gorgan89
عضو جدید
بازم جواب نمیدهاون ورژن 4.6 که داری رو حذف کن، دوباره تست کن. اگه ورژن های دیگه هم داری یکی یکی حذف و تست کن. مایکروسافت است دیگر ...
احساس میکنم
NET.Framework فعال نیس
امکان داره فعال نباشه؟
امکان داره فعال نباشه؟
بازم جواب نمیدهاون ورژن 4.6 که داری رو حذف کن، دوباره تست کن. اگه ورژن های دیگه هم داری یکی یکی حذف و تست کن. مایکروسافت است دیگر ...
سلامسلام دوستان
من به تازگی ویندوز 10 رو نصب کردم
وقتی میخام برنامه اتوکد رو نصب کنم میگه4.5 NET.Framework روی سیستمت نصب نیست ولی وقتی NET.Framework رو میخام نصب کنم نمیشه یعنی سیستم میگه از قبل نصبه(البته فک کنم روی ویندوز 10 NET.Framework 4.6 نصب هستش)
کسی میدونه مشکل چیه؟ایا باید دوباره ویندوز عوض کنم؟
در واقع چیزی حذف نشده... حجم 500 گیگ با محاسبه 1024 است با ضرب در 1000 می شه حدود چهارصد و ....سلام دوستان گرامی
مشکلی در ارتباط با دریاو لپ تاپم داشتم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم:
من قبلا دو تا دریاو برای لپ تاپم ساختم، حالا حجم اون دو تا تقریبا پره، میخوام یکی دیگه بسازم اما پیغام خطا میده. از حافظه درایو c کم شد اما درایوی ایجاد نشد.
مشاهده پیوست 250462
حالا خواستم ازتون بپرسم چکار کنم که درست بشه؟
یه سوال دیگه هم اینکه من قبلا ویندوز مجازی روی سیستم نصب کرده بودم حالا حذفش کردم اما مقدار حافظه ای که بهش اختصاص دادم به سیستم برنگشته. یعنی انگار گم شده. 50 گیگش نیست.
500 گیگ بوده الان میزنه 450 گیگ.
لطفا کمکم کنید.
حافظه لپ تاپم همش داره غیب میشه
سلام...کسی میدونه چرا لبتاب من خودش خاموش میشه گاهی بعد چند ساعت گاهی چند دقیقه ... تازه بخاطر این مسله بردمش گفتن گرد گرفته بود الان بعد دوماه باز خراب شده![]()
سلام دوست خوبمسلام خدمت دوستان....
ویندوز لب تاپم 8.1.1 است...من میخوام یه ویندوز xp به عنوان ویندوز دوم نصب کنم...میخواستم بدون اینکه مشکلی واسه ویندوز اولم پیش بیاد میتونم نصب کنم؟و اگه بخوام ویندوز اولم رو پاک کم و دو تا رو با هم نصب کنم باید چی کار کنم؟یه بار سی دی ویندوز xp رو گذاشتم صفحه آبی بوتش بالا اومد نمیدونستم باید چی کار کنم خارج شدم....
یه سوال دیگه هم داستم...من چند روز پیش آنتی ویروس نود نصب کردم ...بعد پشیمون شدم و از کنترل پنل خواستم پاکش کنم..ولی وسط کار ارور داد...الان ویندوز دیفندره سیستمم از کار افتاده و آنتی ویروسم جاشو گرفته....وقتی رویه ویندوز دیفندر کلیک میکنم پیغام میده که از یه نرم افزاره دیگه ای داری استفاده میکنی و اصلان بازش نمیکنه..در ضمن آنتی ویروسم در قسمت برنامه های کنترل پنلم نیست...
ممنون میشم اگه کمکم کنید..
سوالتون خیلی خیلی کلی هست
مشکل خاصی نیستسلام...دوستان راهنمایی کنید لطفا...ویندوز8.1نصب کردم وقتی سیستم رو خاموش میکنم با تکون دادن ماوس روش میشه مشکلش کجاست
سلام...از راهنماییتون ممنون..ولی امکانش هست یکم در م.رد ماشین مجازی برام توضیح بدید که اصلا چی هستسلام دوست خوبم
میتونین برای جلوگیری ازهرمشکل احتمالی یه ماشین مجازی نصب کنین
اینطوری هم توسیستم اصلیتون هیچ مشکلی پیش نمیاد هم سنگین نمیشه ویندوزتون
درمورد انتی ویروسم فکرکنم چند تاپیج قبل یکی ازدوستان همین مشکلو داشتن که حل شد.توراهنمایی هاشون هست
سلام دوستان
امیدوارم جای درستی بحث شروع کرده باشم.
من با باز کردن سایت www.grabcad.com مشکل دارم. یعنی در کشور ما باز نمیشه. psiphon و چند تا نرم افزار نغییر ip امتحان کردم. ولی نتیجه ای نگرفتم. با ggogle cash هم باز میشه ولی موقع دانلود باز هم همون مشکل پیش میاد.
کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در جریان بزاره بقیه رو.
مشکل اصلی از اینجاس که تو صفحه ای که باز میکنی احتمالا Popup هست و لینک میده به یه سایت فیلتر شده واسه همین هم هی پنجره پیوند ها میاد برو رو لینک زیر روش خاموش کردن پوپ آپ رو گفتهسلام دوستان.وقتی وارد بعضی از سایتا میشم، تقریبا هر 5 ثانیه یه بار یه صفحه جدید پیوندها باز میشه که واقعا اعصاب خرد کنه. مثلا تو سایت ممورایز که لازمه تو بازه زمانی مشخص یه کلمه رو تشخیص بدم، زمانم از دست میره چون مجبورم صفحه پیوندهارو ببندم. میشه بگین مشکل از کجاس؟ینی قابل حله؟
بله قابل حلهسلام دوستان.وقتی وارد بعضی از سایتا میشم، تقریبا هر 5 ثانیه یه بار یه صفحه جدید پیوندها باز میشه که واقعا اعصاب خرد کنه. مثلا تو سایت ممورایز که لازمه تو بازه زمانی مشخص یه کلمه رو تشخیص بدم، زمانم از دست میره چون مجبورم صفحه پیوندهارو ببندم. میشه بگین مشکل از کجاس؟ینی قابل حله؟
ماشین مجازی یه نرم افزار شبیه ساز ویندوز هستسلام...از راهنماییتون ممنون..ولی امکانش هست یکم در م.رد ماشین مجازی برام توضیح بدید که اصلا چی هست
و کارش چیه...در مورد آنتی ویروسم هم پیجارو دیدم ..شبیه مشکل من نبود..مال من فرق داره!!!!!!اگه میشه کمکم کنید...![]()
سلامسلام دوستان.ازتون ممنونم که همیشه راهنماییم میکنین
هرچی فایل پی دی اف دارم (قدیمی و تازه دانلود شده) می خوام بازشون کنم، یه لحظه باز میشه زودی از پی دی اف خارج میشه! نرم افزاری که پی دی اف می خونه رو پاک کنم از اول نصبش کنم؟
با سلام
برای پاور پوینت وقتی slide show رو میزنم چطور میتونم نحوه نمایش از یک صفحه به صفحه دیگر رو تنطیم کنم که به طور ساده از صفحه مثلایک به دو نره؟نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامبا سلام
برای پاور پوینت وقتی slide show رو میزنم چطور میتونم نحوه نمایش از یک صفحه به صفحه دیگر رو تنطیم کنم که به طور ساده از صفحه مثلایک به دو نره؟نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر از شماباید انیمیشن ها رو بیارید و یک انیمیشن انتخاب کنید و برای هر صفحه یا هر پاراگراف اون انیمیشن خاص رو اعمال کنید . بعد سیو و بعدش اسلاید شو رو که میزنید دیگه نیازی نیست کاری کنید. اینتر رو که بزنی ، هر انیمیشنی برای هرصفحه ای اعمال کردی، اونجوری میاد.
نمیدونم چطور بگم که بفهمید.مثلا اگر نمایش رو روی slide show بگزاریم مثلا صفحه اول که در صفحه هست به همون حالت بخواهیم صفحه 2 رو بیاریم به صورت ساده صفحه جابجا نشه مثلا به صورت صفحه شطرنجی صفحه دوم رو بیاره مثلا صفحه 3 رو از چپ بیاره نمایش بده و....مثل همین انیمیشن که دوستمون گفتسلام
واضح نبود.
بیشتر توضیح میدی؟
با تشکر از شما
ولی چطوری میشه اینکار رو کرد اگه واستون سخت نیست مرحله به مرحله میگویید لطفا؟
پیغام می گه فقط یازده روز دیگه باقی مونده. معمولا وقتی به زیر سی روز برسه همیشه پیغام می ده...سلام دوستان من همیشه برا اکتیو کردن نود 32 بعد از نصب یوزر و پس روزانه رو از نت میگیرم و اکتیوش میکنم
اما ایندفعه نمیدونم چرا نمیشه
میزنه اکتیو ولی بعد شکل نود ام این شکلی میشه
مشاهده پیوست 250801
من تازه نصبش کردم .. همیشه 30 روزه نصب میشد ! الان نمیدونم چرا نصب میکننم 11 روزه میشه!پیغام می گه فقط یازده روز دیگه باقی مونده. معمولا وقتی به زیر سی روز برسه همیشه پیغام می ده...
چرا از ویروسیابهای رایگان استفاده نمی کنید؟ مثلا اویرا یا ویروسیابهای کم دردسر مثل سیمانتک
آنتی ویروس نود خیلی سبک و عالیه ولی از لحاظ قدرت چند سالی میشه نتونسته خودشو برسونه بهتر از رتبه 5من تازه نصبش کردم .. همیشه 30 روزه نصب میشد ! الان نمیدونم چرا نصب میکننم 11 روزه میشه!
نمیدونم چرااز اول آخه از این استفاده کردم روش تعصب دارم حتما
اویرا و سیمانتک قدرتشون تو شناسایی ویروس نسبت به nod چچطوره؟
و اینکه بعضی آنتی ویروسا میگن سرعت سیستمو کم میکنن ..آیا این دوتا اینطورن؟/