اون که هیچی , داخل خود نرم افزار save as به شکل jpg ببینید دارید ؟ حتما هستبه طور كلي يه دكمه اي رو كيبرد هست كه از هر صفحه اي كه بخوايم عكس ميگره اون چيه چطوريه؟
اون که هیچی , داخل خود نرم افزار save as به شکل jpg ببینید دارید ؟ حتما هستبه طور كلي يه دكمه اي رو كيبرد هست كه از هر صفحه اي كه بخوايم عكس ميگره اون چيه چطوريه؟
منظورتون از داخل نرم افزار اينه كه وقتي فايل pdf مو باز ميكنم گزينه file و بعد هم save as text رو بزنم و بعد هم نوعش jpg انتخاب كنم ؟؟؟؟؟اون که هیچی , داخل خود نرم افزار save as به شکل jpg ببینید دارید ؟ حتما هست
با چه نرم افزاری باز میکنید ؟ بله درسته . از ادوب اکروبات استفاده کنید میتونید به صورت jpeg سیو کنیدمنظورتون از داخل نرم افزار اينه كه وقتي فايل pdf مو باز ميكنم گزينه file و بعد هم save as text رو بزنم و بعد هم نوعش jpg انتخاب كنم ؟؟؟؟؟
شكل jpg
داخل گزينه ها نيست
با برنامه ي ادوب ريدر ولي فقط شكل txt , *.* داره و با هيچ كدوم نميشهبا چه نرم افزاری باز میکنید ؟ بله درسته . از ادوب اکروبات استفاده کنید میتونید به صورت jpeg سیو کنید
من برنامه يPDFCreator رو دانلود كردم ولي نميدونم چطور اين كاريو كه گفتين انجام بدم؟با فرمان پرینت چاپگر مجازی نديدماگر آخرین نسخه ادوب اکروبات رو نصب کرده باشید تمام فایلهای سالم باز خواهند شد...اگر فایلی باز نشد احتمالا یا بد دانلود شده یا فایل اشکال داره....
برای تبدیل متن به عکس هم می تونید از برنامه های زیادی استفاده کنید که یکی از بهترین ها PDFCreator است که بعد از نصب یک پرینتر مجازی نصب می کنه و با فرمان پرینت و انتخاب این چاپگر مجازی می تونید نوع فایل خروجی رو انتخاب کرده و ذخیره کنید...
مرسي بابت تمام راهنمايي ها بلاخره توسط برنامه يPDFCreator حل شد
سلام دوستان من نرم افزار اتوکد رو دانلود کردم حالا که اپلیکیشنش رو میزنم این رو میاره
یعنی تلاشام به باد رفته؟
فایلی که دانلود کردید با فرمت ISO هستش اگه قسمت چهارم رو انتخاب بکنید فایل فشرده ISO رو تو یه فایل میریزه و بعدش میتونید نصبش کنید اگر نرم افزار Power iso داشته باشید هم میتونید بوسیله درایو مجازی که میسازه فایل ایزو رو لود کنید
پیغام خطایی که می ده چیه؟ممنونم ولی گزینه چهارم هم نمیشه چرا؟
راه حل خاصی نداره متاسفانه , بعضیا میگن با برنامه های ریکاوری میشه اطلاعات رو نجات داد ولی اونم من ندیدم تاثیری داشته باشه , مجبورید فرمتش کنیدسلام
من تو فلشم کلی اطلاعات داشتم اما وقتی به لپ تاپم میزنم فلشمو میشناسه اما حجم فلشمو با اینکه کلی اطلاعات توش دارم رو صفر میزنه و این پیام میاد:
you need to format the dick in drive G befor use it
لظفا منو راهنمایی کنید کلی اطلاعاتم توش هست
مرسی
پیغام خطایی که می ده چیه؟
fبرنامه WINrar هم می تونه براتون فایلها رواستخراج کنه...اگر خطایی داد ممکنه بد دانلود شده باشه
سلامپسوند فایل Isoهستش
