ممنونم.یعنی نیازی به تعویض ویندوز نیست؟فلشهایی که وصل کردم هم این ویروس رو داره؟format کنم حله؟؟
من هم این ویروس رو داشتم با nod پاک کردم ولی بعدش باید این رو توی run بزنی که فایل ها از hidden در بیاد:
d: enter attrib -h -s /d /s
اینم توضیح کاملتر از سایت iranget.com
مقابله با ویروس مخفی کننده فایل ها با دو روش کارامداگر سيستم شما دچار ويروسي شده است كه تمام فايل ها و پوشه هاي شما را به صورت مخفي در آورده و شما نميتوانيد خاصيت فايل ها را تغيير دهيد نگران نباشيد. براي حل هر مشكل حتما راهي وجود دارد. ويروس مذكور فايل هاي شما را به صورت سيستمي و مخفي در مي آورد و شما از داخل خود ويندوز نميتوانيد خاصيت مخفي بودن فايل ها را تغيير دهيد زيرا غير فعال است. براي بازگرداندن فايل هاي مخفي به حالت اول 2 راه وجود دارد : 1- توسط فرمان Attrib
2- توسط يك برنامه جانبي به نام Attribute Changer قبل از هر كاري شما بايد اين ويروس را از بين ببريد. ميتوانيد از آنتي ويروس AVIRA و يا BitDefender براي پاك كردن ويروس استفاده نماييد. اما توجه داشته باشيد كه با پاك شدن ويروس اثرات مخرب ويروس تعمير نخواهند شد. قدم اول شناسايي فايل ها و فولدر هاي مخفي شده به صورت سيستمي است. جهت نمايش اين فايل ها از منوي Tools يك پنجره در ويندوز گزينه Folder Option را انتخاب نماييد و سپس علامت گزينه هاي مشخص شده را برداشته و بر روي OK كليك كنيد : Folder Option
در روش اول جهت تغيير خاصيت فايل هاي مخفي شده به حالت عادي در قسمت Run فرمان CMD را تايپ كنيد تا پنجره Command prompt نمايان شود. فرض كنيد تمام فايل ها و فلدر ها درون پوشه Download در درايو D سيستم مخفي شده است. با اجراي فرمان زير تمامي فايل ها و پوشه هاي درون پوشه Download و خود پوشه به حالت عادي بر خواهد گشت:
attrib -H -S D:\Download /S جهت آشنايي بيشتر با فرمان Attrib به اين سايت مراجعه نماييد. در روش دوم شما ميتوانيد از برنامه Attribute Changer جهت تغيير دادن خاصيت فايل ها و پوشته ها در محيط گرافيكي استفاده نماييد. Attribute Changer
بعد از نصب برنامه با راست كليك بر روي هر پوشه و يا هر فايل و انتخاب گزينه Change Attributes ميتوانيد به راحتي تمامي ويژگي هاي آن را تغيير دهيد.