سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مهندسا کاره منم را میندازید؟
فورترن:t ثانیه پس از پرتاب یک راکد جابجایی افقی(x)وعمودی(y)از روایط زیر بدست می اید :
x=v t cos/ y=v t sin -16t**2
فلوچارت یا الگوریتمی بنویسید که که v ,t , زاویه را از ورودی بخواند و مقادیر x ,y را چاپ کند

سلام...
یه سرچی بزن تویه اینترنت فایل آموزشی زیاده....
از ورودی خوندن و حتی عملیات بالایی که شما نوشتید زیاد سخت نیست...
خودمون هم قبلا داشتیم ولی متاسفانه یادم نیست... شرمنده...
باتشکر...

Asayesefid

عضو جدید
خواهش می کنم!
ولی قبلاً این مشکل براتون پیش نمیومد، درسته؟ چون تو مرحله ی اتصال به اینترنت مشکل داشت! کارایی که گفتم، قبل از نصب دیکشنری انجام دادید؟
در مورد فایروال مطمئنید که اجازه ی دسترسی دادید؟
منم همین طور فایل ها رو دانلود کردم! بعد از صفحه ی عکس، صفحه ی دیگه ای میاد که چند تا گزینه داره و می تونید تیک همه رو بردارید! بعد دیکشنری دانلود و نصب می شه! بعد از پایان می تونید از اون فولدر دیکشنری رو بردارید!

مي دونين من اصلاً آنتي ويروسم رو هم به كل خاموش كردم نشده .. بحثش خيلي پيچيدست .. مي دونين براي اين كه بابيلون وصل نشه به سرور خب دو راه هست ، يكي اين كه بري فايل patch رو كپي كني تو فولدر اصلي بابيلون و ... و بعدش هم يه لايسنس در قسمت لايسنس بدي به بابيلون ! راه دوم هم اينه كه بري توي رجيستري و يه فايلي رو از اون جا پاك كني بعد بياي به بابيلون بگي هيچ وقت اتوماتيك آپديت نشو و براي آپديت هم از اين پروكسي الكي من استفاده كن .. خب ؟ من وقتي بابيلونم رو ريختم اومدم به روش دوم عمل كنم ، رفتم توي رجيستري اما اصلاً اون فايلايي كه بايد مي بود تا من پاك كنم خودشون نبودن .. حالا نمي دونم چون من قبلاً ها بابيلون داشتم و با patch درستشون كرده بودم اين جوري بود يا دليل ديگه اي داشت ... خلاصه من فقط رفتم گفتم آقا لطفاً اتومات آپديت نشو و اينم پروكسي هات ... الانم آنتي ويروسم رو خاموش كردم رفتم ليست فايرفاكس حتي explorer رو هم ديدlم هيچ خبري نبود ، به كاسپرسكي گفتم اين سايت اسثناً امنه ، رفتم از قسمت manage dictionaries خود بابيلون مستقيم وصل شدم به سايتش و... بازم همين صفحه هه اومد كه صبر كنين(اصلاً من نمي دونم wait كه آخرش e نداره !! ) .. خلاصه نشد كه نشد ... حالا ديگه راستش اساسي خجالت مي كشم ديگه بحثشو اين جا مطرح كنم ، تا همين جا هم كلي زحمت دادم ، شرمنده .. الان رفتم از آقاي agent 47 مدير تالارهاي نرم افزارهاي مهندسي كه خودش تقريباً تنهايي تالار نرم افزارهاي ترجمه رو مي گردونه پرسيدم ، ديگه اگه ايشون هم راهي نداشتن بي خيال مي شم .. خيلي خيلي ببخشيد واقعاً . خيلي خيلي هم ممنونم ازتون . موفق باشين . :smile:

11-4-2011 9-31-23 PM.jpg

آخرین ویرایش:

amir8809

عضو جدید
سلام دوستان
دو تا سوال دارم؟
1- لپ تاپم hp 3150 هست که ویندوز اوریجینال 7 64بیت داره...میخواستم روش xp نصب کنم ولی وقتی با cd xp میاد بالا که بره توی نصب ویندوز اون صفحه که میاد که پایینش یکسری نوشته ها سریع رد میشن و آخرش مینویسه starting wndows setup که میخواد بره توی مرحله پارتیشن بندی و اینا یک صفحه آبی میاد و ریست میشه...چرا اینطوری میشه؟یعنی xp روی این لپ تاپ نصب نمیشه؟(قبلش فرمت کردم و کلا ویندوز 7 پاک شده بود)...

2-سوال دومم اینکه فیر فاکس جدید که نصب میکنم (4 به بالا) idm باهاش مچ نمیشه ولی با فایرفاکس قدیمی(3.6) idm رو میشناسه...باید چکا کنم که فایر فاکس جدیدم بشناسه؟(تیک فایر فاکس توی idm خورده)

Miss World

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[FONT=&quot]سلام دوستان[/FONT]

[FONT=&quot]من جديدا ويندوزمو عوض كردم...ولي گرافيكش تنظيم نيست...لرزش داره...خيلي چشمامو اذيت ميكنه[/FONT]
[FONT=&quot]متنيتورم ال جيه...سيديه بهنماش رو كامپيوترم عمل نميكنه وگرنه كارت گرافيكش تنظيم ميشد....[/FONT]
[FONT=&quot]ميخواستم ببينم راهه ديگه اي واسه تنظيم گرافيك هست؟...[/FONT]
[FONT=&quot]ميشه بهم بگيد[/FONT]
[FONT=&quot]راستي [/FONT]stand by[FONT=&quot] هم غيرفعاله چهجوري فعالش كنم؟[/FONT]

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT="]سلام دوستان[/FONT]

[FONT="]من جديدا ويندوزمو عوض كردم...ولي گرافيكش تنظيم نيست...لرزش داره...خيلي چشمامو اذيت ميكنه[/FONT]
[FONT="]متنيتورم ال جيه...سيديه بهنماش رو كامپيوترم عمل نميكنه وگرنه كارت گرافيكش تنظيم ميشد....[/FONT]
[FONT="]ميخواستم ببينم راهه ديگه اي واسه تنظيم گرافيك هست؟...[/FONT]
[FONT="]ميشه بهم بگيد[/FONT]
[FONT="]راستي [/FONT]stand by[FONT="] هم غيرفعاله چهجوري فعالش كنم؟[/FONT]
سلام
اول که باید کارت گرافیکت نصب باشه دوم اگه نصبه مراحل زیر روطی کن
تو دسکتاپ کلیک راست کن و properties رو انتخاب کن
سربرگ settings و سپس advanced و بعدش هم monitor تو این قسمت screen refresh رو روی آخرین عدد قرار بده و همه صفحه هات رو اوکی کن
موفق باشید

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
ببخشید،میخواستم بپرسم من یک موس خریدم ولی وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم!.....کار نمیکنه اولش فک کردم موسم اشکال داره!!ولی دادم به دوستم اون روی کامپیوتر خودش امتحانش کرد برای اون درست بود و وصل شد ولی از من...........................
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟
با تشکر

rozmary3000

اخراجی موقت
سلام دوستان

من جديدا ويندوزمو عوض كردم...ولي گرافيكش تنظيم نيست...لرزش داره...خيلي چشمامو اذيت ميكنه
متنيتورم ال جيه...سيديه بهنماش رو كامپيوترم عمل نميكنه وگرنه كارت گرافيكش تنظيم ميشد....
ميخواستم ببينم راهه ديگه اي واسه تنظيم گرافيك هست؟...
ميشه بهم بگيد
راستي stand by هم غيرفعاله چهجوري فعالش كنم؟

با سلام

تو ديسكتاپ راست كليك كرده پروپرتيز را انتخاب
بعدپنجره ستينق بعد ادونسيد بعد گزينه مونيتور را زده
ودر مانتيتور ستينق بيشترين هرتز را انتخاب كرده و اوكي كن

Sarp

مدیر بازنشسته
اما باز حجمش زياده.يه كتابه ميخوام بذارم برای بچه های باشگاه.يك ساعته اتچ نميشه:(
میتونید تکه تکه کنید
آپلود تکه های کوچک راحت تره
سلام
ببخشید،میخواستم بپرسم من یک موس خریدم ولی وقتی به کامپیوترم وصلش میکنم!.....کار نمیکنه اولش فک کردم موسم اشکال داره!!ولی دادم به دوستم اون روی کامپیوتر خودش امتحانش کرد برای اون درست بود و وصل شد ولی از من...........................
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟
با تشکر
سلام
بعد وصل کردن موس ، سیستم رو ریست کنید
و مطمئن باشید درگاهی که موس رو بهش وصل میکنید سالمه

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
دو تا سوال دارم؟
1- لپ تاپم hp 3150 هست که ویندوز اوریجینال 7 64بیت داره...میخواستم روش xp نصب کنم ولی وقتی با cd xp میاد بالا که بره توی نصب ویندوز اون صفحه که میاد که پایینش یکسری نوشته ها سریع رد میشن و آخرش مینویسه starting wndows setup که میخواد بره توی مرحله پارتیشن بندی و اینا یک صفحه آبی میاد و ریست میشه...چرا اینطوری میشه؟یعنی xp روی این لپ تاپ نصب نمیشه؟(قبلش فرمت کردم و کلا ویندوز 7 پاک شده بود)...

2-سوال دومم اینکه فیر فاکس جدید که نصب میکنم (4 به بالا) idm باهاش مچ نمیشه ولی با فایرفاکس قدیمی(3.6) idm رو میشناسه...باید چکا کنم که فایر فاکس جدیدم بشناسه؟(تیک فایر فاکس توی idm خورده)
عرض به خدمتون این مشگلی که اکثر لپ تاپ های جدید دارن و راه حلش ویندوره های ویژه اکس پی که اگه خواستید من بهتون میدم نصب کنید چون ایکس پی های موجود با توجه های به DLL های موجود به هر مادربرد به صورت مجزا طراحی شده و وقتی مثلا برای شما همچین مشگلی پیش میاد DLL های او.ن ویندوز با سخت افزار سیستم شما همخونی نداره در مورد سوال دومم هر دوشو آپدیت کن به آخرین نسخه ای دی ام اگه قدیمی باشه با فایرفاکی 4 مچ نمیشه.برو تو اد اون add on های فایر فاکس ببین افزوهنه ش نصب شده یا نه ببین جلوش ننوشته باشه disable.اگه دیسیبل باشه یعنی آی دی ام رو باید نسخه جدید نصب کنی. باهاش مچ نشده بگو نسخه چند نصبیدی آیی دی ام.
سلام
اشکال از کجاست؟؟؟؟؟
با تشکر
احتمالا موس شما یو اس پی و راه حلش یه تبدیل یو اس پی به پی اس تو که با 500 تومان میتونید تهیه کنید و مشکلتون حل میشه شما تداخل پرت دارید

آخرین ویرایش:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
سلام دوستان

من جديدا ويندوزمو عوض كردم...ولي گرافيكش تنظيم نيست...لرزش داره...خيلي چشمامو اذيت ميكنه
متنيتورم ال جيه...سيديه بهنماش رو كامپيوترم عمل نميكنه وگرنه كارت گرافيكش تنظيم ميشد....
ميخواستم ببينم راهه ديگه اي واسه تنظيم گرافيك هست؟...
ميشه بهم بگيد
راستي stand by هم غيرفعاله چهجوري فعالش كنم؟
گرافیکتون نصب نیست!!

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
مي دونين من اصلاً آنتي ويروسم رو هم به كل خاموش كردم نشده .. بحثش خيلي پيچيدست .. مي دونين براي اين كه بابيلون وصل نشه به سرور خب دو راه هست ، يكي اين كه بري فايل patch رو كپي كني تو فولدر اصلي بابيلون و ... و بعدش هم يه لايسنس در قسمت لايسنس بدي به بابيلون ! راه دوم هم اينه كه بري توي رجيستري و يه فايلي رو از اون جا پاك كني بعد بياي به بابيلون بگي هيچ وقت اتوماتيك آپديت نشو و براي آپديت هم از اين پروكسي الكي من استفاده كن .. خب ؟ من وقتي بابيلونم رو ريختم اومدم به روش دوم عمل كنم ، رفتم توي رجيستري اما اصلاً اون فايلايي كه بايد مي بود تا من پاك كنم خودشون نبودن .. حالا نمي دونم چون من قبلاً ها بابيلون داشتم و با patch درستشون كرده بودم اين جوري بود يا دليل ديگه اي داشت ... خلاصه من فقط رفتم گفتم آقا لطفاً اتومات آپديت نشو و اينم پروكسي هات ... الانم آنتي ويروسم رو خاموش كردم رفتم ليست فايرفاكس حتي explorer رو هم ديدlم هيچ خبري نبود ، به كاسپرسكي گفتم اين سايت اسثناً امنه ، رفتم از قسمت manage dictionaries خود بابيلون مستقيم وصل شدم به سايتش و... بازم همين صفحه هه اومد كه صبر كنين(اصلاً من نمي دونم wait كه آخرش e نداره !! ) .. خلاصه نشد كه نشد ... حالا ديگه راستش اساسي خجالت مي كشم ديگه بحثشو اين جا مطرح كنم ، تا همين جا هم كلي زحمت دادم ، شرمنده .. الان رفتم از آقاي agent 47 مدير تالارهاي نرم افزارهاي مهندسي كه خودش تقريباً تنهايي تالار نرم افزارهاي ترجمه رو مي گردونه پرسيدم ، ديگه اگه ايشون هم راهي نداشتن بي خيال مي شم .. خيلي خيلي ببخشيد واقعاً . خيلي خيلي هم ممنونم ازتون . موفق باشين . :smile:

مشاهده پیوست 69629
با سلام،
پیشاپیش امیدوارم مشکل تون حل بشه!
اون راهی که در مورد تغییر نام Babylon گفتم انجام دادید؟

Ashraf lotfi

عضو جدید
سلام...
موتور سرچش مخلوطی از ۲ تا موتور جستجو هستش...
فکر کنم نود ۳۲ و آویرا باشه...
البته تویه خود سایتش هم برید توضیحات کافی و وافی داده شده....
با تشکر...

سلام .
سایتش رو دیدم . منظورم از سوالم این بود که می شه بهش اعتماد کرد یا نه ؟؟

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام من اومدم با نرم افزار VGA NVIDIA کارت گرافیکمو آپدیت کنم ولی اینطوری میشه

http://www.up.98ia.com/images/tvkqetetz3lcdjvfim2o.jpg

و شدیدا به آپدیت کارت گرافیک احتیاج دارم خواهشا کمکم کنید مرسی
با سلام،
از اطلاعات این تاپیک استفاده کنید! همین طور می تونید درایور اولیه رو نصب کنید و با نرم افزار Driver Genius آپدیتش کنید!

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام .
با سلام،
گویا جناب "پیرجو" هم از این آنتی ویروس استفاده می کنن! اما لازمه که حتماً در کنارش یه فایروال داشته باشید!

mohammad6687

عضو جدید
سلام
من چند کلیپ ویدیویی دارم که کیفیتشون HD و فرمتش .MP4 هست.حالا میخوام اینارو روی یه دی وی دی به صورت Dvd-Video بزنم ، اما نرم افزار Nero میگه برای Dvd-video این فرمت رو پشتیبانی نمیکنه.حالا من برای رایت کردن اونا روی دی وی دی اونم بصورت Dvd-Video چیکار کنم؟
ورژن Nero هم 7 است.آیا با ورژن جدید این برنامه میشه کاری کرد؟
وقتی کلیپ ها رو فرمتشون رو تغییر میدم ، کیفیتشون میاد پایین. :(
دوستان اگه کسی راه حلی داره کمک کنه.

JavadMessi

مدیر بازنشسته
سلام
من چند کلیپ ویدیویی دارم که کیفیتشون HD و فرمتش .MP4 هست.حالا میخوام اینارو روی یه دی وی دی به صورت Dvd-Video بزنم ، اما نرم افزار Nero میگه برای Dvd-video این فرمت رو پشتیبانی نمیکنه.حالا من برای رایت کردن اونا روی دی وی دی اونم بصورت Dvd-Video چیکار کنم؟
ورژن Nero هم 7 است.آیا با ورژن جدید این برنامه میشه کاری کرد؟
وقتی کلیپ ها رو فرمتشون رو تغییر میدم ، کیفیتشون میاد پایین. :(
دوستان اگه کسی راه حلی داره کمک کنه.
اگه بصورت vob بخواین صددرصد کیفیت کمتر میشه!!

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام .
سلام

هروقت شما تونستید مدرک دکترایی که استادتون تونسته در 10-12 بگیره در یک ترم بگیرید ، میتونید از شید به جای کسپر و بیت دفندر و آواست و اف سکیور و . . .استفاده کنید !

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام...
عیدتون مبارک :gol:
2 تا سوال دارم.

1-آیا پرینترهایی که 4 کاره هستند (پرینت، اسکن، کپی، فکس)؛ وقتی که کامپیوتر خاموش باشه و به تلفن وصل باشن قابلیت ارسال و دریافت فکس را دارند ؟

2- آیا پرینترهایی که 4 کاره هستند (پرینت، اسکن، کپی، فکس)؛ و اونهایی که گوشی ندارند.... چه نوع گوشی بهشون میشه وصل کرد ؟ یعنی یک تلفن بهشون وصل میشه یا یک گوشی !؟

لطفا اگه اطلاعاتی دارید در مورد پرینترهای چندکاره hp بیشتر بگین :gol: متشکرم

wolf.man

عضو جدید
سلام. من یه نرم افزار نصب کردم، حالا که میخوام اجراش کنم هیچ فایل EXE. نیست. ولی یه فایل با پسوند TBK. هستش. دوستان می تونن کمک کنن؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...
عیدتون مبارک :gol:
2 تا سوال دارم.

1-آیا پرینترهایی که 4 کاره هستند (پرینت، اسکن، کپی، فکس)؛ وقتی که کامپیوتر خاموش باشه و به تلفن وصل باشن قابلیت ارسال و دریافت فکس را دارند ؟

2- آیا پرینترهایی که 4 کاره هستند (پرینت، اسکن، کپی، فکس)؛ و اونهایی که گوشی ندارند.... چه نوع گوشی بهشون میشه وصل کرد ؟ یعنی یک تلفن بهشون وصل میشه یا یک گوشی !؟

لطفا اگه اطلاعاتی دارید در مورد پرینترهای چندکاره hp بیشتر بگین :gol: متشکرم

سلام...
اصولا پرینتر های ۴ کاره خوب هستند...مخصوصا با قیمت های متوسط.... درضمن با خاموش شدن کامپیوتر هم به تلفن وصل هستند و اگه فکسی بیاد اون رو میگیرند...
پرینتر هایی که گوشی ندارند ...اصوصلا بهشون گوشی وصل نمیشه کرد......جز اینکه ببریدش تعمیر و براش یه دونه درست کنه... ولی بهتره این کار نشه... (ولی همشون یه گوشی داشتند....سابقا)
درضمن برای اینکه در مورد جزیئات اونها بدونید بهتره برید تویه سایت های فروش .... البته بیشتر سایت های فروشنده ی کامپیوتر و قطعات مربوط ... چاپگر هم دارند...
بازم اگه سوالی بود بگید...
باتشکر...

taleshi89

عضو جدید
سلام دوستان ،عیدتون مبارک ،امیدوارم همیشه شاد. خوشحال باشید
چه جوری میشه یه فایلو از حالت zipدراورد؟ب
عد اینکه من فایلهایی رو که به صورت zip دارم رو وقتی که کلیک میکنم که باز شه یه صفحه میاد که در مودpowerArchiver2011 هست که پایینش سه تا گزینه
Buy now-Quit-Enter Registration Codeداره که نمیدونم کدومو بزنم که فایل باز شه ...هر کدومو زدم یه چیزی میاد که ادامشو نمیدونم باید چیکار کنمتا فابل باز شه؟ ممنونم

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان ،عیدتون مبارک ،امیدوارم همیشه شاد. خوشحال باشید
چه جوری میشه یه فایلو از حالت zipدراورد؟ب
عد اینکه من فایلهایی رو که به صورت zip دارم رو وقتی که کلیک میکنم که باز شه یه صفحه میاد که در مودpowerArchiver2011 هست که پایینش سه تا گزینه
Buy now-Quit-Enter Registration Codeداره که نمیدونم کدومو بزنم که فایل باز شه ...هر کدومو زدم یه چیزی میاد که ادامشو نمیدونم باید چیکار کنمتا فابل باز شه؟ ممنونم

سلام...
برنامه ی 7zip و یا WinRAR رو نصب کن و بازش کن....
البته برنامه ی 7zip برای فشرده سازی خیلی مناسبتر از WinRAR هستش .... چون هم الگوریتم های فشرده سازیش خیلی قوی تر هستند.... و هم اینکه موقع فشرده سازی و باز کردن بسته به علت اینکه از بیشتر منابع و همه ی قدرت CPU استفاده می کنه ...وقت کمتری می گیره...
با تشکر....

