قابل توجه مسخره کنندگان

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جمله هارو بخونید.برا کسانی که اعتقاد دارن و ندارن بد نیست:

ایا ایات قران من برای شما خوانده نمیشد؟؟و شما اونو دروغ میگفتید؟؟؟
جواب میدن:اره شقاوت و لجبازی ما نذاشت که قبول کنیم و مارو گمراه کرد
خدایا مارو از عذابت بیرون ببر و برگردون تا درست شیم .اگه نشدیم و باز لج و لجبازی کردیم هر بلایی سرمون بیاد حقمونه
جواب داده میشه: دور شید(به حالت توهین و خطاب به سگان) و تو همین عذاب بمونید و حرف نزنید.
ایا یادتون رفته که بندگان من میگفتن ما به خدا ایمان اوردیم.مارو ببخش و به ما مهربانی کن و تو بهترینی ...شما اونها رو به مسخره میگرفتید(قابل توجه بعضی ها) انقدر مسخره میکردید که منو از یاد بردید و هی اونها رو مسخره میکردید؟؟؟
الان من هم پاداش صبر اون بندگان رو که مسخره شما رو طاقت اوردن میدم که اونا خوشبختان عالمن
راستی میدونید چند وقت تو دنیا بودید؟؟؟
جواب میدن :انگار یه روز یه کمتر از یه روز بوده.فرشته هایت بهتر میدونن
جواب داده میشه :اره.اگه میدانستید واقعا که زندگیتون اون دنیا چقدر کم بوده.(چقدر بهتون گفتم)
شما فکر کردید الکی شما رو افریدم تا هر کاری خواستید کنید؟؟؟و فردا هم جوابی برا کرده هاتون ندید؟؟؟فردا مرگی نباشه؟؟؟مگه زندگی بیهوده است؟؟؟
خدا به حقیقت برتر از هر چیزی هست که هیچ چیزی (که شماها اعتقاد بهش داشتید)نیست و فقط خدای پرورش دهنده همه عالم هست

بعضی ایات انتهایی سوره مومنون جز 18

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
این ترجمه خودمونی از بعضی از ایات قران کریمه.اگه اشتباهی توشون دیدن(البته متخصصصان امر)ببخشن و اصلاح کنن

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی شما فهمیدی هدف و منظور این تاپیک چی بوده؟! میشه توضیح بدی؟!:redface:
خب ببین آقا رضا دو تا تاپیک زدن درباره حجاب و شاگردهاشون که توش نتیجه گرفتن اونی که باحجابه خیلی مصون تر از اونیه که بی حجابه. و تو دومی هم نتیجه گرفتن اگه جلوی بد حجابی گرفته نشه 100 سال دیگه همه زنها لخت میان بیرون!
شادمهرباز در جواب به طنز تاپیکی زد و به سبک ایرج میرزا حجاب ظاهری رو مذمت کرد.
حالا در این تاپیک اقا رضا با تکیه بر دانش قرآنی خودش تمامی مخالفان رو متوجه آیات قرآن میکنه! خب من هم میشینم تا ببینم عکس العمل مخالفان حجاب و این تاپیک چی میشه!

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ببین آقا رضا دو تا تاپیک زدن درباره حجاب و شاگردهاشون که توش نتیجه گرفتن اونی که باحجابه خیلی مصون تر از اونیه که بی حجابه. و تو دومی هم نتیجه گرفتن اگه جلوی بد حجابی گرفته نشه 100 سال دیگه همه زنها لخت میان بیرون!
حالا در این تاپیک اقا رضا با تکیه بر دانش قرآنی خودش تمامی مخالفان رو متوجه آیات قرآن میکنه! خب من هم میشینم تا ببینم عکس العمل مخالفان حجاب و این تاپیک چی میشه!

عجب!:biggrin: تاپیکه اولیه ایشون رو و تاپیکه شادمهر رو دیدم.............:redface:
مرسی از توضیحات.............:gol: منم همچنین...........:D

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه معذرت خواهی ازت طلبکارم

چون این تاپیک همینجوری بود.البته میشه گفت تاپیک( واقعا هست؟؟) شقایق خانوم هم مزید بر علت شد تا این رو بزنمو ربطی به حجاب نداشت.ربطی هم به اعتقاد شقایق خانوم نداره.
و این ایه ها ربط به انکار خود خدا و البته مهم تر از اون مسخره کردن کسانی که اعتقاد دارن داشت

