سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام دیگه دارم دیوونه میشم
چرا ایملم اینجوریه
وقتی میزنم یه عکس از ایمیلم باز بشه این صفحه میاد
مشاهده پیوست 186738

ایمیلمم گاهی بالا میاد بیشتر اوقات اینجوریهمشاهده پیوست 186739
قبل اینکه بالا بیاد هزار بار پسوردمو میخاد
راستی این کارا رو هم با فیلتر شکن انجام دادم هم بی فیلتر شکن
کلا گیر کرده
دارم دیوانه میشم
با سلام،
با Internet explorer no addon امتحان کنید که حل می شه یا نه! توی سرچ منوی استارت، اسمش رو تایپ کنید تا بیاره!

nnadaff

عضو جدید
سلام ویندوزلپ تاپ من 7 هست .موقعی که خاموشش میکنم خاموش نمیشه حدود بیست دقیقه طول میکشه..یه پیغام میادش که به صورت درصدی باید تا 100%برسه ..اگه مکنه منو راهنمایی کنید؟؟؟مرسی
سلام
احتمالا ویندوزتون رو اپدیت نکردین ؟

nnadaff

عضو جدید
سلام فایل زیر مربوط به word هست که واسه من باز نمیشه و این مشکل و داره
عکس زیریش هم پی اد اف هست که برام باز نمیشه

اما در مورد فایلهای دیگه که پی دی اف هستن و word این مشکل رو ندارم

سلام
در مورد word که احتمالا فایل دیگه ایست ولی در مورد pdf ، اینبار نرم افزار pdf را باز کن بعد از طریق open فایل مربوط رو بیار

shafagh234

عضو جدید
سلام ، تو قسمت properties مای لپ تابم ، قسمت میزان ram که 4 گیکه تو پرانتز جلوش نوشته شده GB usable 2.99
منظورش چیه ؟
آیا من میتونم از تمام میزان حافظم استفاده کنم ؟

shafagh234

عضو جدید
ممنون ، ولی چکار کنم که بتونم از تمام حافظه استفاده کنم ؟ اخه کارهای طراحی و گرافیکی انجام میدم
اصلا چرا اینطوری شده ؟ قبلا نبوده

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ، تو قسمت properties مای لپ تابم ، قسمت میزان ram که 4 گیکه تو پرانتز جلوش نوشته شده GB usable 2.99
منظورش چیه ؟
آیا من میتونم از تمام میزان حافظم استفاده کنم ؟

ممنون ، ولی چکار کنم که بتونم از تمام حافظه استفاده کنم ؟ اخه کارهای طراحی و گرافیکی انجام میدم
اصلا چرا اینطوری شده ؟ قبلا نبوده

ویندوز 32 بیتی فقط تا 3 گیگ رم رو میشناسه. ویندوز 64 بیتی نصب کنید.

tayebe5225

عضو جدید
سوال من

سوال من

سلام
من درایور کارت صدامو ندارم ومدلش رو هم نمیدونم. فقط میدونم که آن بورده
چه کار باید بکنم؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام
من درایور کارت صدامو ندارم ومدلش رو هم نمیدونم. فقط میدونم که آن بورده
چه کار باید بکنم؟
معمولا درایورنصبشون روی همون سی دی مادر برد باید باشه.
اگه نیست مدل مادربردت ببین چیه بعد روی سایت شرکت سازنده اش درایورش رو پیدا کن.

*Lady Eng*

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام،
با Internet explorer no addon امتحان کنید که حل می شه یا نه! توی سرچ منوی استارت، اسمش رو تایپ کنید تا بیاره!

این چی هست؟
نه ایمیل داداشمو که میزنم وارد میشه
ایمیل من وارد نمیشه
تنظیماتشم نمیدونم چیکار کردم که اصلا وارد نمیشه
همش یوزرمو میخاد

m.shimist

عضو جدید
سلام، آقا من یه بار ایمیلمو با فیلترشکن باز کردم، یهو همه چی ریخت به هم!!!!!!! از اون روز به بعد ایمیلم با مصیبت باز میشه اونم توی قالب HTML!!!!!!!! فقط TEXT!!!!!! وقتی ام که ایمیلو فوروارد میکنی فقط TEXT اونم توی بهم ریخته فرستاده میشه، عکساش نمیره، چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. یه عکس نقشه دارم، به فرمت .Jar یعنی فرمت جاوا، یعنی فقط روی گوشی اجرا میشه،
صفحه گوشیم کوچیکه، میخام نقشه رو رو لپتاپ ببینم، راهی هست؟ یه برنامه Java رو نصب کردم روی لبتاپ، ولی جواب نمیده!

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام. یه عکس نقشه دارم، به فرمت .Jar یعنی فرمت جاوا، یعنی فقط روی گوشی اجرا میشه،
صفحه گوشیم کوچیکه، میخام نقشه رو رو لپتاپ ببینم، راهی هست؟ یه برنامه Java رو نصب کردم روی لبتاپ، ولی جواب نمیده!
سلام
شما اول java runtime رو از اینجا دانلود کنید ونصب کنبد.
بعد از اینجا نرم افزار KEmulator Lite رو دانلود کنید و نصب کنید ببینید فایلتون اجرا میشه یا نه.

sallarmelli

عضو جدید
بالا نیومدن سیستم

بالا نیومدن سیستم

امشب رفتم سیستم خونه رو روشن کنم با این پیغام روبرو شدم

کیبورد هم به هیچ نحوی کار نمی کنه رفتم از مینی ویندوز کمک بگیرم جون کی بورد کار نمی کرد مستقیم رفت روی سر تیتر و نتونستم گزینه ها رو بالا پایین کنم و برم داخلش کسی می دونه باید جه کار کنم خیلی حیاتیه چون کلی عکس خانوادگی دارم و نمی خوام سیستم رو بدم بیرون

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
من سیستمم 1564 دل هستش و ویندوز ارجینالش 32 بیت بوده اگه الان 64 بیت نصب کنم سیستمم هنگ نمیکنه ؟

مشکوکه که RAM چهار گیگ دارید ولی ویندوزش 32 بوده! Dell 1564 پردازندش 64 بیتی هست و عجیبه که سیستم اورجینال 32 بیتی زده باشن.
نه اصلاً ربطی به هنگ کردن نداره ولی باید چک کنید که پردازندتون 64 بیتی هست. تووی start بنویسید run یا دکمه‌ی windows + R رو بزنید تا run رو بیاره. اونجا بنویسید cmd تا صفحه‌ی سیاه خط فرمان رو بیاره. حالا که آورد، بنویسید systeminfo و enter رو بزنید و یه کم صبر کنید تا مشخصات لپتاپتو رو بنویسه. اون اولا رو که نگاه کنید نوشته (Processor(s و جلوش نوشته که x64 هست یا x32. اگه 64 بود میتونید سیستم 64 بیتی نصب کنید.

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
شما اول java runtime رو از اینجا دانلود کنید ونصب کنبد.
بعد از اینجا نرم افزار KEmulator Lite رو دانلود کنید و نصب کنید ببینید فایلتون اجرا میشه یا نه.

میشه بگین هر کدوم از این نرم افزارها چیکار میکنن؟

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
میشه بگین هر کدوم از این نرم افزارها چیکار میکنن؟
ببینید برنامه اول یعنی java runtime که میشه گفت یه پلاگینِ و کارش هم شناسایی برنامه ها و صفحاتی که مبتنی بر java هستند.
برنامه دوم هم که فایل ها و برنامه های با پسوند jar رو ‌روی سیستم اجرا میکنه.
در واقع برنامه KEmulator Lite برای اجرا به پلاگین java runtime احتیاج داره ولی خب برنامه هایی هم هستن که بدون java runtime اجرا میشن.

آخرین ویرایش:

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
امشب رفتم سیستم خونه رو روشن کنم با این پیغام روبرو شدم

کیبورد هم به هیچ نحوی کار نمی کنه رفتم از مینی ویندوز کمک بگیرم جون کی بورد کار نمی کرد مستقیم رفت روی سر تیتر و نتونستم گزینه ها رو بالا پایین کنم و برم داخلش کسی می دونه باید جه کار کنم خیلی حیاتیه چون کلی عکس خانوادگی دارم و نمی خوام سیستم رو بدم بیرون
فکر می کنم کیبوردتون ps2 باشه.فایل های ویندوزتون خراب شده و دیگه صفحه کلید رو شناسایی نمی کنه.
شما یه صفحه کلید دیگه که پورتش usb باشه وصل کنید. و بعد ویندوزتون رو عوض کنید.

آخرین ویرایش:

farah65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من یه لپ تاپ ایسوس سری k55 دارم که دکمه بوت نداره و توی بایوس هم که میرم میگه باید add کنی که من نمی تونم.لطفا کمک کنید

it_solver

عضو جدید
سلام بچه ها ميشه كمكم كنيد همه برنامه هاي تو لپتاپ تبديل به ورد شده( اينترنت اكسپلولر و km player , كلا همش ورد شده
ويندوزم سونه
احتمالا پیش فرض باز کردن نرم افزار ها به ورد تغییر پیدا کرده یه بار روی هرکدوم کلیک راست کنید open with بزنید سپس توی choose the program.... برنامه ای که میخواهید باهاش پخش بشه رو انتخاب کنید و تیک گزینه always use the selected .... رو بزنید باید درست بشه فقط اینکار رو یه بار باید برای هر فرمت انجام بدهید.

SEMINAR

کاربر فعال
با درود
یه قند شکن خوب کسی اگه اینجا آپلود کنه ممنون میشم...
هات اسپاد شید دارم ولی تو فیسبوک عکس ها رو نشون نمیده. در ضمن نت هم ماله مخابراته

nnadaff

عضو جدید
سلام.من یه لپ تاپ ایسوس سری k55 دارم که دکمه بوت نداره و توی بایوس هم که میرم میگه باید add کنی که من نمی تونم.لطفا کمک کنید
سلام
راه حل تغییر تنظیمات بایوس لپ تاپهای ASUS سری A45 - K45 - K55 برای بوت شدن از روی سی دی، دی وی دی، فلش دیسک و ... بصورت زیر می باشد:
در تنظیمات بایوس، گزینه FAST BOOT را DISABLED کنید.
در تنظیمات بایوس، گزینه LAUNCH CSM را ENABLED کنید.
اگر بایوس لپ تاپ مذکور دارای گزینه SECURE BOOT است آنرا نیز DISABLED کنید.
تنظیمات فوق را SAVE کرده و از بایوس خارج شوید و لپ تاپ را ری استارت کنید.
پس از بالا آمدن مجدد لپ تاپ، براحتی می توانید آن را از روی سی دی، دی وی دی، فلش دیسک و ... بوت نمایید.

hoseng

کاربر بیش فعال
با درود
یه قند شکن خوب کسی اگه اینجا آپلود کنه ممنون میشم...
هات اسپاد شید دارم ولی تو فیسبوک عکس ها رو نشون نمیده. در ضمن نت هم ماله مخابراته
ماهی 4 تومن بده یه وی ی ان کریو بگیر بدون دقدقه استفاده کن

darab64

عضو جدید
سلام
دوستان داشتم يه فيلم با حجم 400 مگ دانلود ميكردم كه روی 320 نت محترمه قطع گرديد. يعني ضدحالي خوردم تاريخي.
ميخواستم بدونم روشی هست كه بشه ادامه دانلود رو از همينجا ادامه داد يا بايد مجدد از صفر شروع كنم؟
با تشكر

sara202

عضو جدید
سلام من فلش تی وی که یک دفعه از کار افتاده بودو به کامپیوتر وصل کردم که بعد از اون دیگه نه موس کار میکرد نه کیبورد!!!! دادم واسم درست کنند که ویندوزشو عوض کردن،الان کیبورد سیستمم کار میکنه ولی موسش هنوز کارنمیکنه!!!! واقعا موندم چیکار کنم
اگه کسی میدونه لطفا بهم بگه،ممنونم

بالا