تو معلوم هست داری چیکار میکنی تو این تاپیک
تو معلوم هست داری چیکار میکنی تو این تاپیک
آره من دوست دارم برم
خدا رحم من کنه
ازین سوتا تو پادگان بزن
ازین سوتا تو پادگان بزن
خدا رحم من کنه
bashe.....
اینجوری میشی
داداش چیه خواهرابجی خودت احیانا داداش داشتی که رفته باشه سربازی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
shoma rafti???
داداش چیه خواهر
شوهرمو دارن میبرن سربازی
این خانوما که کم نمی یارن
الان می یان میگن آره من دوست دارم برم ....
اگه برا چیز یاد گرفتن باشه همون آموزشی رو کفایت میکرد
.........
کاملا تایید میشه،
یکی از دوستام خدمت را کامل رفته، معتقد هست همه بدیهاش درست و واقعا وقت تلف کنی هست ولی بعضی موقع ها یک اتفاق های خنده داری میفته که بخاطر تنبیه بعدش نمی دونی گریه کنی یا بخندی، ولی بعد ها هر وقت یادت بیاد خندت میگیره. دیشب یک نمونش را توی یک سایتی دیدم واقعا خنده دار بود.
کاملا تایید میشه،
یکی از دوستام خدمت را کامل رفته، معتقد هست همه بدیهاش درست و واقعا وقت تلف کنی هست ولی بعضی موقع ها یک اتفاق های خنده داری میفته که بخاطر تنبیه بعدش نمی دونی گریه کنی یا بخندی، ولی بعد ها هر وقت یادت بیاد خندت میگیره. دیشب یک نمونش را توی یک سایتی دیدم واقعا خنده دار بود.
اگه الان بگن دخترا باید برن سربازی همشون دق میکنن
چرا من بد بخت تو بدترین جای ممکن خدمت کردم و دخترایی که خدمت نمیکنن و نفسشون از جای گرم بالا میاد میگن دوست داریم بریم خدمت
حاضرم قسم بخورم حتی 1 روزم نمیتونن تو اون جای که من خدمت کردم خدمت کنن
امسال که قبول شدم به خیر گذشت ، نصف دوستام رفتن خدا بهشون رحم کنه ، من می تونم با کفالت معاف بشم اما بابام میگه به زورم باشه باید بری واسه اینه اینقد ازش داغدارم
داداش چیه خواهر
شوهرمو دارن میبرن سربازی
مگه کجا بودین مهندس
اخیییییییی عزیزمداداش چیه خواهر
شوهرمو دارن میبرن سربازی
باید یه جوری میزدیش که نتونه از جاش بلند شهبا یکی از بچه های کادر همون جا تو آموزشی بحث کردم .. روی آسفالت ساعت 3 بعد از ظهر نزدیک 150 متر سینه خیز بهم دادن و برگشت هم غلتیدن تا همون نقطه
باور نمکنی آرنجام و سر زانوها م همه زخم شده بود ...به برگشت دیگه وقتی بلند شدم اینقد سرم گیچ رفت که این و ور و اون ور میرفتم
اینا چندین بار تکرار شد به بهن=ونه های الکی چند روز پیش همون کادری رو دیدم تو بازار اومد روبوسی کرد باهام
اینقد عصبی بودم ..ولی باخنده پوشوندمش
اصولا اونایی که دم مرز هستن اینجوری میگنجاییییییییی که فقط خدا رحم کرد زنده برگشتم
اخیمرا به جرم اینکه سربازی نرفتم زن ندادن
باید یه جوری میزدیش که نتونه از جاش بلند شه
اصولا اونایی که دم مرز هستن اینجوری میگن
نه خوب وظیفش بود سخت بگیره چون بهشون گفتن اما لگد زد عصبی شدم و بحث کردم گفتم شخصیت داشته باش مردک ...کفری شد کنار گوشم تیر زد و گفت بخواه و سینه خیز برو...نمیشه نری لج میکنن
اخی
بابای منم مخالف بود
ولی خودم تونستم راضیش کنم
نه عزیزم نه اون شهر خودمونه نه مناخیییییییی عزیزم
اگه شهر خودتون باشه که به احتمال زیاد هست اونوقت هر روز عصر میاد خونه
فقط وقت تلف کردنه مگر اینکه یه شهرهای خاصی بیفتن یا مدرک پایینی داشته باشن