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

چون این تاپیک همینجوری بود.البته میشه گفت تاپیک( واقعا هست؟؟) شقایق خانوم هم مزید بر علت شد تا این رو بزنمو ربطی به حجاب نداشت.ربطی هم به اعتقاد شقایق خانوم نداره.
و این ایه ها ربط به انکار خود خدا و البته مهم تر از اون مسخره کردن کسانی که اعتقاد دارن داشت
اها راست میگی
اون تاپیک رو خیلی کم رنگ دیدم آقا رضا. یه سری سوال برای شقایق پیش اومده بود که بعضی ها منطقی و بعضی ها هم با لجبازی درباره اش بحث کردند.
پست های شما رو اونجا خوندم. فکر میکردم جواب اون تاپیک رو همونجا دادین و این تاپیک واسه اینایی که گفتم.
به هر حال تاپیک های شما هیچوقت همینجوری نیست. اینو خوب میدونم.
بازم معذرت اگر توضیحات من شما رو قانع نکرد. من منظور بدی نداشتم. همیشه تاپیک ها رو میخونم و امروز هم برداشت خودم رو گفتم. شرمنده اقا رضا
اما برای بعضی ها از قران مطلب میاری که قران رو خیلی قبول ندارند و حتی معقد به تحریف اون هستند. این کار رو چرا میکنی؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
اها راست میگی
اون تاپیک رو خیلی کم رنگ دیدم آقا رضا. یه سری سوال برای شقایق پیش اومده بود که بعضی ها منطقی و بعضی ها هم با لجبازی درباره اش بحث کردند.
پست های شما رو اونجا خوندم. فکر میکردم جواب اون تاپیک رو همونجا دادین و این تاپیک واسه اینایی که گفتم.
به هر حال تاپیک های شما هیچوقت همینجوری نیست. اینو خوب میدونم.
بازم معذرت اگر توضیحات من شما رو قانع نکرد. من منظور بدی نداشتم. همیشه تاپیک ها رو میخونم و امروز هم برداشت خودم رو گفتم. شرمنده اقا رضا
اما برای بعضی ها از قران مطلب میاری که قران رو خیلی قبول ندارند و حتی معقد به تحریف اون هستند. این کار رو چرا میکنی؟
حرفت درسته دوست خوب

اما خب برا اینکه کمی ذهن دوستان رو هم مشغول کنه چه معتقد چه غیر معتقد بد نیست.
معتقدا براشون یاد اوری میشه و غیر معتقد هم یه جور بد نیست ببینه نظر الله تو اسلام چیه

برا معذرت خواهی هم شوخی کردم.ما کوچکتر از اینا هستیم

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

:w15::w15::w15:

میدونی واسه چی میخندم اون دو تا جملت کاملا با هم ضدن
رضا من که میدونم در جواب من نوشتی :Dولی چون گفتم با آیه و حدیث نباشه روت نشد اونجا بگی:D
بعدش اگر یکم وسعت دیدت و بیشتر کنی ضرر نداره چون الان با 5 تا سوال فکر میکنی ما داریم خدا رو مسخره میکنیم واسه تو و امثال ت متاسفم:w12:

Savant

کاربر بیش فعال
دمت گرم. این آیه ربطی به حجاب نداره . به هر حال هیچ کس نتیجه اعمال دیگری رو به دوش نخواهد کشید. هر کسی هر جور دوست داره فکر کنه و عمل .

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15:

میدونی واسه چی میخندم اون دو تا جملت کاملا با هم ضدن
رضا من که میدونم در جواب من نوشتی :Dولی چون گفتم با آیه و حدیث نباشه روت نشد اونجا بگی:D
بعدش اگر یکم وسعت دیدت و بیشتر کنی ضرر نداره چون الان با 5 تا سوال فکر میکنی ما داریم خدا رو مسخره میکنیم واسه تو و امثال ت متاسفم:w12:

برای من متاسف باش اما من اصلا نیتم شخص شما نبود.شما که مسخره نکردی.کردی؟؟؟
تاپیک شما منو یاد انکار کنندگان انداخت و بعد یاد بعضی تاپیکهایی که تو این باشگاه زده شد و توش مسخره بازی بود فقط.بیشتر هم از دو نفر از اعضا بود.

مثل اینکه شما هم معذرت خواهی بدهکار شدی

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای من متاسف باش اما من اصلا نیتم شخص شما نبود.شما که مسخره نکردی.کردی؟؟؟
تاپیک شما منو یاد انکار کنندگان انداخت و بعد یاد بعضی تاپیکهایی که تو این باشگاه زده شد و توش مسخره بازی بود فقط.بیشتر هم از دو نفر از اعضا بود.

