بنظر من نسخه انگلیسی گوگل رو دانلود کنید...قبلی رو کامل پاک کنید و جدید رو نصب کنید
قبل از نصب اطمینان حاصل کنید که زبان سیستم شما دقیقا روی فارسی یا انگلیسی تنظیم شده است
با سلامسلام عزیزان ویندوز8.1روعوض کردم بجاش7نصب کردم اما قبلا ازدرایورها بکاپ گرفتم ولی موقع برگردندن درایورها به مشکل برخوردکردم درایورهارو با Driver Genius Professionalگرفتم آیا نرم افزاری هست که بشه درایورهارو روهر ویندوزی نصب کرد؟ درضمن سی دی مادربوردرو هم ندارم یعنی سی دی هیچ سخت افزاری روندارم لطفا کمک کنید.
توی همین قسمت processes حالت نمایش یا sort برنامه هاتو memory بذار تا ببینی چه برنامه هایی بیشترین استفاده رو میکنن متوجه میشی برنامه هایی که رمتو اشغال کردن واقعا کاری دارن انجام میدن، ویروسن یا برنامه های الکی انسلام...چرا رم لب تاپم اینقدر پر شده؟ در حالی که من نرم افزار خاصی رو اجرا نکردم....
اون adobe CEf Helper چیه؟ از پنل تسک منجر وقتی end process هم که میکنم باز میاد؟!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممنون
سلام بهترین پلیری که میتونم معرفی کنم pot player هستش. تست کن ببین اگر صدا نیومد کلیک راست کن audio رو دستکاری کنسلام دوستان. من یه فیلمی از نت دانلود کردم. وقتی بازش کردم دیدم صدا نداره. زیرنویسش باز میشه ولی اصلا صدا نداره با هر نرم افزاری هم امتحان می کنم باز صدا نداره. کسی می تونه راهنمایی کنه در این مورد؟ صداش درست میشه یا دیلتش کنم؟
پ.ن: از اون سایت خیلی فیلم دانلود میکنم اولین باره اینجوری شده
سلام
رشته من کامپیوتر نیست ولی قصد دارم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و نرم افزار طراحی کنم از کجا باید شروع کنم از چه منابعی شروع کنم تا حالا هیچ اطلاعاتی از برنامه نویسی هم ندارم
سپاسگزارم
سلام. اگر تسلط نسبی روی کار با برنامه ها دارید و مفهوم های اشیایی مثل دکمه و فرم و لیست کشویی و دکمه رادیویی و... می دونید می تونید براحتی از کتابها یا فیلمهای خود آموز استفاده کنید....اگر کمی الگوریتم هم قبل از اون یاد بگیرید عالیه و خیلی هم ساده است.سلام
برای یادگیری زبان سی شارپ
برای شخص مبتدی که رشته تحصیلی اون کامپیوتر نیست
از کجا باید شروع کنه؟
سپاسگزارم
فقط یه میکروفن خوب تضمین صددرصد کار نیست...اگر سیستم یا کارت گرافیک مرغوب نباشه و دستگاه کامپیوتر به ارت متصل نباشه ممکنه کمی اعوجاج در صدا بوجود بیاد...وگرنه با یه میکروفن کمی بهتر از معمولی کار راحت انجام می شه...برای خرید میکروفن جاهای زیادی است از میدون توپخونه و جمهوری گرفته تا پاساژ پایتخت و بازار رضا و ....������������������ فرصت ویژه برای همه دانشجویاااااان:
������������شما میتونید پروژه های انجام شده ی خودتون رو برای #فروش توی این کانال آگهی کنید.
������������ #سفارش_پروژه_دانشجویی بگیرید و با انجامش #کسب_درآمد کنید.
������������غیر از این کلی #فایل و #پروژه_آماده هم اینجا هست که هر رشته ای باشی حتما لازمت میشه
#پروژه
#مقاله
#پایان_نامه
#گزارش_کارآموزی
#آموزش_نرم_افزار
پشیمون نمیشی حتما ی سر بزن اینجا������������������������������������
https://t.me/joinchat/AAAAAE3ELW6slhS77niN4w
سلام دوستان...
من یه کیبورد جدید گرفتم ووقتی اتصال میدم به لب تاپم، راست کلیک و چپ کلیک موس کار نمیکنه و یه جورایی لب تاپ قاطی میکنه ولی وقتی کیبورد رو بر میدارم درست میشه!!
در ضمن وقتی کیبورد جدید رو وصل میکنم، کیبورد لب تاپ درست کار نمیکنه و مثلا با زدن کلید حروف، عدد مینویسه!! و در این حالت هم، راست کلیک موس درست کار نمیکنه و فقط تایپ رو میتونم به درستی انجام بدم.....
یا مثلا دکمه کنترل + a کار نمیکنه در هر دوحالت!!! یا مثلا وقتی تاپیک جدید زدم و میخوام دکمه "ارسال موضوع" رو بزنم کار نمیکنه.....و باید حتما کیبورد جدید رو در بیارم و کار کنه!!!
ممنون میشم راهنماییم کنین.....
سلام
ویژوال استدیو 2015 داشتم نصب کردم، اما پروژه جدید یونیورسال ایجاد نمیکنه یه ارور بیخود میده نمیفهمم چیه. برای کدنویسی یونیورسال حتما باید ویژوال 2017 نصب کنم؟
[h=2]مراحل نصب نرم افزار Super Decision به شرح زیر است:[/h][h=3]1. نرم افزار را از لینک اختصاصی AminArticle دانلود نمایید.با سلام نیاز خیلی فوری به کمک دارم
من هرچی میخوام نرم افزار superdecisions رو دانلود کنم نمیتونم شماره سریالشو \یدا کنم