گرفتم و نمردم خخخ
نه هنوز. درگیرشم فعلا، خیلی کوفتگی و تب و لرز داشتم دیشب.ایشالله رفع کسالت شد؟
ایشالله که به زودی سلامتیتون رو به دست میاریننه هنوز. درگیرشم فعلا، خیلی کوفتگی و تب و لرز داشتم دیشب.
ولی یه کمم باحاله در کل...
تب و لرز و کوفتگی با حاله عایا؟نه هنوز. درگیرشم فعلا، خیلی کوفتگی و تب و لرز داشتم دیشب.
ولی یه کمم باحاله در کل...
ایشالله که به زودی سلامتیتون رو به دست میارین
چیش باحاله؟ جالب شد برام![]()
دیگه خب پریشان حالی هم یه حالی داره... البته نه همیشه ولی خب قلب ادم در حالت ناتوانی رقیق تر میشه، اینم مزیتشتب و لرز و کوفتگی با حاله عایا؟
منکه از وقتی بچه دار شدم خیلی نمیشه مریض بشم، پسرم گریه میکنه و ناراحت میشه از مریض بودنم، غصه میخوره کلی، موقع مریضی هم باید خودم رو سرحال نشون بدمدیگه خب پریشان حالی هم یه حالی داره... البته نه همیشه ولی خب قلب ادم در حالت ناتوانی رقیق تر میشه، اینم مزیتش![]()
دیگه مادرا همیننمنکه از وقتی بچه دار شدم خیلی نمیشه مریض بشم، پسرم گریه میکنه و ناراحت میشه از مریض بودنم، غصه میخوره کلی، موقع مریضی هم باید خودم رو سرحال نشون بدم![]()
داداشم گرفت بغلش کردمشاید بدون علامت گرفتی و در رفتی
حالا اگر خیلی اذیتی بیا یه بغل بکنیم همدیگه رو![]()
تاحالا نه سرما خوردم نه هیچ علامتی از بیماری نداشتممحسن راست میگه حتما بدون علامت گرفتی، منم فکر میکنم نگرفتم ولی در واقع دوباری که سرماخوردگی شدید داشتم، گرفتم، فقط نوعش با بقیه فرق میکرد.
زیاد بی احتیاطی کردمکاری نداره که دو روز مراعات نکن تا بگیری
البته من ۳ بار گرفتم و نمردم خخخ
من دو دوز زدم بسه دیگهگوش شیطون کر
منم نگرفتم، إزمایش کرونا دادم منفیه، فردا قراره برم دوز سوم رو بزنم
سلام.سلام بچه ها
کسی از قدیمیها هست؟
حدوداً ده سال گذشت! چقدر تو این مدت بزرگ شدیم، چقدر عوض شدیم... من که دیگه خودِ اونموقعهام رو اصلاً نمیشناسم!
دلم برای ایموجیهای اینجا هم تنگ میشه گاهی. کار راه اندازترین ایموجی های قرن بودن!
امیدوارم همهی اونهایی اینجا یه زمانی با هم دوست بودیم، دعوا کردیم، بحث کردیم، موافق بودیم، مخالف بودیم و... سلامت، موفق و خوشبت باشن.
دوران خوشی بود. باشگاه به من فرصت آشنا شدن با آدمهای مختلف و دیدگاههای مختلف رو داد. نقش بزرگی تو شکل گیری جهانبینیم داشت. هرچند اونموقعها شور و تعصب و کله گچیّتِ نوجوانی رو داشتم!
ممنونم از ادمین و انجمن باشگاه مهندسان که اون فرصتهای خوب و دوست داشتنی رو برای ما فراهم کردن.
سلام:خسته نباشیدسلام بچه ها
کسی از قدیمیها هست؟
حدوداً ده سال گذشت! چقدر تو این مدت بزرگ شدیم، چقدر عوض شدیم... من که دیگه خودِ اونموقعهام رو اصلاً نمیشناسم!
دلم برای ایموجیهای اینجا هم تنگ میشه گاهی. کار راه اندازترین ایموجی های قرن بودن!
امیدوارم همهی اونهایی اینجا یه زمانی با هم دوست بودیم، دعوا کردیم، بحث کردیم، موافق بودیم، مخالف بودیم و... سلامت، موفق و خوشبت باشن.
دوران خوشی بود. باشگاه به من فرصت آشنا شدن با آدمهای مختلف و دیدگاههای مختلف رو داد. نقش بزرگی تو شکل گیری جهانبینیم داشت. هرچند اونموقعها شور و تعصب و کله گچیّتِ نوجوانی رو داشتم!
ممنونم از ادمین و انجمن باشگاه مهندسان که اون فرصتهای خوب و دوست داشتنی رو برای ما فراهم کردن.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قديمي ترين عضو باشگاه كيه؟! | گفتگوی آزاد | 77 | |
![]() |
به جاي اينكه روشهاي قديمي و غلط را ارزيابي كنيد، دنبال روشهاي جديد بگرديد | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
كمي قديمي اما تاسف بار يا ..........؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
قديمي ترين پل در حال استفاده جهان + عكس | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
خاطره اي قديمي | گفتگوی آزاد | 0 |