اگه برید صفحه قبل عکسش رو گذاشتم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/45190-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D9%85%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF!/page1567
پسوند فایل Isoهستش
اگه برید صفحه قبل عکسش رو گذاشتم
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/45190-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D9%85%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF!/page1567
سلام
من یه فایل دانلود کردم باپسوند
amr
فکر کنم با گوشی ضبط شده داخل کلاس
حالا میخوام رو کامپیوتر اجرا بشه باید چیکار کنم؟؟؟ تشکر
سلام
من یه فایل دانلود کردم باپسوند
amr
فکر کنم با گوشی ضبط شده داخل کلاس
حالا میخوام رو کامپیوتر اجرا بشه باید چیکار کنم؟؟؟ تشکر
سلام میشه یه کتاب phpخوب به من معرفیکنید تا با دانلودش بتونم کامل یاد بگیرم.باتشکررررر
اگه ممکنه برام به ایمیلم بفرستید بازم مر30
دوست عزیز سلام
شما می توانید از کتابهای جعفر نژاد قمی ، احسان رضایی ، محمد بشیری ، رضا ابراهیمی ، کامبیز سمیعی برای این امر استفاده کنید دقیقاً نمی دونم که کدام یک از آنها به صورت PDF روی سایت ها قرار دارد ولی اگر کمی جست و جو کنید انشاالله پیدا خواهید کرد. اکثراً که از کتاب اقای جعفر نياد قمی تعریف نمودند
خیلی تجربه کردم !
“بى معرفت شدى” رو معمولا از آدمايى ميشنوى
كه فقط وقتى باهات كار دارن پيداشون ميشه
کتابهای فارسی کلا برای برنامه نویسی آنچنان مفید نیستن ..چون ترجمه غلط اندر غلوطی دارن که اون سرش ناپیدا!
به نظر من بهترین منبع یادگیری برنامه نویسی و مخصوصا برنامه نویسی وب اینترنته .....
پشنهاد من اینه که اگه زبانتون خوبه که سایتهای اجنبی زیادی هستند که آموزش رایگان دارن
اگر هم زبانت خوب نیست ..از یکی از سایتهای فارسی خوب کمک بگیر برای شروع و موازی با اون سایت های لاتین رو بخون ....طراحی وب چیزی نیست که بتونی فقط با یه کتاب دراون خبره بشی!
این حرف شما کاملاً صحیح است ولی خیلی از کتابها هستن که در ایران نوشته شدن و با منابع خارجی آن برابری می کنند. به هر حال هرکسی یه نظری دارد ولی نظر من این است که اول با مقدمات آشنایی لازم پیدا بشه و بعد به سطوح پیشرفته باید دست یافت علاوه بر سایت ها از نرم افزارهای آموزشی هم می توان کمک گرفت ( جدا از هزینه های آن )
دوستان یه نرم افزارخوب میخوام که فایل pdf به word تبدیل کنه اما جملات بهم نریزه.چنتارو امتحان کردم نشد.شما چی پیشنهاد میدید؟
من از این نرم افزار استفاده میکنم اما بازم صدرصد جواب نمیدهدوستان یه نرم افزارخوب میخوام که فایل pdf به word تبدیل کنه اما جملات بهم نریزه.چنتارو امتحان کردم نشد.شما چی پیشنهاد میدید؟
سلام
من یه مدت پیش تو یه سایتی عضو شدم که به خاطر اینکه وقتی اسمم رو تو گوگل که سرچ میکردم نشون میداد،لغو عضویت دادم چند روز پیش.
الان با یوزر و پسوردم نمیتونم وارد سایته بشم که احتمالا یعنی لغو عضویت شدم؟!
ولی وقتی هنوز اسمم رو میزنم تو گوگل نشون میده،راهی هست که دیگه نمایش نده؟
ممنونم