SuPpOrTeR
عضو جدید
یه نسخه برای IE یه نسخه برای Firefox و یه نسه برای ویندوز نصب کن !گزینهrun as admin رو زدم،تغییری حاصل نشد!!!
نسخه دیگه هم نصب کردم
حالا این رو هم نصب کنم؟؟؟مرسی
یه نسخه برای IE یه نسخه برای Firefox و یه نسه برای ویندوز نصب کن !گزینهrun as admin رو زدم،تغییری حاصل نشد!!!
نسخه دیگه هم نصب کردم
نسخه قبلی رو پاک کن.گزینهrun as admin رو زدم،تغییری حاصل نشد!!!
نسخه دیگه هم نصب کردم
با سلام،مشکل Norton و ESET چی بود ؟
لطف کنید سریال اف س... رو پیوست کنید !
http://tarfandha7.persianblog.ir/post/92سلام
دوستان چه طور میشه از دست این ارور Kernel32.dll خلاص شد؟؟
منظورم این ارور هست:
the procedure entry point Getlogical processor information could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dl.
فایل Kernel32 هم داخل فولدر system32 ویندوز بود اما باز هم موقع اجرای بازی، این ارور رو روی ویندوز xp میده.
راهی به جز عوض کردن ویندوز هست؟
در کدام صورت :usb شناسایی می شوند یا شناسا یی نمی شوند?با سلام
دوست عزیز
در بعضی از سیستم ها USB Dvice ها جهت بوت شناسایی می شوند و در بعضی نه .
در این صورت بایستی :
HDD را انتخاب کنید و در قسمت تنظیمات Hard Disk Drive ، درایو فلش خودتان را بالاتر از هارد دیسک قرار دهید .
ضمنا مطمئنا می دانید که بایستی ابتدا فلش خود را بوتیبل کنید ؟!!!!!!!؟
با تشکر - سیستم 32
خودتون تست کنید دیگه ! سیستم برای چند وقت پیش هست ؟ سیستم های 5 سال اخیر پشتیبانی میکنند !در کدام صورت :usb شناسایی می شوند یا شناسا یی نمی شوند?
سال 84خودتون تست کنید دیگه ! سیستم برای چند وقت پیش هست ؟ سیستم های 5 سال اخیر پشتیبانی میکنند !
در کدام صورت :usb شناسایی می شوند یا شناسا یی نمی شوند?
usb hdd نوشته !!سلام
دوست عزیز
معمولا اگر درایو فلش را در بایوس در لیست هارد دیسک ها نمایش دهد بایستی از این روش برای بوت استفاده کنید .
در اکثر مادربردهای قدیمی اینگونه بوده است .
با تشکر - سیستم 32
usb hdd نوشته !!
درسته تقریبا تو نت همون هست !کسی میتونه آموزش تصیویری نرم افزار ام اس پروژکت(از خانواده آفیس) 2010 رو لینک بذاره! خیلی واجبه
البته خودم سرچ کردم ولی یدونه پی سی انلود بو که حجمش خیلی بالا بود. بقیه آموزشا خوب نبودن
این آموزشی که سایت پی سی دانلود هم گذاشته نسخه انگلیسی شرکت لیندا هست !مهندس شما که منبع هر چی آموزشی تو نت هستی!؟
600مگ هست ولی سرعته دانلودم 40هسو بنظرت چقدر باید صبر کنم تا دانلود شه؟
من منظورم اینکه کسی آموزش تصویری(ویدوئی) پارت به پارت گذاشته باشه تو نت. شاید من نتونستم خوب سرچ کنم
مطالعه کنید !دوستان کسی میتونه کمک کنه که چه طوری ویندوز Xp سرویس پک 2 رو به سرویس پک 3 ارتقا بدم؟؟
میخوام هیچ کدوم از فایل ها و برنامه هایی که دارم، پاک نشه، به همین خاطر نمیتونم ویندوز رو کلا پاک کنم و دوباره نصب کنم
شنیدم که میشه بدون اینکه برنامه های درایوها پاک بشه، به Sp3 ارتقا داد.
کسی تا حالا خودش هم چین کاری کرده؟؟
ما که 4 سالی هست ویندوز XP رو بوسیدیم گذاشتیم کنار !ببخشید اگه این فایلی که تو این صفحه هست (316 مگ) را دانلود کنم و نصب کنم، ویندوزم به شکل اتوماتیک به سرویس پک 3 ارتقا پیدا میکنه؟؟
مشکلی برای نرم افزارها و فایل های ویندوز کنونی به وجود نمیاد؟؟ (فایل های داخل درایو C ویندوز؟)
شما خودتون تست کردید این روش رو؟
مهندس کسی رو نمشناسی تو انجمن انور و این ور این نرم افزار رو کار کرده باشه؟این آموزشی که سایت پی سی دانلود هم گذاشته نسخه انگلیسی شرکت لیندا هست !
ببینید فروش دارن ازشون خریداری کنید !
فکر نکنم نسخه انگلیسی زبان هدف تون باشه !
نسخه فارسی هم تا حالا ندیدم !
برای دانلود میتونید به کافی نت برید !
سرعت دانلود 40 هم خیلی کمه ! از کجا سرویس دارید و چه طرحی ؟
این نرم افزارهای تخصصی رو کمتر کسی بلده که تو فروم ها بچرخه !مهندس کسی رو نمشناسی تو انجمن انور و این ور این نرم افزار رو کار کرده باشه؟
آره نسخه انگلیسی نمخوام. کافای نت هزینش چقدر میشه؟؟
128/ محدود مخابرات
ما که 4 سالی هست ویندوز XP رو بوسیدیم گذاشتیم کنار !
معمولا به این صورت هست که آپدیت ها نصب بشن تغییری تو داده های شما ایجاد نمیشه !
سرویس پک هم نوعی آپدیت برای ویندوز هست !
الان شما ویندوز 7 سرویس پک 1 رو جدا دانلود کنید با نصب اون بازم تغییری تو اطلاعات تون ایجاد نمیشه !
لینهای دانلود لطفاًیه نسخه برای IE یه نسخه برای Firefox و یه نسه برای ویندوز نصب کن !
بنده منباب مثال عرض کردم !یعنی منظورتون این هست که من اگر ویندوز 7 رو دانلود کنم و روی همین سیستم فعلی (ویندوز Xp) نصب کنم، ویندوز Xp تبدیل به ویندوز 7 میشه بدون اینکه تغییری در فایل ها و برنامه های ویندوز قبلی به وجود بیاد؟؟
درست متوجه شدم؟
سرنوشت درایو C که ویندوز در اون نصب هست چی میشه؟؟ با نصب ویندوز جدید، مگه این درایو فرمت نمیشه ؟؟
داداش مسعود همه چی رو اماده میخوای ها !لینهای دانلود لطفاً