nafise001
عضو جدید
راس میگیااااااا. ولی الان خودش از دست قاضی ویلاردو روانی شده.نری پیششا بدتر میشی.هه هه هه هه هه هه ..........................بلانكا رو چطور درمان كرد!!! منم درمان كنه ديگه!!!

راس میگیااااااا. ولی الان خودش از دست قاضی ویلاردو روانی شده.نری پیششا بدتر میشی.هه هه هه هه هه هه ..........................بلانكا رو چطور درمان كرد!!! منم درمان كنه ديگه!!!
هه هه هه هه هه هه هه.................... خيلي باحال اومدي!!!!!!!!!!!!! از 2 شخصيت بلانكا ميانگين گرفت!!!!!!!!!! واقعا ته خندس اين سريال!!!!!!!!!!!راس میگیااااااا. ولی الان خودش از دست قاضی ویلاردو روانی شده.نری پیششا بدتر میشی.![]()
واقعاااااااااا...هه هه هه هه هه هه هه.................... خيلي باحال اومدي!!!!!!!!!!!!! از 2 شخصيت بلانكا ميانگين گرفت!!!!!!!!!! واقعا ته خندس اين سريال!!!!!!!!!!!![]()
يه ذره ديگه مونده!!! صبر كنتابحال تو عمرم3روز اینقدر طولانی شمده بوووووود....
چرا با بچه های مردم ایینکارو میکنن خب؟؟؟؟؟
دیگه نمیشهههههههههههههه...![]()
غصه نخور عزیزم اینا از قصد دارن رو اعصاب بچه ها ناخن میکشن.تابحال تو عمرم3روز اینقدر طولانی شمده بوووووود....
خيلي باحال اومدي........................................................!!!!!!!!!!!! دمت گرم!!!!!!!!!!!!!!واقعاااااااااا...هنوز که انا جولیا داره نقشه میکشه.از اول سریال دونه دونه شخصیتا پلید دارن میشن وای به حال اخر فیلم.
![]()
این فیلمه فقط واسه خنده خوبه....اه اه اه...واقعاااااااااا...هنوز که انا جولیا داره نقشه میکشه.از اول سریال دونه دونه شخصیتا پلید دارن میشن وای به حال اخر فیلم.
![]()
میاری ایشالا.. نگران نباش!کاش این طور که تو حدس می زنی باشه ناز معمار .من 50 بیارم یه جشن عالی میگیرم
نه فرزانه جون شما یکی و عوض نمیکنمناز معمار من 100 تا 150 در نظر بگیر .زیاد امیدوار به 2رقمی نیستم.راستی خودتو چند حدس میزنی؟
آخی نااازیمنم امشب مهمونم . خیلی دلهره دارم . بازم 24 ساعت موند به جوابا من استرسم شروع شد . یه خورده هم دستام میلرزه . وای کاش هممون فردا خوشحال باشیم![]()
نه آقا امیراووو نه بابا ناز معمار خانم، منو بذارید آخر![]()
نه پیش بینی نتایج فرداستاینا تصمیمهای قبل کنکور بوده دیگه؟آره؟؟
منم واسه زیر100خونده بودم نمیدوونم چی شد؟؟؟؟؟![]()
ههههههسلام تا الان داشتی ادم میکشتی قاتل؟
نه براساس جوابایی که تو تاپیک دادن رتبه بندی کردممیدونم فرزانه جون نازمعمارهم براساس پشتکارو تلاش بچه ها رتبه بندی میکنه دیگه؟؟؟؟
موافقم.................................!!!!!!!!!!! همه چت مخن تو فيلم!!!!!!!!!! اون از اون ماريچي ديوانه است كه تعادل رواني نداره!!!!!!!!!!!!!! او از اون خوان ميگله كه مثلا روان شناسه، تا يه رفتار از كسي ميبينه كلي تعجب ميكنه!!!!!!!!! تازه تو 6 ماه هم چشم پزشك ميشه!!!!!!!!!این فیلمه فقط واسه خنده خوبه....اه اه اه...![]()
خوش اومدی به جو استرسین کنکور.میاری ایشالا.. نگران نباش!
نه فرزانه جون شما یکی و عوض نمیکنم
همون 50 خوبه!
حالا بخاطر شما 70
خوبه؟
آخی نااازی
نه آقا امیر
آخر همتون خود منم
نه پیش بینی نتایج فرداست
هههههه
نه براساس جوابایی که تو تاپیک دادن رتبه بندی کردم
..................
وای چه جو قشنگیه
خیلی باحاله
اینجا استرس موج میزنه
به به
غصه نخور عزیزم اینا از قصد دارن رو اعصاب بچه ها ناخن میکشن.
شما چند میاری به نظرت دختر گلم؟این فیلمه فقط واسه خنده خوبه....اه اه اه...![]()
شما چطور؟تهمت ممنوع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بااااااااااحالی.....اخرش ما نفهمیدیم ماریچی خل واقعا عاشقه یا نه...موافقم.................................!!!!!!!!!!! همه چت مخن تو فيلم!!!!!!!!!! اون از اون ماريچي ديوانه است كه تعادل رواني نداره!!!!!!!!!!!!!! او از اون خوان ميگله كه مثلا روان شناسه، تا يه رفتار از كسي ميبينه كلي تعجب ميكنه!!!!!!!!! تازه تو 6 ماه هم چشم پزشك ميشه!!!!!!!!!
1000شما چند میاری به نظرت دختر گلم؟
چشممممممممممم.تهمت ممنوع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خنده هیستریک بوداااا
دقيقا............................................!خیلی بااااااااااحالی.....اخرش ما نفهمیدیم ماریچی خل واقعا عاشقه یا نه...![]()
عجب دختر باااااااااااااااحالی بوده.یادش بخیر یه سریال بود که شخصیتش یه دختره بود فکر کنم به اسمه پالرمو !! چی چی ! 4 تا پسرو کشت یکیم سرطانی کرد تا آخر ازدواج کنه . درگیر سرعته داستانش بودم. آب بندی !
ناز معمار جان منو بیار بالاتر چون اصلا این رتبه رو نمیارم.مازیار 1
فرزانه 70
نفیسه 100
امیر 250
اوکامی 300
بقیه هم ییان بگن..
فك كنم پالوما رو مي گه!!!!عجب دختر باااااااااااااااحالی بوده.
اسم فیلمه چی بود؟
از اون خنده دار تر فیتم عشق و نفرته... آخه مگه میشه این بچهه بچه ی یکی دیگه باشه و..........دقيقا............................................!
عجب دختر باااااااااااااااحالی بوده.
اسم فیلمه چی بود؟
فك كنم پالوما رو مي گه!!!!
تابحال تو عمرم3روز اینقدر طولانی شمده بوووووود....
اسمش خیلی اشناست،نمی دونم دیدم یا نه.فك كنم پالوما رو مي گه!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
قدم به قدم تا مرداد 89... | کاردانی به کارشناسی | 312 | |
![]() |
.: قدم به قدم تا کاردانی به کارشناسی 93 :. | کاردانی به کارشناسی | 130 |