hamidsafari39
عضو جدید
سلام یه ارائه نیم ساعته واسه درس شیوه ارئه میخوام تا شنبه هم بیشتر وقط ندارم کسی نمیتونه کمکم کنه.
به احتمال زياد فلشت سوختهسلام دوستای خوبم
من امروز فلشم رو زدم به کامپیوترم ولی چون کامپیوترم ویروسی بود موقع بسته شدن پیغام داد که نمی بنده و منم درش آوردم ولی دفعه بعد که به کامپیوتر زدم میگه فلش باید فرمت بشه چی کار کنم ترو خدا کمکم کنید من رو این فلش کلی عکس دارم.
من از وقتي ويندوز رو عوض كردم و خيلي ازش استفاده نكردم و در آن مدت هم آنتي ويروس آپديت بود ولي وقتي بعد از مدت حدود يك ماه روشنش كردم ديدم آنتي ويروس آپديت نيست و ويندوز هم همون پيغام رو ميده. بايد ويندوز سيستم عوض بشه؟ من تا حالا ويندوز عوض نكردم ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
كسي نظري نداره؟ من چكار كنم؟
مهسا خانم با یک سیستم دیگه این کارو بکنید رفع میشه ! یعنی ببرید روی یه سیستم دیگه امتحان کنیدسلام دوستای خوبم
من امروز فلشم رو زدم به کامپیوترم ولی چون کامپیوترم ویروسی بود موقع بسته شدن پیغام داد که نمی بنده و منم درش آوردم ولی دفعه بعد که به کامپیوتر زدم میگه فلش باید فرمت بشه چی کار کنم ترو خدا کمکم کنید من رو این فلش کلی عکس دارم.
هنگامی که ویندوز بالا اومد کلید های Ctlr + Alt + delete رو بفشرید و وارد task manager بشید در اونحا دنبال explorer.exe بگردید بعد اونرو End Task کنید سپسسلام نمیدونی باید چیکار کنم اون کار را که گففتی انجام دادم نشد.
مهسا خانم با یک سیستم دیگه این کارو بکنید رفع میشه ! یعنی ببرید روی یه سیستم دیگه امتحان کنید
سلام بچه ها من تازه واردم لطفا کمکم کنید یه سوال مهم داشتم
یک هارد hdd که 160 گیگابایت حافظه داره رو روی یک مادربرد قدیمی asus نصب می کنم بدون هیچ مشکلی اطلاعاتمو توش ذخیره می کنم بعد از یک مدتی فقط 30 گیگابایتش قابل مشاهده هست 130 گیکابایتش دیتکت نمیشه روی مادر برد های دیگه هم فقط 30 گیگابایته مشکل از کجاست؟
سلام من با یه سیستم دیگه این کار رو کردم ولی اونم همین ایراد رو میگره.
سلام.من یه هارد دارم که با سیستم خودم بالا نمیاد هارد دیگه با سیستم من بالا میاد این هاردی که با سیستم من بالا نمیاد و روی سیستم دیگه ای امتحان کردم بالا اومد
یه راه حلی بدین که هارد خودم با سیستم خودم بالا بیاد مرسی
تسکر
فقط عجله ای
سلام
من میخوام فقط آنتی ویروس رایگان کومودو نصب کنم.
آیا مشکلاتی برا سیستم به وجود میاد؟
نرم افزارشو دانلود کردم. الان طریقه نصب و تنظیماتش و آپدیت کردنش رو از دوستان کمک میخوام.
این نرم افزار آپدیتش آف لاینه یا آن لاین؟؟؟
كسي نظري نداره؟ من چكار كنم؟
بابا کسی نیست کمک کنه
من تازه 3 روزه عضو شدم و 4 تا پست گذاشتم (تو همین بخش) و هیچ کس به سوالای من جواب نمیده انقار جن دیدن ! سوالای من این قدر اجیبن !
یک سوال ساده:
لب تاب برادرم اتوکدش تیک داره (اوایل اصلا تیک نداشت اما هر روزی که می گذشت بد تر شد و حالا برنامه به شدت تیک داره) لب تاپ برادرم تازس و گرافیک و رم بالایی داره من از چند نفر پرسیدم گفتن باید دوباره نصب بشه اما وقتی دوباره نصب کردم باز همین مشکل هست
میشه لطفا کمک کنید.
منظورت از این که میگی تیک داره چیه؟
اگه درست فهمیده باشم خیر نیازی نیست شما فقط آنتی ویروس رو آپدیت کنید کافیه در ضمن باید ویندوز رو هم کرک کنید اگه سون هست تا اون پیغام بره
بابا کسی نیست کمک کنه
من تازه 3 روزه عضو شدم و 4 تا پست گذاشتم (تو همین بخش) و هیچ کس به سوالای من جواب نمیده انقار جن دیدن ! سوالای من این قدر اجیبن !
یک سوال ساده:
لب تاب برادرم اتوکدش تیک داره (اوایل اصلا تیک نداشت اما هر روزی که می گذشت بد تر شد و حالا برنامه به شدت تیک داره) لب تاپ برادرم تازس و گرافیک و رم بالایی داره من از چند نفر پرسیدم گفتن باید دوباره نصب بشه اما وقتی دوباره نصب کردم باز همین مشکل هست
میشه لطفا کمک کنید.
بشخصه تا بحال با 8 کار نکردم اما می تونید در قسمت کنترل پنل و در قسمت پاور آپشنش تنظیمات باتری رو انجام بدید که خیلی سادست !ويندوز 8 نصبه روي لپ تاپ. من آنتي ويروس رو آپديت كردم ولي باز همون پيغام مياد. درايو C لپ تاپ اينقدر پر شده كه فقط حدود 500 مگابايت فضاي خالي داره درصورتي كه قبلا 2 گيگابايت فضا ي خالي داشته. شما راه حلي داريد كه بتونم لپ تاپ را بيشتر روشن نگه دارم و ويندوز شات داون نشه تا بتونم درايوها رو با آنتي ويروس اسكن كنم؟
بشخصه تا بحال با 8 کار نکردم اما می تونید در قسمت کنترل پنل و در قسمت پاور آپشنش تنظیمات باتری رو انجام بدید که خیلی سادست !
این حجم هم که میگید شاید بخاطر هایبرنیت شدن سیستم هست که اونم از همون قسمت پاور آپشن می تونید غیر فعال کنید
بله بدلیل اینکه ویندوز بطور پیش فرض یک مدت معین رو تعیین کرده که اگر کاربر با سیستم کارنکرد سیستم خاموش شود که شما میتونید زمان رو بیشتر کنید یا کلا برش دارید !يعني اين پيغام كه براي خاموش شدن مياد مربوط به باتري هست؟؟؟؟
ولي باتري شار داره.
پشت لبتاب زده ! در ضمن می تونید در منو استارت در قسمت run متن dxdiag رو تایپ کنید و اینتر برنید اگر پیغامی پرسید yes را بزنید در پنجره باز شده می تونید کلی اطلاعات از سیستمتون دریافت کنیدچطوری میشه مدل لبتاب را فهمید؟
سلام دوست عزیز
ولی من وقتی فلشم رو میزنم تشخیص میده که زده شده ولی میگه قبل از استفاده باید فرمت بشه حتی می تونم safe remove کنم ولی تنها مشکملم اینه که میگه باید فرمت بشه و این کادر رو نشون میده
مشاهده پیوست 147858[/QUOTE
اگه وقتی میگه فرمت کنی و فرمت نمیشه سوخته فلش منم همین طور شد
اگه وقتی میگه فرمت کنی و فرمت نمیشه سوخته فلش منم همین طور شد