سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

nafis...

مدیر بازنشسته
سلام دوستان

من میخوام تاچ لپ تاپ غیرفعال بشه باید چکار کنم؟

مثلا وقتی میخوام فیلدی رو بنویسم، دستم به تاچ لپ تاپ میخوره و جابه جا میشه و اذیتم میکنه...من با موس کار میکنم

ممنون.
fn+ f1 برای لپ تاب من غیرفعال میکنه! معمولا دکمه های f بالای لپ تاب شما عکس تاچ روش هست!

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
سلام دوستان

مثلا وقتی میخوام فیلدی رو بنویسم، دستم به تاچ لپ تاپ میخوره و جابه جا میشه و اذیتم میکنه...من با موس کار میکنم

ممنون.
روی صفحه تاچ مارکهایی که من دیدم، بالا گوشه چپ، علامت مربع یا فرورفتگی هست که دوبار تپ بزنید، چراغ صفحه خاموش می شه و صفحه غیر فعال می شه
از کنترل پنل هم می شه دستی تنظیم کرد
سلام....

ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین.....من هر کاری میکنم چیزی پیدا نمیکنم که غیرفعال کنم....آن سایتم خیلی خلاصه گفته .و بدرد نمیخوره...

از این مسیر راحت غیرفعال می شه:
Control Panel> mouse>touchpad setting> touchpad disable>apply

touchpad setting سربرگ آخر (ششمی) هست و touchpad disable هم که بصورت یک باکس هست که کلیک می کنید، بعد هم که ok رو میزنید تا غیرفعال شه
مشاهده پیوست 225626

برای فعال کردن دوباره هم می تونید touchpad enable رو از همون مسیر بالا برید و بزنید

ali-gold

کاربر فعال
روی صفحه تاچ مارکهایی که من دیدم، بالا گوشه چپ، علامت مربع یا فرورفتگی هست که دوبار تپ بزنید، چراغ صفحه خاموش می شه و صفحه غیر فعال می شه
از کنترل پنل هم می شه دستی تنظیم کرد

از این مسیر راحت غیرفعال می شه:
Control Panel> mouse>touchpad setting> touchpad disable>apply

touchpad setting سربرگ آخر (ششمی) هست و touchpad disable هم که بصورت یک باکس هست که کلیک می کنید، بعد هم که ok رو میزنید تا غیرفعال شه
مشاهده پیوست 225626

برای فعال کردن دوباره هم می تونید touchpad enable رو از همون مسیر بالا برید و بزنید

سلام...ممنون از پاسخگویی...

ولی خدایی من 6 تا سربرگ ندارم:surprised: ...بیا:

اصلا کلمه تاچ پد نمیبینم:surprised:...ممنون میشم کمک کنین...

با تشکر

• Like
واکنش ها: SHRP

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
سلام دوستان

ممنون.

سلام دوست عزیز.
برید به همون تنظیمات ماوس و مثل تصویر زیر عمل کنید:

fn+ f1 برای لپ تاب من غیرفعال میکنه! معمولا دکمه های f بالای لپ تاب شما عکس تاچ روش هست!

گفته ی نفیس عزیز هم کاملا درسته. الان روی سیستم بنده (Asus) دکمه ی Fn + F9 هست. عکس یک تاچ بد هست که روی اون خط کشیده شده است.

شما اون سی دی که با لپ تاپ عرضه شده رو به طور کامل نصب کردید. گویا چنین گزینه ای ندارید!
عمدتا اصولش به روش یکی از همین مواردی هست که بنده و تمامی دوستان گفتیم!

موفق باشید!

آخرین ویرایش:

ali-gold

کاربر فعال
دوستان ممنون

درست شد...دقت نکرده بودم....مال من Fn+F4 هست...البته مال من عکس موس روی F4 بود...

به هر حال ممنون از همگی..

شب خوش

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

یسری کد دارم میخام تو وورد بنویسم..میخواستم بدونم ایا امکاناتی تو وورد وجود داره ک کدها رو شکیل بنویسه؟...ی چیزی شبیه افزونه های ووردپرس ک روی سایتا قرار میدن!!!!
درهرصورت میخوام از بقیه متنم جدا شده باشند!!و مشخص بشه اینا کد هستند!

باتشکر

arak_2008

عضو
سلام
من رمانی که به اینترنت وصل میشم هیچ سایتی رو باز نمکنه در واقع خاموش هست اما اگه از پروکسی استفاده کنم همه سایت ها رو باز میکنه میشه بگید مشکل از کجاست.

salman007

عضو جدید
سلام دوستان
کسی آموزش انتقال تصویر دوربین های مداربسته رو بر روی موبایل داره برای من بفرسته ممنون میشم

seyed*hamid

کاربر حرفه ای
Re: سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

سلام
من رمانی که به اینترنت وصل میشم هیچ سایتی رو باز نمکنه در واقع خاموش هست اما اگه از پروکسی استفاده کنم همه سایت ها رو باز میکنه میشه بگید مشکل از کجاست.
تنظیمات مربوط به پراکسیتو باید درست کنی. تو پستای قبلی بخونی هست

sent by my GLX G5

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

با سلام
دوست عزیز
Internet Option را از مرورگر خود باز کنید .
بر روی تب Connection کلیک کنید و در پایین صفحه بر روی دکمه LAN Setting کلیک کنید .
در پنجره باز شده تیک گزینه همه گزینه های موجود را بردارید . البته تیک گزینه مربوط به Use a pro.xy server for your LAN... مشکل این مسئله است .
علت بروز این مشکل هم این است که شما به درستی از pro.xy یا فیل.ترش.کن خود خارج نمی شوید .
اگر از Fr.ee.Gate استفاده می کنید موقع خروج از آن بایستی ابتدا گزینه Off را زده و بعد از آن گزینه Exit را بزنید . اکثرا این ایراد در استفاده از این نرم افزار به وجود می آید .
امیدوارم مشکلتان رفع شده باشد .
با تشکر - سیستم 32

arak_2008

عضو
با سلام
دوست عزیز
Internet Option را از مرورگر خود باز کنید .
بر روی تب Connection کلیک کنید و در پایین صفحه بر روی دکمه LAN Setting کلیک کنید .
در پنجره باز شده تیک گزینه همه گزینه های موجود را بردارید . البته تیک گزینه مربوط به Use a pro.xy server for your LAN... مشکل این مسئله است .
علت بروز این مشکل هم این است که شما به درستی از pro.xy یا فیل.ترش.کن خود خارج نمی شوید .
اگر از Fr.ee.Gate استفاده می کنید موقع خروج از آن بایستی ابتدا گزینه Off را زده و بعد از آن گزینه Exit را بزنید . اکثرا این ایراد در استفاده از این نرم افزار به وجود می آید .
امیدوارم مشکلتان رفع شده باشد .
با تشکر - سیستم 32
تشکر از راهنمایی مفیدتان درست شد

reza.purshadlu

عضو جدید
سلام

بابیلون 9
رو نصب میکنم کارم میکنه ولی نود32 اونو ویروس میشناسه و بابیلون از کار میفته!!!

حالا بفرمایید چیکار باید بکنم؟؟؟؟

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
سلام

بابیلون 9
رو نصب میکنم کارم میکنه ولی نود32 اونو ویروس میشناسه و بابیلون از کار میفته!!!

حالا بفرمایید چیکار باید بکنم؟؟؟؟
احتمالا کرک شده است و مشکوک
بهتره یه نسخه دیگه رو گیر بیاری که ماهیت ویروسی نداشته باشه
البته من پیشنهاد می کنم ویروس یاب بهتری نصب کنید

mahdi_black

عضو جدید
سلام معمولا تو ویندوز های 32 بیتی این مشکل به وجود میاد ولی اگه ویندوز رو عوض کنید و 64 بیت باشه درست میشه

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام. فایر فاکس اصلا لود نمیشه یعنی هر وقت بازش میکنم رو یه صفحه هست و حتی نمیشه که ببندمش.چیکار باید کرد؟؟

reza.purshadlu

عضو جدید
احتمالا کرک شده است و مشکوک
بهتره یه نسخه دیگه رو گیر بیاری که ماهیت ویروسی نداشته باشه
البته من پیشنهاد می کنم ویروس یاب بهتری نصب کنید

باتشکر از جنابعالی
من قبلا همین نسخه رو داشتم و استفاده میکردم ولی نمیدونم چی شد که یهو ویروس شناخت الانم ول کن نیست! حتی دو نسخه دیگه هم دانلود کردم ولی باز نشد حتی تو خود نود هم فایل رو تعریف کردم که ویروس نشناسه ولی باز فایده نداشت البته میشه استفاده کنی ولی ریستارت که میشه باز ویروس میشناسه و اینکه چندساله نود دارم و مشکل ویروسی پیش نیومده بود حالا چیکارکنم؟

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
یه پرینتر لیزری میخوام برای مصرف خانگی
کم هزینه و با دوام باشه. قیمتش هر چی پایینتر بهتر
فقط کارم رو راه بندازه... شاید بعد چند سال فروختمش
بیشتر برای پرینت جزوه ها و مقالات که از اینترنت ذخیره میکنم
===========
برسی کردم hpخوبه ولی بنظرم قیمتش بالاست
سامسونگ چطوره؟

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان یه مدته وقتی از کیبورد ویندوز استفاده میکنم ماوسم هر کلمه رو که میزنم دوبار مینویسه چطور درستش کنم؟فکرنمیکنم مشکل از ماوس باشه چون فقط تو استفاده از کیبورد اونطورمیشه

naznazi2

عضو جدید
سلام

یه پرینتر لیزری میخوام برای مصرف خانگی

کم هزینه و با دوام باشه. قیمتش هر چی پایینتر بهتر

فقط کارم رو راه بندازه... شاید بعد چند سال فروختمش

بیشتر برای پرینت جزوه ها و مقالات که از اینترنت ذخیره میکنم
===========
برسی کردم hpخوبه ولی بنظرم قیمتش بالاست
سامسونگ چطوره؟
اچ پی 1005 یا 1006
و بهتر از اون که عالیه اچ پی 2035
چقد هزینه میخای بکنی؟؟

leynaz

عضو جدید
Re: سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

باتشکر از جنابعالی
من قبلا همین نسخه رو داشتم و استفاده میکردم ولی نمیدونم چی شد که یهو ویروس شناخت الانم ول کن نیست! حتی دو نسخه دیگه هم دانلود کردم ولی باز نشد حتی تو خود نود هم فایل رو تعریف کردم که ویروس نشناسه ولی باز فایده نداشت البته میشه استفاده کنی ولی ریستارت که میشه باز ویروس میشناسه و اینکه چندساله نود دارم و مشکل ویروسی پیش نیومده بود حالا چیکارکنم؟
لیست add-onsرو ببینید اگه چیز ضروری ندارید همه رو پاک کنید
شاید له خاطر یکی از لینک ها و ... باشه

ali-sharif1

عضو جدید
سلام دوستان من میخواستم یه قسمتی از کار با ورد رو یاد بگیرم....

میخواستم کارهایی که در شکل زیر انجام شده به چه طریق بدست آمده؟

در واقع این که فلش گذاری کنه و در ورد کامنت بزاریم و این که یه کلمه رو در ورد خط بزنیم و چیز دیگه رو بنوسیم به چه طریق انجام میشه؟

ممنون میشم که راهنمایی کنین...تشکر

old friend

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان من میخواستم یه قسمتی از کار با ورد رو یاد بگیرم....

میخواستم کارهایی که در شکل زیر انجام شده به چه طریق بدست آمده؟

در واقع این که فلش گذاری کنه و در ورد کامنت بزاریم و این که یه کلمه رو در ورد خط بزنیم و چیز دیگه رو بنوسیم به چه طریق انجام میشه؟

ممنون میشم که راهنمایی کنین...تشکر

روی نوشتتون راست کلیک کنید گزینه hyper link رو بزنید
بعدش دکمه screen tips رو بزنین و اون توضیحاتی که میخوان رو توش بنویسید
و از بخش link to اگر فایل خاصی هست لینکش رو بذارید ویا اگر ایمیلی هست ادرسش رو وارد کنید
بعدش OK کنید
به نتیجه بالا میرسید

Asghar_

عضو جدید
سلام بر بچه ها..

دوستان من میخوام داخل فوکسید یه نوشته به صورت فارسی بنویسم ولی نمیدونم چرا برهم خوردگی داره و درست نوشته نمیشه...لطف کنین راهنمایی کنین...

ممنون

s.1.8.1.18

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام یکی از دوستام به مشکلی برخورده :
فلشش قبلا ویروس داشته آنتی ویروس ،ویروس رو از بین برده ،فلشش رو همیشه همینطوری میکشیده بیرون Eject نمیکرده اما این دفعه Ejec میکنه اما بعدشم فلشش دچار مشکل میشه بعبارتی فقط خوندنی میشه یعنی میشه فایلاش رو انتقال داد و خوند اما نه میشه فایلی توش ریخت نه میشه فایلاش رو ویرایش کرد وفرمت هم نمیشه .وکلا این ارور رو میده :
the disk is write protected
اطلاعات فلشش هم :
http://iscv.net63.net/up/b6ace9e8971c.png
کلی راه حل رو هم امحان میکنه مثل رجیستری ،cmd،فرمت از طریق دیسک منیجر که اصلا فرمتش فعال نبوده واستفاده از نرم افزار های مختلف بخصوص نرم افزار خود شرکت سازندش اما نشد که نشد
وهمچنین فایل مخفی هم تو فلش نیست.
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم .:gol:

ali 254

اخراجی موقت
موقعی که اجکت می کنید همینطوری فکر کنم اگر قرار باشه آسیب ببینه فلش سخت افزاری باشه و ربطی نداره که اینطوری بشه...احتمالا از خود ویروس باشه!
فایل های مخفی رو show کنید ؛ ببینید فایل مشکوکی توی root فلش می بینید؛

silverman24

عضو جدید
بچه های کامپیوتر دست به دامانتان! آقا یه مشکل نرم افزاری دارم هر کی حل کنه 100میلیون دلار جایزه داره. شوخی کردم، 100 میلیون بار دعاش میکنم. یه نرم افزار میخوام نصب کنم (نرم افزار تانک، مال مکانیکه) نصبش 57 تا مرحله داره. تا مرحله 56 رو کاملا درست و مطابق آموزش جلو رفتم، مرحله آخر ارور میده. بیچاره کرده منو. من سر در نمیارم، گفتم احتمالا بچه های کامپیوتر بدونن. کسی میدونه یعنی چه؟ ارورش اینه: tank.png

بالا