سلام.سلام لپ تاپ من بیشترعکسها وبرنامه های ازاین دست رانشون نمیده مثلاوقتی یه عکس روجستجومیکنم ازسی تاعکس فقط سه یاچهارتارونشون میده ؟؟؟ویندوزم هم سون هستش64
ممنون
سلام.سلام دوستان .من دنبال یک انتی ویروس خوب هستم روی سیستم خانگی ام نصب کنم چون به شدت ویروسی شده. انتی ویروس node32 2.7 نصب هست ولی چون با اپدیتش مشکل دارم باید انتی ویروسمو جدید کنم. لطف کنید کمکم کنید ویک لینک یا معرفی کنید ؟ تشکر منتظر م.
سوالتون خیلی کلیه. ولی در کل من شاتل رو به خاطر زیر ساخت های قوی تر بیشتر فبول دارم. ولی کمی شلوغه.سلام...از دوستان کسی میدونه adsl صبانت بهتره یا شاتل؟!
با سلام
دوست عزیز به دلیل فیل-تر بودن ، بسیاری از عکس ها در هنگام جستجو در گوگل لود نمی شوند .
با کمک فیل.ترش.کن یا وی.پی.ان می تونید عکس ها را ببینید
ممنون اما فقط قضیه عکس نیست بلکه نمیتونم واردهیچ چت رومی هم بشم (لپ تاپ باویندوز7و64بیتی
یکی دوتا جاواهم نصب کردم که جواب نداد فکرکنم برنامه رو اشتباه نصب کردم
سلام...از دوستان کسی میدونه adsl صبانت بهتره یا شاتل؟!
سلام...از دوستان کسی میدونه adsl صبانت بهتره یا شاتل؟!
سلام دوستان
آیا به روز کردن درایوها و بایوس مادربورد کامپیوتر اقدامی لازم است و ضروری به حساب می آید؟ و اگر بله برای آپدیت کردن دقیقاً چکار باید کرد؟
با تشکر
سلام
من vpn رایگان می خوام. کسی میتونه help بده؟
سلام
من vpn رایگان می خوام. کسی میتونه help بده؟
اگه فاصلتون تا خود مخابرات زیاد نباشه سرویساش عالیهجای خونه ما که نه شاتل میده نه صبانت
مجبورم از مخابرات بگیرم
سلام
دوستان یک سیستم هست که وقتی روشن میکنی و یکم کار میکنی باهاش بعد چند مین یا بعضی وقتا چند ساعت یکهو بدون هیچ پیغامی خاموش میشه...از پاور نسیت چون با پاور نو تست کردم...کسی میدونه از چی میتونه باشه؟!
اگه از مادربرد باشه آیا قابل تعمیر هست یا باید مادربرد عوض بشه کلا؟
راستی از ویندوز و ویروس و اینچیزام نیست چون هم ویندوز عوض شده هم ویروس یابی شده.
سلام به دوستان عزیز.
ویندوز 64 با 32 چه فرقی داره کلا میخوام بدونم یعنی چی که همه میگن.
با سلام،سلام
سیستمو وقتی روشن میکنی میگه f1 بزن تا ادامه پیدا کنه و بره ویندوز...چرا اینطوری شده؟؟چطور میشه حلش کرد؟
با سلام،سلام
روز همگی به خیر
من یه نرم افزار برای مانیتورینگ شبکه می خوام که trail هم نباشه.پیشاپیش سپاسگزارم
خیلی خیلی ممنون که جوابم دادین من چک کردم فکر کنم فعال بود چون جلوش نوشته بودenabled درسته؟دیگه مشکل چی میتونه باشه؟با سلام،
در منوی Run تایپ کنید: dxdiag
در پنجره ی جدید به تب Display برید و اگه گزینه ی DirectDraw Acceleration غیرفعاله (OFF)، فعالش کنید.
این راه رو امتحان کنید و نتیجه رو بگید!
ممنون که جوابم دادین اما من روی همون درایو cپیش فرض خودش نصب کردمنوشته از اون درايوي كه نصبش كردي بالا نمياد....
نوشته رو درايو پيش فرض كه معمولا c: هست نصبش كن
به نظرمبايد از اول نصبش كني رو درايو پيش فرض خودش.....
ابتدا ببینید با نرم افزارهای ریکاوری میتونید چیزی ریکاوری کنید یا نه. اگه نشد مجبورید دیگه اول فرمت کنید بعد ریکاوری. برنامه ریکاوری خوب هم دیگر دوستان بهتون پیشنهاد میدن. نگران نباشیدو اما اگر خواستید به مراکز بیرون مراجعه کنید حتما به مراکز معتبر و باتجربه مراجعه کنید.دوستان من یه مشکلی برا فلشم پیش اومده با اینکه کلی اطلاعات توش دارم و همشم میخوام چون خیلیاشو کپی دیگه ای ازش ندارم
وقتی میخوام بازش کنم یا اسکنش کنم پیغام فرمت کردن میده.....!!! چیکار کنم که بتونم اول اطلاعاتمو بازیابی کنم ؟با ریکاوری میشه؟
اول فرمتش کنم بعد ریکاوری ؟
ابتدا ببینید با نرم افزارهای ریکاوری میتونید چیزی ریکاوری کنید یا نه. اگه نشد مجبورید دیگه اول فرمت کنید بعد ریکاوری. برنامه ریکاوری خوب هم دیگر دوستان بهتون پیشنهاد میدن. نگران نباشیدو اما اگر خواستید به مراکز بیرون مراجعه کنید حتما به مراکز معتبر و باتجربه مراجعه کنید.
منظورتونو از این نفهمیدم:دی یعنی نرم افزارو رو یه چیزه دیگه چک کنم؟ اول فرمکنم میتونم چقده از اطلااتمو برگردونم ؟
اگه بشه لینک دانلود ریکاوری هم باشه که دیه عالیه
منظورتونو از این نفهمیدم:دی یعنی نرم افزارو رو یه چیزه دیگه چک کنم؟ اول فرمکنم میتونم چقده از اطلااتمو برگردونم ؟
اگه بشه لینک دانلود ریکاوری هم باشه که دیه عالیه
منظورم اینه که ابتدا فرمت نکنید و از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کنید اگر تونسید ریکاوری کنید که خیلی عالی اگر نتونستید من پیشنهاد میدم اگر اطلاعاتتون خیلی حیاتیه بدون فرمت کردن به یک مرکز معتبر مراجعه کنید
فرمت کردی دیگه اصن چیزی روش ننویس
و برو ریکاوریش کن
همه اطلاعاتت برمیگرده
هرکاری که انجام ندی بهتره واسه ریکاوری یعنی نه فرمت کنی اگر فرمت شد چیزی روش ننویسی ولی از لحاظ علمی تا 15 بار هم فرمت بشه و دوباره اطلاعات روش بریزی باز از لحاظ امنیتی امکان ریکاوری وجود داره. یعنی اگر مموری حاوی اطلاعات مهم دارید نفروشید و دور نیاندازید چون هر کاری کنید باز کسانی هستند که امکان بازیابی اطلاعات رو دارند.فرمت کردی دیگه اصن چیزی روش ننویس
و برو ریکاوریش کن
همه اطلاعاتت برمیگرده