شماره 36
شماره 36
سلام صديق جان خوبي؟ما آومديم يه سري سوال بپرسيم و بريم.
1=صديق جان تمام كساني رو كه داخل صندلي داغت شركت كردن رو به ترتيب اسم هاشون رو بنويس و براي هر كدوم يه چند خطي بنويس(چطور ادمي هستن)
2=پرسپوليس يا استقلال؟
3-انتخاب یک گزینه:
بهار یا پاییز
مکه یا کربلا
قرمه سبزی یا پیتزا
مامان یا بابا
خواهر یا برادر
اهنگ غمگین یا شاد
بارون یا برف
4=حميد رو بيشتر دوست داري يا كلوچه؟
5=روزي چند نفر رو اخطار ميدي؟حدودا؟
6=توباشگاه بيشتر با كيا راحت هستي؟
7=برهان شر رو خوندی؟ میتونی یه خط توضیح بدی؟
8=آدمين يا پيرجو؟اخلاق كدوم بهتره به نظرت؟
9=تا حالا از بچه هاي باشگاه كسي رو از نزديك ديدي؟ كيا رو؟
10=ميگن مديرا داخل سايت يه بخش مخصوص دارن براي اسپم راست ميگن؟اسپم ميكنيد با مديرا؟
سلام بهنام جان عزیز خوش اومدی
ولی یعنی هی این پا اون پا میکردم نرسم به این سوالت !!! آآآا ا ااآ اآآآااااآآاا یعنی بهنام جان عزیزم به خاطر این سوال کل پروفایلت رو میگرردم بررات پرونده بسازم!!! سوزوندیم بدجوررررآآآآ
1- خدایا شکرت این رو همین الان پرسیدی !!
میرحسین : راستش تا به حال زیاد مستقیما هم صحبت نشدیم با هم و بیشتر شناختم از پست هایی بوده که ازش دیدم و به نظرم پسر خوب و با معرفتی میاد و اینکه حرفش رو رک میزنه و دوست دارم بیشتر با هاش اشنا بشم
saghaigh : دختر خیلی خوبی هستن و مهربان و به تازگی جز دوستان هستن و به نظرم خوش مشرب میان و شاید در برخورد اول به نظرم کمی حساس اومدن به خاطر سوتفاهم ولی فکر نمیکنم اینطور بوده باشه
mehdi3cret : شناختی نسبت به ایشون ندارم به نظر از دوستان تازه وارد هستن و خب احتمالا اهل سوزاندن هستن ! :دی
mahnaz.demehri : یکی از بهترین دوستانی بوده که توی محیط نت باهاشون آشنا شدم , مهناز بانو فوق العاده انسان نیکی و با معرفتی هستن و حرفشون رو رک و راست به آدم میزنن و به دوستی ایشون افتخار میکنم
b65241 : متاسفانه شناختی نسبت به این دوست عزیز هم نداشتم
حــامد : عزیز دل ماست ! عاشق پیشه ! مهندس و در رشته خودشون خیلی با سواد و اهل شعر هست آخه همشهریمونه ! کلا از هم صحبتی باهاش لذت میبرم
termah : از هم صحبتی باهاشون لذت میبرم با محبت و یک دوست خوب هستن برام
art-s : متاسفانه شناخت زیادی از این دوست عزیزم هم نداررم ولی از اعضای خوب تالار هستن و دوست دارم دوستی بیشتر با ایشون داشته باشم
...scream... : با پشتکار !!! به نظر با حال و احتمالا خوش مشرب نمیدونم چرا خیال میکنم چند تا نقطه به ایشون اضافه شده!!
memmar : یک بانوی معمار نازنین و مهربان و از اعضای خوب و فعال تالار و از دوستان
Madison از هم صحبتی با ایشون خیلی لذت میبررم و خوشحال میشم دختری پاک و بی الایش البته گاها زودرنج هستن ولی خوش صحبت
203_fariba : از اعضای خیلی خوب تالارر معماری با سواد و فعال خوش صحبت و با شخصیت خیلی دوست دارم که فرصتی پیش بیاد با ایشون بیشتر اشنا بشم و هم صحبت
dokhtar 68 : دختر خیلی گل و مهربون و مودبی هستن و خیلی با شخصیت
hd_memar : یعنی این دختر اینقدر با معرفته که نگو!! از خواندن پست هاش لذت میبرم! از اعضای قدیم باشگاه هستن ! مهندس معمار خوش صحبت باحال ! با معرفت! یعنی بعد از 5 سال اخطارش رو واسه صندلی داغ من گررفت خیلی دوست دارم بیشتر با ایشون آشنا بشم تا شناخت بهتری پیدا کنم
Nina_Architect : از دوستان خیلی خوب و قدیمی و نازنین من در اینجا ! دختری فوق العاده مهربان بی آلایش از هم صحبتی ایشون بسیار استفاده کردم و لذت بردم
rasoulll : مهندس گل و از اعضای خوب تالار معماری و از دوستان خوبم شاید به دلیل هنرمند بودنشون کمی زودرنج ! رک حررفشون رو میزنن , با معررفت و یک دوست خوب
