چیزی برای گفتن ندارم...
واقعا معلولیت محدودیت نیست...
خدایا اول از همه هزار مرتبه شکرت به خاطر نعمت سلامتی...
خدای مهربونم به ما هم کمک کن تا از حداکثر توان و استعدادی که بهمون دادی به نحو احسن و درست استفاده کنیم...
مرسی ....واقعا تکان دهنده و از طرفی دیگه امیدوار کننده بود....
فقط همیشه به یاد داشته باشیم که خدای مهربون اگه چیزی به کسی نمیده یا چیزی رو ازش میگیره در عوض اون یه کمبود، چندین چیز با ارزش از قبیل پشتکار، استعداد، امید و....
در اختیار بنده اش قرار میده تا به غافلینی مثه من ثابت کنه که هیچ چیزی تو این دنیا بی حکمت و بی حساب و بی عدالت نیست..
خدایا بار دیگر قلبم به لرزه افتاد .وجودم یخ کرد . ممنونم به خاطر آنچه دادی ولی افسوس که این بنده ناسپاس است و بد قول .بار ها عهد بستم و وفا به عهد نکردم بارها توبه کردم وبخشیدی ولی من توبه شکستم هر آنچه دوست داشتم کردم . با روی سیاه چه بکنم ؟؟؟بنده ای با این اوضاع اینگونه شکر تو میکند و من ......
خدایا برای سلامتی و خوشبختی ام ،برای هر آنچه به من دادی سپاسگزارم اگرچه گاه بر زبان نیامد ودر مشغله های زندگی ام گم شد.اگرچه
(از دست و زبان که برآید کز عهده ی شکرش به در آید.)
پس به بزرگی ات ما را به کوچکیمان ببخش.....
چیزی برام نیومد من که نفهمیدم
بسیاربسیارظریف وقشنگ گفتیخدایا بار دیگر قلبم به لرزه افتاد .وجودم یخ کرد . ممنونم به خاطر آنچه دادی ولی افسوس که این بنده ناسپاس است و بد قول .بار ها عهد بستم و وفا به عهد نکردم بارها توبه کردم وبخشیدی ولی من توبه شکستم هر آنچه دوست داشتم کردم . با روی سیاه چه بکنم ؟؟؟بنده ای با این اوضاع اینگونه شکر تو میکند و من ......
خدایا برای سلامتی و خوشبختی ام ،برای هر آنچه به من دادی سپاسگزارم اگرچه گاه بر زبان نیامد ودر مشغله های زندگی ام گم شد.اگرچه
(از دست و زبان که برآید کز عهده ی شکرش به در آید.)
پس به بزرگی ات ما را به کوچکیمان ببخش.....
بخدا من یکی خیلی روحیه گرفتم ... حیف نیست ما که انسان سالمی هستیم از زندگیمون خوب استفاده نکنیم
به ناتوانیهای خودم پی بردم با وجود سلامت کاملنمیدونم باید چی بگم
مرسیییییی بابت تاپیک قشنگتون
جمله ی نیچه رو تکرار میکنم .. " خاک هرچه غنی تر ، ناتوانی در بارور ساختنش نابخشودنی تر .. ! "
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
عکس لیلا و فریبا فروهر در مشهد | تالار عکس | 7 | ||
ست مادر دختری جذاب و شیک | تالار عکس | 10 | ||
دختری آرایشگر با هنر نقاشی بر روی لبها ! | تالار عکس | 0 | ||
دختری که پزشکان دهان او را با سیم به هم دوختند + تصاویر | تالار عکس | 10 | ||
عکس هایی از دختری که تمام مادران را شوکه کرد | تالار عکس | 4 |