Риал Краесис
عضو جدید
نه ویروسی نیست.یه ویندوز جدید هم داره.که هنگ میکنه بعد صفحه آبی مرگ میاد بعد یا من باید ریستارت کنم یا خودش ریستارت میشه.
چیه مشکلش؟
ببینین دوستان صفحه ابی مرگ بیشتر برای اشکالات سخت افزاری نشون داده میشه البته برای مشکلات حاد نرم افزاری هم نشون داده میشخ ولی من تا حالا ندیدم برای ویروس نشون داده بشه!
پس به احتمال زیاد مشکل سخت افزاریه!
سلام،
آنتی ویروسم Eset smart scurity 5 میخوام uninstall کنمش.اما password میخواد.منم pass شو ندارم.کسی راه دیگه واسه پاک کردنش بلد؟
لطفا کمک کنین،ممنون
سعی کنید با نرم افزار یور ان ایستالر پرو حذف کنید الته تیک مربوط به گزینه فراخوانی پاک کننده خود نرم افزار رو باید بردارید.
سلام
هر cd یا dvd رو که تو لپ تاپم میزارم اجرا نمیشه کسی می دونه چه مشکلی پیدا کرده؟
همونطور که بعضی از دوستان گفتن احتمالا درایوتون خراب شده البته ممکنه با تمیز کردن لنز هم مشکل برطرف بشه!
بچه ها به سوالهای من هم جواب بدین!!
یه سوال دیگه:
چرا اگه یه فیلم یا کلیپ را از هارد روی سی دی رایت کنیم تو دستگاه دی ودی پلیر نشون نمیده و حتما باید با کامپیوتر اونو تماشا کرد؟
برای اینکه شما اونو به صورت دیتا رایت میکنید نه فیلم ویدئویی که دی وی دی پلیر اونو نشون بده.
راستی تمامی دوستانی که میخواهند سوال مطرح کنند لطفا ورژن سیستم عاملشون رو اعلام کنند(مثلا اکس پی و سون وغیره)
و نوع نرم افزار مورد استفاده رو هم اعلام کنند تا راه حل زود تر و سریع تر به دستشون برسه. متشکرم.
آخرین ویرایش: