SHILAPILAA
عضو جدید
آره..به شدت...مملکته داریم؟از حرف زدنت معلومه توهم درگیره فیسبوکی![]()
آره..به شدت...مملکته داریم؟از حرف زدنت معلومه توهم درگیره فیسبوکی![]()
سلام آمیتیست .
بچه ها به نظرم مسئول رتبه ها روزست . اول روزشو باز میکنه نمازشو میخونه . سریال 5کیلومتر تا بهشتو نیگا میکنه میاد میشینه پشت کامپیوتر و رتبه ها رو میزنه ( اگه دستشویی نره ساعت 10 رتبه ها میاد )[/QUOTE
اوکامی شایدم طرف افطاری دعوت باشه تا 1 شبم طول بکشه..![]()
نه ديگه تو كه نا محرمي!!! خودم خودمو مي كشم!!!میخوام یه کاری کنم
به فرار مغز ها تبدیل بشی
اگه هم خیلی مرد بودی و وایسادی خودم با دستای خودم خفت میکنم![]()
سلام آمیتیست .
بچه ها به نظرم مسئول رتبه ها روزست . اول روزشو باز میکنه نمازشو میخونه . سریال 5کیلومتر تا بهشتو نیگا میکنه میاد میشینه پشت کامپیوتر و رتبه ها رو میزنه ( اگه دستشویی نره ساعت 10 رتبه ها میاد ) [/QUOTE
نگهبانه ، شیفته شبه مهمون نمیتونه بره . تنهاس تویه سازمان سنجش![]()
نازی جون یعنی اگه من 900 بشم به تو یکی صد در صد شیرینی می دممازیار 1
فرزانه 70
نفیسه 100
امیر 250
اوکامی 300
امید 800
امیتیست 900
SHILAPILAA 1000
نازی 1000
مگه قراره نگهبانه بزنه؟نگهبانه ، شیفته شبه مهمون نمیتونه بره . تنهاس تویه سازمان سنجش![]()
![]()
آره..به شدت...مملکته داریم؟
مازیار 1
فرزانه 70
نفیسه 100
امیر 250
اوکامی 300
SHILAPILAA 1000
امید 3000
بقیه هم ییان بگن..
من تابسون تا نزدیکیای انتگرال ولی بعدش نخوندم حیف.اگه بیشتر میخوندم الان کمتر استرس و ناراحتی داشتممن آبان ماه سال قبل 4 تا کتاب مرجع خوندم تموم کردم . خیلی روحیه داشتم و انگیزه . رتبه یک رو واسه خودم کنار گذاشته بودم . ولی دیگه نخوندم .....
حالت بد شد ؟
وای خدای منسلام آمیتیست .
بچه ها به نظرم مسئول رتبه ها روزست . اول روزشو باز میکنه نمازشو میخونه . سریال 5کیلومتر تا بهشتو نیگا میکنه میاد میشینه پشت کامپیوتر و رتبه ها رو میزنه ( اگه دستشویی نره ساعت 10 رتبه ها میاد )[/QUOTE
نه کار خودمه دستکش میپوشمنه ديگه تو كه نا محرمي!!! خودم خودمو مي كشم!!!![]()
نه...با vpn میتونم اینجا پست بزارم... کلا نمیتونی یا این چند روزه که........؟تو هم وقتی VPN رو میزنی نمیتونی اینجا پست بزاری ؟؟ با VPN سرعت خیلی پایین میاد
مگه قراره نگهبانه بزنه؟![]()
آره بابا کارمنده یاد داده به نگهبان خودش رفتهامیدوارم خوب یاد داده باشه و کلیده Delet رو از کیبورد قبله رفتن کنده باشه
موافقم!!!!!!!!بچه ها امشب بعد از اعلام نتایج این جمع کوچیک در پیام خصوصی ادرس فیس بوکتون رو به هم می دین تا واقعا دیگه آشنا بشیما!!!
اره با وی پی ان نمیشه پست گذاشت سیستم من که هنگ میکنه.تو هم وقتی VPN رو میزنی نمیتونی اینجا پست بزاری ؟؟ با VPN سرعت خیلی پایین میاد
من فیس بوک ندارمبچه ها امشب بعد از اعلام نتایج این جمع کوچیک در پیام خصوصی ادرس فیس بوکتون رو به هم می دین تا واقعا دیگه آشنا بشیما!!!
اگه طرف وارد نباشه چی میییییییییییییییشه.آره بابا کارمنده یاد داده به نگهبان خودش رفتهامیدوارم خوب یاد داده باشه و کلیده Delet رو از کیبورد قبله رفتن کنده باشه
![]()
وای بچه ها چی میشه اگه هممون با هم یه جا قبول شیم؟
اره واقعا با حال میشه هاوقتی هم کلاسی بشیم اینجا خاطره ی جالبی میشه
نه...با vpn میتونم اینجا پست بزارم... کلا نمیتونی یا این چند روزه که........؟![]()
راستی بچه ها سایت سنجش با وی پی ان باز نمی شه ها.شب باید همه تعطیلش کنین تا بتونین برین تو سایت.
منم موافقم.بچه ها امشب بعد از اعلام نتایج این جمع کوچیک در پیام خصوصی ادرس فیس بوکتون رو به هم می دین تا واقعا دیگه آشنا بشیما!!!
بچه ها امشب بعد از اعلام نتایج این جمع کوچیک در پیام خصوصی ادرس فیس بوکتون رو به هم می دین تا واقعا دیگه آشنا بشیما!!!
آهان..پس حسابی درگیر فیس بوکی.... من فیس بوک و واسه سیاست دوست دارم!!!!دیوونه شدم :| همش درحاله کانکت و دیس کانکت شدنم !! 5 دیقه اونجا سر میزنم 5 دیقه اینجانه از اول همینطور بود
من مخالفممنم موافقم
وای بچه ها چی میشه اگه هممون با هم یه جا قبول شیم؟
وقتی هم کلاسی بشیم اینجا خاطره ی جالبی میشه
من واقعا دارم میترسم ازت هاشک نکن که از خوشحالی خودمو پرت میکنم پایین
همه قرصا رو با هم بهت میدم تا تو گلوت گیر کنه و
بر اثر خفگی بمیری خوبه؟
اگه طرف وارد نباشه چی میییییییییییییییشه.![]()
اگه وارد نباشه فردا که کارمنده اومد میزنه
بدون تو که محفل ما محفل نمیشه.خب عضو شو.من مخالفم
آخه ندارم
من تابسون تا نزدیکیای انتگرال ولی بعدش نخوندم حیف.اگه بیشتر میخوندم الان کمتر استرس و ناراحتی داشتم
نه فوضولیش گل میکنه یا همه رو پاک میکنه یا رتبه هارو جابجا میکنه.اگه وارد نباشه فردا که کارمنده اومد میزنه![]()
ارشد همگي دانشگاه تهران!!!آره راس می گی . انشالله ارشد جبران می کنیم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |