rozesefide30004
عضو جدید
سلام من احتیاج به کسی دارم که اصول طراحی کارخانه روپاس کرده باشه (برا پروژه طراحی کارخانه)
آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام.میخواستم یک کتاب اصول مهندسی بهم لعرفی کنین واسه ارشد میخوام.
باتشکر.
من لاتين اين كتاب رو اينجا (مقالهها و كتابهاي لاتين صنايع غذايي ) گذاشتم.سلام دوستان.
کسی کتاب رئولوژي پنیرو داره واسم بذاره.
با تشکر.
سلام من احتیاج به کسی دارم که اصول طراحی کارخانه روپاس کرده باشه (برا پروژه طراحی کارخانه)http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w10.gif
چطور ميشه نقشه يك كارخانه را طراحي كرد؟ من هيچي نميدونم يه نفر من را راهنمايي كنه كه چه جوري طراحي كنم استاد اصلا راهمايي نميكنه
سلام بچه ها خوبین ؟
برای پروژه ی تاسیسات و تجهیزات کارخانجات ساخت دستگاه برداشتم
استاد چندتا موضوع پیشنهاد داده که بین اونا یکی رو انتخاب کنم اگه لطف کنین کمکم کنین
اطلاعاتی در مورد دستگاه ها و روش ساختشون برام بفرستین ممنون می شم
1-دستگاه اندازه گیری اصطکاک در لوله ها
2- دستگاه انتقال همرفت
3-دستگاه اواپراتور تک مرحله ای
4-دستگاه مبدل حرارت پوسته و لوله ای
5- دستگاه اندازه گیری وسیکوزیته با خاصیت مویینگی
عجله دارم باید زودتر انتخاب کنم و به استادم بگم
مرسی
سلام
ببخشید من سمینار دارم و مطالبی میخوام درباره خشک کردن مواد غذایی توسط خشک کن های پاششی ولی نمیدونم از کجا باید سرچ بزنم!!
تو نت و گوگل سرچ زدم اما چیز زیادی پیدا نکردم میشه لطفا راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم
سلام . نميدونم دقيقا به چي احتياج داري ولي اگه به تاثير مواد مختلف رو ويسكوزيته خمير نان نيازه برات آپش كنم .. اگه نيست بگو چييست ا» كه خواهي؟سلام من از بچه های مهندسی شیمی هستم می خواستم بدونم شما در مورد ویسکوزیته خمیر نان اطلاعاتی دارید؟چون به من گفتنند که باید هندبوک های صنایع غذایی رو ببینم.اما چیزی پیدا نکردم
دوست عزیز کتاب Perry کتاب لاتینه بدردت میخوره؟در مورد گوشت و فرآورده های گوشتی و فرآورده های گوشتی تخمیری
و در مورد مهنسی صنایع غذایی تکمیلی ( اصول مهندسی صنایع غذایی ) هم اگر کتاب و یا جزوه( در حد ارشد )دارید ممنون می شم بگذارید.
دوست عزیز کتاب لاتین به دردت میخوره؟سلام بچه ها.
در مورد انتقال حرارت و طراحی سردخانه در حد فوق لطفا اگه کسی جزوه ای چیزی داره لطفااااااااا بذاره .
با سلام
یه سوال در رابطه با پرده هوا داشتم: علت نصب پرده هوا در ارتفاع یک متری از سطح زمین در درب ورودی انبارها چیست؟(نوع انبار و نوع پرده هوا فرق ندارد)با تشکر
جواب خیلی برام مهمه لطفا اگر امکان دارد تا روز دوشنبه بهم جواب بدید.بسیار ممنون
سلام دوستان، ممنون میشم اگه کسی بتونه سریعا یه راهنمایی در مورد محاسبه راندمان فیزیکی و اقتصادی به من بکنه ...
برای تولید کنسرو نخود میخوام، میخوام بدونم نحوه محاسبه راندمان فیزیکی چطوریه، همین طور راندمان اقتصادی ... اگه زودتر جوابمو بدید خیلی ممنون میشم ...
منم درباره کاربرد تنش تسلیم در صنایع غذایی مطلب می خوام ...