سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

*mahdie*

عضو جدید
اون که هیچی , داخل خود نرم افزار save as به شکل jpg ببینید دارید ؟ حتما هست
منظورتون از داخل نرم افزار اينه كه وقتي فايل pdf مو باز ميكنم گزينه file و بعد هم save as text رو بزنم و بعد هم نوعش jpg انتخاب كنم ؟؟؟؟؟
شكل jpg
داخل گزينه ها نيست

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورتون از داخل نرم افزار اينه كه وقتي فايل pdf مو باز ميكنم گزينه file و بعد هم save as text رو بزنم و بعد هم نوعش jpg انتخاب كنم ؟؟؟؟؟
شكل jpg
داخل گزينه ها نيست
با چه نرم افزاری باز میکنید ؟ بله درسته . از ادوب اکروبات استفاده کنید میتونید به صورت jpeg سیو کنید

*mahdie*

عضو جدید
اگر آخرین نسخه ادوب اکروبات رو نصب کرده باشید تمام فایلهای سالم باز خواهند شد...اگر فایلی باز نشد احتمالا یا بد دانلود شده یا فایل اشکال داره....
برای تبدیل متن به عکس هم می تونید از برنامه های زیادی استفاده کنید که یکی از بهترین ها PDFCreator است که بعد از نصب یک پرینتر مجازی نصب می کنه و با فرمان پرینت و انتخاب این چاپگر مجازی می تونید نوع فایل خروجی رو انتخاب کرده و ذخیره کنید...
من برنامه يPDFCreator رو دانلود كردم ولي نميدونم چطور اين كاريو كه گفتين انجام بدم؟با فرمان پرینت چاپگر مجازی نديدم

SHRP

همکار مدیر تالار مهندسی کامپیوتر متخصص برنامه نوی
کاربر ممتاز
مرسي بابت تمام راهنمايي ها بلاخره توسط برنامه يPDFCreator حل شد:D

خدا رو شکر
می خواستم طرز گرفتن عکس از هر جایی رو بگم:
دکمه Print screen روی صفحه کلید رو بزنید و بعد به یک برنامه گرافیکی مثل Paint رفته و CTRL+V بزنید تا عکس ذخیره شده در حافظه در فایل چسبانده شود و بعد ذخیره کنید
اگر قصد دارید فقط یک پنجره خاص رو عکس بگیرید موقع زدن Print Screen کلید ALT رو نگه دارید

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوستان من نرم افزار اتوکد رو دانلود کردم حالا که اپلیکیشنش رو میزنم این رو میاره
یعنی تلاشام به باد رفته؟

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من نرم افزار اتوکد رو دانلود کردم حالا که اپلیکیشنش رو میزنم این رو میاره
یعنی تلاشام به باد رفته؟

فایلی که دانلود کردید با فرمت ISO هستش اگه قسمت چهارم رو انتخاب بکنید فایل فشرده ISO رو تو یه فایل میریزه و بعدش میتونید نصبش کنید اگر نرم افزار Power iso داشته باشید هم میتونید بوسیله درایو مجازی که میسازه فایل ایزو رو لود کنید

mech.shima

کاربر ممتاز
فایلی که دانلود کردید با فرمت ISO هستش اگه قسمت چهارم رو انتخاب بکنید فایل فشرده ISO رو تو یه فایل میریزه و بعدش میتونید نصبش کنید اگر نرم افزار Power iso داشته باشید هم میتونید بوسیله درایو مجازی که میسازه فایل ایزو رو لود کنید

ممنونم ولی گزینه چهارم هم نمیشه چرا؟

SHRP

کاربر ممتاز
ممنونم ولی گزینه چهارم هم نمیشه چرا؟
پیغام خطایی که می ده چیه؟
fبرنامه WINrar هم می تونه براتون فایلها رواستخراج کنه...اگر خطایی داد ممکنه بد دانلود شده باشه

bahar10

عضو جدید
سلام
من تو فلشم کلی اطلاعات داشتم اما وقتی به لپ تاپم میزنم فلشمو میشناسه اما حجم فلشمو با اینکه کلی اطلاعات توش دارم رو صفر میزنه و این پیام میاد:
you need to format the dick in drive G befor use it
لظفا منو راهنمایی کنید کلی اطلاعاتم توش هست
:(مرسی

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
من تو فلشم کلی اطلاعات داشتم اما وقتی به لپ تاپم میزنم فلشمو میشناسه اما حجم فلشمو با اینکه کلی اطلاعات توش دارم رو صفر میزنه و این پیام میاد:
you need to format the dick in drive G befor use it
لظفا منو راهنمایی کنید کلی اطلاعاتم توش هست
:(مرسی
راه حل خاصی نداره متاسفانه , بعضیا میگن با برنامه های ریکاوری میشه اطلاعات رو نجات داد ولی اونم من ندیدم تاثیری داشته باشه , مجبورید فرمتش کنید

mech.shima

کاربر ممتاز

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
فایلی که دانلود کردید به صورت ایمیج هستش تا برای دانلود و آپلود راحت باشه.
شما میتونید از برنامه clone cd استفاده کنید و فایلتون رو به حالت اصلی خودش برگردونید. با این نرم افزار شما میتونید این برنامه رو روی دی وی دی رایت کنید و بعد ازش استفاده کنید.
یا همونطور که دوستمون فرمودن با power iso یا ultra iso با استفاده از درایو مجازی بازش کنید.

SHRP

کاربر ممتاز

من عکس خطا رو نمی بینم
ولی بازم می گم با استفاده از برنامه Winrar به راحتی می شه اکسترکتش کرد کافیه روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Extract Here رو انتخاب کنید

SEMINAR

کاربر فعال
سلام
من یه فایل دانلود کردم باپسوند
amr
فکر کنم با گوشی ضبط شده داخل کلاس
حالا میخوام رو کامپیوتر اجرا بشه باید چیکار کنم؟؟؟ تشکر

amirhm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
amr

سلام
فایل صوتیه و با KMplayer اجرا میشه . این نرم افزار رایگانه و میتونی از سایتهای دانلود رایگان مثل Filehippo.com دانلودش کنی آخرین نسخه
به احتمال زیاد با Realplayer یا با Quicktime هم باز بشه که این دو تا هم تو همون سایت هستن و با یه سرچ میتونی آخرین نسخه رو پیدا کنی .

mzibast

عضو جدید
سلام
amr

سلام دوست عزیر نرم افزار های مختلفی برای اجرای این نوع فایل ها وجود دارد به عنوان مثال KM Player یک نمونه از این نرم افزارها می باشد. ضمناً شما می توانید از نرم افزارهای تبدیل فرمت هم جهت تبدیل نمودن فرمت amr به mp3 استفاده کنید

azadee22

عضو جدید
سلام میشه یه کتاب phpخوب به من معرفیکنید تا با دانلودش بتونم کامل یاد بگیرم.باتشکررررر
اگه ممکنه برام به ایمیلم بفرستید بازم مر30

mzibast

عضو جدید
سلام میشه یه کتاب phpخوب به من معرفیکنید تا با دانلودش بتونم کامل یاد بگیرم.باتشکررررر
اگه ممکنه برام به ایمیلم بفرستید بازم مر30

دوست عزیز سلام
شما می توانید از کتابهای جعفر نژاد قمی ، احسان رضایی ، محمد بشیری ، رضا ابراهیمی ، کامبیز سمیعی برای این امر استفاده کنید دقیقاً نمی دونم که کدام یک از آنها به صورت PDF روی سایت ها قرار دارد ولی اگر کمی جست و جو کنید انشاالله پیدا خواهید کرد. اکثراً که از کتاب اقای جعفر نياد قمی تعریف نمودند

خیلی تجربه کردم !

بى معرفت شدى” رو معمولا از آدمايى ميشنوى

كه فقط وقتى باهات كار دارن پيداشون ميشه

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز سلام
شما می توانید از کتابهای جعفر نژاد قمی ، احسان رضایی ، محمد بشیری ، رضا ابراهیمی ، کامبیز سمیعی برای این امر استفاده کنید دقیقاً نمی دونم که کدام یک از آنها به صورت PDF روی سایت ها قرار دارد ولی اگر کمی جست و جو کنید انشاالله پیدا خواهید کرد. اکثراً که از کتاب اقای جعفر نياد قمی تعریف نمودند

خیلی تجربه کردم !

بى معرفت شدى” رو معمولا از آدمايى ميشنوى

كه فقط وقتى باهات كار دارن پيداشون ميشه

کتابهای فارسی کلا برای برنامه نویسی آنچنان مفید نیستن ..چون ترجمه غلط اندر غلوطی دارن که اون سرش ناپیدا!

به نظر من بهترین منبع یادگیری برنامه نویسی و مخصوصا برنامه نویسی وب اینترنته .....
پشنهاد من اینه که اگه زبانتون خوبه که سایتهای اجنبی زیادی هستند که آموزش رایگان دارن :D
اگر هم زبانت خوب نیست ..از یکی از سایتهای فارسی خوب کمک بگیر برای شروع و موازی با اون سایت های لاتین رو بخون ....طراحی وب چیزی نیست که بتونی فقط با یه کتاب دراون خبره بشی!

mzibast

عضو جدید
کتابهای فارسی کلا برای برنامه نویسی آنچنان مفید نیستن ..چون ترجمه غلط اندر غلوطی دارن که اون سرش ناپیدا!

به نظر من بهترین منبع یادگیری برنامه نویسی و مخصوصا برنامه نویسی وب اینترنته .....
پشنهاد من اینه که اگه زبانتون خوبه که سایتهای اجنبی زیادی هستند که آموزش رایگان دارن :D
اگر هم زبانت خوب نیست ..از یکی از سایتهای فارسی خوب کمک بگیر برای شروع و موازی با اون سایت های لاتین رو بخون ....طراحی وب چیزی نیست که بتونی فقط با یه کتاب دراون خبره بشی!

این حرف شما کاملاً صحیح است ولی خیلی از کتابها هستن که در ایران نوشته شدن و با منابع خارجی آن برابری می کنند. به هر حال هرکسی یه نظری دارد ولی نظر من این است که اول با مقدمات آشنایی لازم پیدا بشه و بعد به سطوح پیشرفته باید دست یافت علاوه بر سایت ها از نرم افزارهای آموزشی هم می توان کمک گرفت ( جدا از هزینه های آن )

• Like
واکنش ها: etnn

mzibast

عضو جدید
آموزش آسان و کاربردی php و mysql

آموزش آسان و کاربردی php و mysql

کتاب آموزش آسان و کاربردی php و mysql
تعداد صفحات : 143
حجم فایل: 2.26 مگابایت
نویسنده: سید محمدرضا حسینیان راوندی

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه نرم افزارخوب میخوام که فایل pdf به word تبدیل کنه اما جملات بهم نریزه.چنتارو امتحان کردم نشد.شما چی پیشنهاد میدید؟

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرف شما کاملاً صحیح است ولی خیلی از کتابها هستن که در ایران نوشته شدن و با منابع خارجی آن برابری می کنند. به هر حال هرکسی یه نظری دارد ولی نظر من این است که اول با مقدمات آشنایی لازم پیدا بشه و بعد به سطوح پیشرفته باید دست یافت علاوه بر سایت ها از نرم افزارهای آموزشی هم می توان کمک گرفت ( جدا از هزینه های آن )

در مورد دروس برنامه نویسی کامپیوتر به هیچ وجه فکر نمیکنم کتابی با اصل لاتینش برابری کنه! مگه اینکه خلافش بهم ثابت بشه :D

خب منم همینو گفتم که :D گفتم اول یه کم از منبع فارسی بخونن که بفهمن چی به چیه ..بعد به موازاتش لاتین هم بخونن!

mzibast

عضو جدید
دوستان یه نرم افزارخوب میخوام که فایل pdf به word تبدیل کنه اما جملات بهم نریزه.چنتارو امتحان کردم نشد.شما چی پیشنهاد میدید؟

اگر متن شما به زبان فارسی است تقریباً غیر ممکن هست ( نرم افزارهای گران قیمتی وجود دارد که این کار را انجام می دهند ) ولی اگر به زبان لاتین است می توانید از نرم افزار ocr استفاده کنید

leynaz

عضو جدید
سلام
من یه مدت پیش تو یه سایتی عضو شدم که به خاطر اینکه وقتی اسمم رو تو گوگل که سرچ میکردم نشون میداد،لغو عضویت دادم چند روز پیش.
الان با یوزر و پسوردم نمیتونم وارد سایته بشم که احتمالا یعنی لغو عضویت شدم؟!
ولی وقتی هنوز اسمم رو میزنم تو گوگل نشون میده،راهی هست که دیگه نمایش نده؟
ممنونم

nafis...

مدیر بازنشسته
من از این نرم افزار استفاده میکنم اما بازم صدرصد جواب نمیده
البته فایل پی دی اف رو به یه فایل تکس تبدیل میکنه نه word
e-PDF PDF TO TextCoventor

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
من یه مدت پیش تو یه سایتی عضو شدم که به خاطر اینکه وقتی اسمم رو تو گوگل که سرچ میکردم نشون میداد،لغو عضویت دادم چند روز پیش.
الان با یوزر و پسوردم نمیتونم وارد سایته بشم که احتمالا یعنی لغو عضویت شدم؟!
ولی وقتی هنوز اسمم رو میزنم تو گوگل نشون میده،راهی هست که دیگه نمایش نده؟
ممنونم

سلام
با مدیران اون سایت در تماس باشید و درخواستتون رو مطرح کنید.
ضمنا" اگه با اسمتون پستی گذاشته باشید یا کسی از شما نقل قول گرفته باشه با لغو عضویت از بین نمیره و تنها راهش پاک کردن همه ی پستهاتون و نقل قولهایی که ازتون گرفته شده هستش.
البته هر 6 ماه اطلاعات به بخش بایگانی میره و احتمالا" اسم شما هم از لیست نمایش گوگل حذف شه:D

بالا