حالا شما بچهها خرج سفر منو بدين، خدا رو چه ديدين، شايد در آخرين لحظات منصرف شدم!![]()
چه آدمایی پیدا میشن!!بابا این کارا چیه بشینید زندگیتونو بکنید!!!
کافرجان شما که عاقل بودی!!شما چرا؟؟؟!![]()
ما هر وقت ازت سیر شدیم راههای کم خرج تری هم بلدیم!حالا شما بچهها خرج سفر منو بدين، خدا رو چه ديدين، شايد در آخرين لحظات منصرف شدم!![]()
کافر جان اگه قول بدی بری توی اون ابهای زیاد ما خرجتو میدیم چه قبل رفتن چه بعد نیومدنمن شجاعتشو دارم اما خب یکی خرجمو بده برم آبشار ویکتوریا از این کارا کنم...![]()
يعني خرج شاهعبدالعظيمو ميدين؟ما هر وقت ازت سیر شدیم راههای کم خرج تری هم بلدیم!![]()
قول ميدم!کافر جان اگه قول بدی بری توی اون ابهای زیاد ما خرجتو میدیم چه قبل رفتن چه بعد نیومدن
نه کافرجان ما سیر شیم بد میشه برات!!مافیایی عمل می کنیم!!سیانور که قیمتی نداره شاه عبدالعظیم برا چی بفرستیمت!!يعني خرج شاهعبدالعظيمو ميدين؟
خب اگه بخواد کمخرج باشه، بعيده جايي برم، چون منم بايد ازتون سير بشم، همچين قصدي ندارم!
قول ميدم!![]()
خب اگه يه روزي اينجوري شد، وصيت ميکنم با شربت کلهپاچه بدين که با خوشي از دنيا برم!نه کافرجان ما سیر شیم بد میشه برات!!مافیایی عمل می کنیم!!سیانور که قیمتی نداره شاه عبدالعظیم برا چی بفرستیمت!!گرفتی که مطلبو!!!سعی کن ما ازت سیر نشیم!!
نه!!ما از اون مهربوناش نیستیم!!خشنیم!!من اوس خشنم!!مدیر مافیای تالار!!خب اگه يه روزي اينجوري شد، وصيت ميکنم با شربت کلهپاچه بدين که با خوشي از دنيا برم!![]()
نه! يه دختر ميخواد بياد لب آبشار به اون خطرناکي چيکار کنه؟؟میشه منم ببری کافر جان..تنهایی که کیف نمی ده![]()
حالا که همه طالب رفتن هستن یه مینی بوس می گیریم با هم میریم فقط بگین کی ؟![]()
نمی خوام کاره خاصی کنم که.......خرجش هم خدا بزرگهنه! يه دختر ميخواد بياد لب آبشار به اون خطرناکي چيکار کنه؟؟بعدشم حالا کو خرجش؟؟!
![]()
واي دمپاييه آقاهرو آب نبره ؟آبشار victoria
![]()
موافقم.... بيايد من واستون يه تور به آبشار ويكتوريا بزارم خوش بگذرهحالا که همه طالب رفتن هستن یه مینی بوس می گیریم با هم میریم فقط بگین کی ؟![]()
ههههههههه به پاي عمل كه رسيد ترسيدي ؟
من که منصرف شدم، یادم اومد خیلی کار دارم...![]()
کافر جان منظورت اون عکس اولی نیست که!!!!!!!!من شجاعتشو دارم اما خب یکی خرجمو بده برم آبشار ویکتوریا از این کارا کنم...![]()
عجب شجاعتیمن از این بدترم همین که اومدم به این دنیا کلی شجاعم(چه خود شیفته!
)
محسن خان يه آمار بگير تعدادو به من اعلام كن ببينم چيكار بايد بكنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فکر میکنی بعدش چی میشه؟؟؟ | تالار عکس | 7 | |
![]() |
فکر میکنی....؟؟؟؟ | تالار عکس | 1 | |
![]() |
فکر میکنی قیافه قذافی الان چه شکلی باشه ؟ | تالار عکس | 30 | |
![]() |
فکر میکنی کی اینا جای پیکان و پراید را بگیره ! | تالار عکس | 7 | |
![]() |
فکر میکنی کی اینا جای پیکان و پراید را بگیره ! | تالار عکس | 10 |