مثل اینکه شما هم معذرت خواهی بدهکار شدی
بجای اینکه یاد انکار کنندگان بیفتی یکم گسترده تر و خارج از چارچوبی که دین میگه نگاه کن و یکم علمی فکر کن:w12:
در ضن اولین بارت نیس که یه حرفی و میزنی و زود ماستمالی میکنی میتونستی همونجا بنویسی اگر یاد انکار کنندگان افتادی:D
پس بگو بلافاصله میخواستم جبهه بگیرم این تاپیک و زده:D
و مورد سوم عذر خواهی که میخوای از همه بگیری بزور :surprised:
تو خودت چند تا عذر خواهی به من و چند تا از دوستان بدهکاریولی ما عقده این و نداشتیم که از کسی بزور طلب کنیم:D

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجای اینکه یاد انکار کنندگان بیفتی یکم گسترده تر و خارج از چارچوبی که دین میگه نگاه کن و یکم علمی فکر کن:w12:
در ضن اولین بارت نیس که یه حرفی و میزنی و زود ماستمالی میکنی میتونستی همونجا بنویسی اگر یاد انکار کنندگان افتادی:D
پس بگو بلافاصله میخواستم جبهه بگیرم این تاپیک و زده:D
و مورد سوم عذر خواهی که میخوای از همه بگیری بزور :surprised:
تو خودت چند تا عذر خواهی به من و چند تا از دوستان بدهکاریولی ما عقده این و نداشتیم که از کسی بزور طلب کنیم:D
شما چقدر عصبانی تشریف دارید.
در ضمن این تاپیک بعد از اینکه پنج شش صفحه از تاپیک شما رفت زده شد.پس کلمه بلافاصلت معنی نداره.و همین دلیلی هست که بفهمی نیت شخص شما نبوده.
من طرف حسابم بعضی دوستان بودن.خوبه که تو پست اخرم اینو گفتم و باز اینطور خشن صحبت میکنی
معذرت خواهی؟؟؟

من از شما و تمام دوستانی که به خاطر نفهمی من از دستم ناراحت شدن و منظورمو بد برداشت کردن معذرت میخوام و از شخص شما عذر خواهی ویژه میکنم که تاپیکم جوری بوده که شما برداشت کردی منظورم شماست.

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما چقدر عصبانی تشریف دارید.
در ضمن این تاپیک بعد از اینکه پنج شش صفحه از تاپیک شما رفت زده شد.پس کلمه بلافاصلت معنی نداره.و همین دلیلی هست که بفهمی نیت شخص شما نبوده.
من طرف حسابم بعضی دوستان بودن.خوبه که تو پست اخرم اینو گفتم و باز اینطور خشن صحبت میکنی
معذرت خواهی؟؟؟

من از شما و تمام دوستانی که به خاطر نفهمی من از دستم ناراحت شدن و منظورمو بد برداشت کردن معذرت میخوام و از شخص شما عذر خواهی ویژه میکنم که تاپیکم جوری بوده که شما برداشت کردی منظورم شماست.
من که با خنده گفتم :w12::surprised:
نه رضا من نیاز به عذر خواهی ندارم بد نیس به این نوشتت یه نگهاهی بندازی و با بالایی مطابقت بدی:D
حرفت درسته دوست خوب

اما خب برا اینکه کمی ذهن دوستان رو هم مشغول کنه چه معتقد چه غیر معتقد بد نیست.
ا

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که با خنده گفتم :w12::surprised:
نه رضا من نیاز به عذر خواهی ندارم بد نیس به این نوشتت یه نگهاهی بندازی و با بالایی مطابقت بدی:D
من دو تا نوشته رو خوندم و تناقضی ندیدم.جفتش گفتم منظورم شخص شما نبوده و جفتش گفتم تاپیک شما(نه شخص شما.چ.ن تو تاپیکتون ده نفر نظر میدن)بهونه ای بوده برای این تاپیک

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دو تا نوشته رو خوندم و تناقضی ندیدم.جفتش گفتم منظورم شخص شما نبوده و جفتش گفتم تاپیک شما(نه شخص شما.چ.ن تو تاپیکتون ده نفر نظر میدن)بهونه ای بوده برای این تاپیک
:surprised::surprised:
آها
ممنون:redface: