Arch-Azadeh
همکار مدیر مهندسی شهرسازی متخصص طراحی شهری
سلام دوستان.خسته نباشید..
من امسال میخوام طراحی شهری کنکور بدم.پارسال معماری دادم ولی به طراحی علاقه بیشتری دارم.کنکور قبل ی طراحی رو بدون خوندن منابعش 500 شدم... ولی متاسفانه همه منابع در دسترسم نیست بسته آموزشی انتشارات ارشد رو دارم بایه سری از منابع که دانلود کردم و یه سری از کتاب ها که با گرایش معماری مشترک هست مثل معماری معاصر غرب بانی مسعود و کتاب های پیرنیا و زیبایی شناسی در معماری گورتر...
حالا نمیدونم از کجا شروع کنم..تهیه کتاب ها هم برام سخته چون خیلی زیادن و من شهرستان هستم کتاب فروشی های اینجا ندارنشون..لطفا منو راهنمایی کنید..
با سپاس فراوان..
سلام دوست عزيز
همونطور كه دوستمون گفتن به نظر من هم تهيه يك سري از كتابها خيلي خوبه و بعدا در طول دوران ارشد هم خيلي كمك ميكنه.
من هم براي كنكور كتابها را نخريدم ولي به يك كتابخانه تخصصي معماري و شهرسازي رفتم و هميشه همونجا درس ميخوندم.(اين كتابخانه تو تهران هست) چند تا از كتابها كه به نظرم خيلي مهم ميومد را خريدم. ولي بعدا در طول دوره ارشد مجبور شدم برم چند تا ديگه اش را بخرم

اگه خواستيد كتابها را بخريد، تا اونجا كه ميدونم كتابفروشي پرهام تو ميدان انقلاب اگر سفارش بديد كتاب را براتون ميفرسته و هزينه پستش را ميگيره.
اگه ميتونيد حتما به كتابخانه دانشگاه شهرتون مراجعه كنيد. من شخصا تو كتابخانه خيلي بهتر از خونه درس ميخونم هم محيطش آرومه هم همه منابع را ميتونيد با هم داشته باشيد.
به جز مراجعه به كتابخانه و يا خريد كتابها راه حل ديگه اي نيست. به جز دانلود كتابها كه متاسفانه تعداد محدودي از كتابها براي دانلود وجود داره.
يك سري از كتابها را در سايت به صورت pdf وجود داره. من سعي مي كنم بگردم ببينم چه تعدادي از منابع را ميتونم پيدا كنم براي دانلود.
همين كتابهاي پايه كه خودتون گفتين هم جزو منابع خيلي مهم هستند. از همين زيبايي شناسي در معماري شروع كنيد. (متاسفانه كتابيه كه به دليل حجم زياد به اين زوديا تموم نميشه