ممنونم از پاسخگوییتون اما متاسفانه دوستم نه جواب سوالات امنیتی رو میدونه و نه ایمیل پشتیبان گذاشته و نه شماره تلفن ایمیلش برا خیلی وقت پیش هست و یادش رفته ، حالا باید چیکار کنه؟
فقط یه راه میمونه
اونم اینه که ای میلشو بدید به یک هکر تا هک کنه و دوباره بتونه از ایمیلش استفاده کنه
سلام یه مودم tp-link مدل (td-w8968) دارم که یه پورت usb 0.2 هم داره حالا میخوام یه هارد اکسترنال یه ترا بایتی رو باهاش شیر کنم اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید چه تنظیماتی روی مودم و چه تنظیماتی روی ویندوز باید انجام بدم. برای یندوز سون توضیح بدید .
لینک زیر میتونه جوابتون رو داشته باشه:
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum/showthread.php/42645-share-کردن-هارد-با-استفاده-از-مودم-یا
سلام دوستان
چند روز پیش لپ تاپم از رو میز افتاد زمین، تا الان که مثل همیشه بوده، از کجا بدونم واقعا مشکلی پیدا کرده یا نه؟
فقط ماوسش از اون روز به بعد مشکل پیدا کرده و کار نمیکنه، به یو اس بی که وصلش میکنم چراغش روشن میشه ولی کار نمیکنه، داخل ماوسم نگاه کردم همه چی سالم بود، تو یه کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم اشکال از ماوس بود، ولی خوب چراغش روشن میشه و به نظر سالم میاد؟!
روشن شدن چراغ دلیل بر عملکرد بی عیب و نقص نیست
بعضی سیستم هاشون هم روشن میشن اما پاورشون مشکل داره و به محض اینکه پاور رو به سیستم دیگه وصل کنید اون سیستم هم میسوزه
لپ تاپ خوب و مقاومی داشتید که با افتادن از روی میز فقط ماوسش از کار افتاده و سالم مونده برای اینکه واقعا بدونید مشکلی پیدا کرده یا نه چند تا تست میتونید اجرا کنید
برای هارد از نرم افزار HD Tune استفاده کنید...برای سی پی یو و کارت گرافیک از تست OCCT اجرا کنید و به نوبت سی پی یو و کارت گرافیک رو زیر بار قرار بدید اگر بعد از نیم ساعت همچنان به فعالیت خودشون ادامه دادن مشکلی نیست هر چند لپ تاپ شما باید سالم باشه و مشکلی نداشته باشه
با سلام
می خواستم بدونم TDP چی هست؟
و دیگه اینکه زیادش خوبه یا کم؟
+توضیح بیشتر:مثلا یه لب تابی که TDP ش 40 وات هست بهترِ یا لب تابی که TDPش 20 وات هست؟
با تشکر
TDP مخفف
Thermal
Design
Power به معنای طراحی توان حرارتی یا به عبارت دیگه توان مصرفی هست(حداکثر) برای مثال اگر در لپ تاپتون ابزار CPU-Z رو اجرا کنید در قسمت TDP نوشته 40...این به این معناست که پردازنده شما بسیار کم مصرف هست و بیشترین توانی که میتونه مصرف کنه 40 وات هست البته این 40 وات در حالت فول لود هست نه در حالت های بیکاری مثل محیط ویندوز و یا تماشای فیلم
اما TDP کل لپ تاپ بیشتر از این مقدار هست
سلام دوستای گلم
کسی اینجا هست که بتونه درباره وبلاگ نویسی کمکم کنه...چند تا سوال داشتم
سوالتون رو بپرسید منم بلد باشم جواب میدم