JavadMessi

مدیر بازنشسته
سلام. من یه نرم افزار نصب کردم، حالا که میخوام اجراش کنم هیچ فایل EXE. نیست. ولی یه فایل با پسوند TBK. هستش. دوستان می تونن کمک کنن؟
احتمالا اونا فایل بک آپ هستند!!
اسم نرم افزار چیه؟؟چون به نظر میرسه تحت داس باشه!!

amir_hossein20

عضو جدید
سلام من 3 -4 روزه برا بازی مشکل دارم و هر بازی ای که گرافیک بالا بخواد و قبلا گیر نمیکرد الان گیر میکنه و با این که کارت گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم همینطوریه
مدل گرافیکمم NVIDIA GFORCE 9400 GT هست و 1 گیگه

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من 3 -4 روزه برا بازی مشکل دارم و هر بازی ای که گرافیک بالا بخواد و قبلا گیر نمیکرد الان گیر میکنه و با این که کارت گرافیکمو آپدیت کردم ولی بازم همینطوریه
مدل گرافیکمم NVIDIA GFORCE 9400 GT هست و 1 گیگه
سلام ببین دوست عزیز شما درایور های گرافیکتون آپدیت نیست و باید آپدیت بشه لازم نیست شما برید کارت گرافیکیتون رو مجداا نصب کنید همون بازی که تهیه میکنید دریاور ها توش موجود هست مثلا همین بازی بتفیلید 3 بازش که کنی یه پوشه هست به نام درایور داخل اون بوشه درایور های لازم برای آپدیت کارت گرافیکیتون موجوده تموم اونها رو نصب کنید و یه بار سیستممتون رو ریستارت کنید مشکلتون حل میشه

amir_hossein20

عضو جدید
سلام ببین دوست عزیز شما درایور های گرافیکتون آپدیت نیست و باید آپدیت بشه لازم نیست شما برید کارت گرافیکیتون رو مجداا نصب کنید همون بازی که تهیه میکنید دریاور ها توش موجود هست مثلا همین بازی بتفیلید 3 بازش که کنی یه پوشه هست به نام درایور داخل اون بوشه درایور های لازم برای آپدیت کارت گرافیکیتون موجوده تموم اونها رو نصب کنید و یه بار سیستممتون رو ریستارت کنید مشکلتون حل میشه
من که نوشتم کارت گرافیکمو آپدیت کردم

amir8809

عضو جدید
عرض به خدمتون این مشگلی که اکثر لپ تاپ های جدید دارن و راه حلش ویندوره های ویژه اکس پی که اگه خواستید من بهتون میدم نصب کنید چون ایکس پی های موجود با توجه های به DLL های موجود به هر مادربرد به صورت مجزا طراحی شده و وقتی مثلا برای شما همچین مشگلی پیش میاد DLL های او.ن ویندوز با سخت افزار سیستم شما همخونی نداره در مورد سوال دومم هر دوشو آپدیت کن به آخرین نسخه ای دی ام اگه قدیمی باشه با فایرفاکی 4 مچ نمیشه.برو تو اد اون add on های فایر فاکس ببین افزوهنه ش نصب شده یا نه ببین جلوش ننوشته باشه disable.اگه دیسیبل باشه یعنی آی دی ام رو باید نسخه جدید نصب کنی. باهاش مچ نشده بگو نسخه چند نصبیدی آیی دی ام.

دوست عزیز این سی دی اکس پی که میگید کدوم ورژن اکس پی هست؟سرویس پک چنده؟2 اگه باشه خیلی بهتره و اینکه این سی دی رو حتما باید از شما بگیرم؟مثلا اگه بخوام از بیرون بخرم باید بگم چی میخوام؟
آخه من عجله دارم و اگه قرار باشه از شما بگیرم حتما با پست و اینا چند روزی طول میکشه برسه دستم!!

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوستان میخواستم بدونم نرم افزارای مهندسی مثل انسیس وکتیا و... اینها که در بازار موجودند میشه رو سیستم عامل اپل نصب کرد مشکل پیدا نمیکنند یا اینها برنامه های تحت ویندوزند؟
اگر کسی اپل داره لطفا بگه مثلا با برنامه هایی که کرک هستن مشکل پیدا نمیکنه؟

بالا