S H i M A : یکی از قدیمی ترین اعضا و یکی از خوش مشرب ترین دوستان من در اینجا واقعا و جدی میگم از هم صحبتیشون خوشحال میشم دختری بسیار با شخصیت و مهربان که با حرفاشون واقعا ادم شاد میشه
AVA2011 : طبیبا بانو !! یعنی یه دونه هستن ایشون ! نازنین , مهربان , بسیار عزیز و با مرام ! خیلی با مرام! یعنی معرفت رو درک کرده! با معرفت و با شخصیت ! از دوستان عزیز من
abolfaZZzl : از دوستان که شاید در اولین برخوردها سوتفاهمی به وجود اومد و امیدواررم بتونم در اینده دوست بهتری باشم
jigsaw : متاسفانه شناخت زیادی نسبت به این دوست گل و عزیز ندارم
sh85 یکی از بهترین دوستان من در طول این چند سال در فروم های مختلف خیلی زیاد گل هستن ایشون با معرفت و مهربون و رک و در عین حال خیلی صحبت هاشون به دل میشینه! همیشه از خوندن پست ها و همکلام شدن با ایشون دلم شاد میشه و از دیدن نام کاربریشون گوشه صفحه ام خوشحال میشم ! خیلی با حال ! جز دوستان ردیف اول ! خیلی هم منطقی و با شخصیت که واقعا به دوستیشون افتخار میکنم
thamin : متاسفانه شناخت زیادی نسبت به ایشون ندارم ولی خیلی دوست دارم بیشتر با ایشون صحبت کنم و آشنا بشم
*زهره* : ایشون هم یکی از بهترین و گلترین بانوان لیست من و دوستان خوب من بسیار با شخصیت و نازنین با فرهنگ و بسیار خوش صحبت
MY WORLD : خیلی گل هستن ایشون به دوستی ایشون افتخار میکنم از اون دخترهای با معرفت و وافعا میشه روی دوستی ایشون حساب کرد خیلی با نازنین
k_siroos : رفیق گل خودمه ! خیلی وقتی نیست میشناسمشون ولی خیلی زیاد به دل ما نشستن مبادی اداب و با معرفت و همینطور باسواد
sahar-architect :یکی از لابی های بسیار قدرتمند تالار معماری!! یکی از سناتور های مجلس نمایندگان مخفی تالار!!! یکی از مشاورین مخفی که نظراتش تاثیر گذار هست !! حالا اینها رو ول کن یه دختر فوق العاده مهربون با شخصیتیعنی دیدم که میگم ! و یک دوست خوب ! و خب بذار بگم زیاد خوشحال نشو ! بعضی وقتایی هم که اصاب مصاب و حوصله نداشته باشی بهتره باهات حرف نزنیم!!
Martin Eco : یکی از اعضای خیلی گل تالار معماری , خوش سلیقه و اینکه دوست دارم با ایشون بیشترر اشنا بشم
Sohrab.net : اعجوبه شبکه متولد اسفند !! خوش مشرب و با حال
kachal63 یعنی اگر بگن با معررفت ترین و مهربون ترین دختر این باشگاه رو انتخاب کنید من مسلما معصومه بانو رو خواهم گفت ! همین!!
2- پرسپولیس ( البته چند سالی هست به اون صورت باشگاهای ایران رو نمیبینم!! و نتایج رو هم باشگاهای خارجی دنبال میکنم
3- بهار
مکه
قرمه سبزی دسپخت مامانم
مامان و بابام با هم هستن کلن
مسلما خواهر چون بررادر ندارم!
هر آهنگی که قشنگ باشه رو به وقتش میشه گوش داد
هر دو هم بارون هم برف هر کدومش یه حس و حالی داره
4 - کلوچه اش خوشمزه ست واقعا؟؟ نمیدونم شک کردم!! خب باشه یه بار کلوچه نمیخورم! حمید رو!
5 - الان دو هفته ست ندادم زیاد!! ولی قبلش از هر 40 تخلفی ( تالار معماری و پروفایل) که در روز که مشاهده میکرردم 34- 35 تاییش رو توی خصوصی و پرروفایل تذرکر میدادم دوستانه و 5- 6 تا چون بار چندم بوده رو اخطار میدادم و سعی میکردم وارنینگ ویا با امتیاز کمتر باشه
6 - با خیلیا !! شاید با جمع مدیران چون مدت زمان بیشتری رو باهاشون گذروندم و چند تایی دیگه از دوستان و کسانی که بیشتر به پروفایلم میان
7 - استدلال عجیب غریبی هست اگر اشتباه نکنم و درست یادم مونده باشه میگه چون خدا و شر همدیگه رو نقض میکنن و چون شر وجود داره پس خدا وجود نداره!
8 - بهتر هست حواست باشه هر دو رو حفظ کنی ! و یکی رو انتخاب نکنی!
9 متاسفانه کسی رو از نزدیک ندیدم!
10 - خب مثل هر فروم دیگری چنین بخشی برای مدیران وجود داره که در این تالار امکاناتشون رو چک میکنن و مسائل مدیریتی رو با هم هماهنگ میکنن!
و فقط مختص اینجا نیست! همه فروم ها دارن!