این هم یک pdf جاوا فارسی به درد من که خیلی خوردبچه جزوه جاوا باشه
فارسی باشه بصورت pdf بهتر تره
اگه فارسی نبود انگلیسی هم باشه میخوام
مرسی
این هم یک pdf جاوا فارسی به درد من که خیلی خوردبچه جزوه جاوا باشه
فارسی باشه بصورت pdf بهتر تره
اگه فارسی نبود انگلیسی هم باشه میخوام
مرسی
سلام = من مدتی هست که از یک cd اموزشی استفاده می کنم ..اما یک مرتبه سیتم من خاموش میشه ..به پشتیبانی نرم افزار تماس گرقتم و گفتند چون پردازش این نرم افزار بالاست ..cpu شما داغ میکنه و کامپیوتر شما خاموش میشه ..می خوام بدونم ایا درسته ؟ و باید چه کنم ؟ ممنونم
با دکمه power چه طور ؟سلام
بچه استنبای من مشکل داره وقتی میزنم بره استنبای میره ولی دیگه بر نمگرده یعنی هر چی کلیک میکنم دیگه بر نمیگرده
cpu = 2.4 celeron R
ram=256+512 400
نرم افزار اموزشی فوتوشاپ محصول شرکت پرند که با دایرکتور ساختنش ( به گفته پشتیبانی)
سلام 2تا سوال دارم اگه ميتونيد خواهش مي كنم كمكم كنيد
1-توي سيستم عامل هاي مختلف(win,dos) عمل بازيابي اطلاعات فرمت شده چطوريه؟
2-وقتي پسورد كاربري رو تو ويندوز برقرار مي كنيم ولي تصميم مديريت يا supervisor رو برقرار نكنيم چه اتفاقي مي افته؟
اينم ايميل من:
m_eslami87@yahoo.com
بله تصور من اینه که شاید از برقش باشه ...اخه سیتم من با روشن و خاموش شدن چراغ اتاق خاموش و روشن میشه ..
در ضمن چه کنیم node32 به جای قرنتینه کردن ویروس ...اون رو کاملا از بین ببره ..
ار جوجوی باشگاه ممنونم .
با سلامسلام
یه سوال داشتم
سی دی recovery لب تابم گم شده ویندوز لب تاب و عوض کردم صدا و مودمشو از اینترنت دانلود کردم ولی گرافیک و wireless و پیدا نکردم
لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم؟
از کجا میشه دانلود کرد؟
اسم لبتابم toshiba A150
cdشو از کجا میشه گیر اوورد؟
با دکمه های صفحه کلید چی ؟
سلام سلام من می خواستم یک کتاب در زمینه آموزش فتوشاپ بخرم اما نمی دانم با این همه کتابهای مختلف کدوم کتاب بهتر هست لطفا هر کسی فتوشاپ کار کرد کمکم کنه و بگه من از چه انتشاراتی و از چه نویسنده این کتاب را تهیه کنم ......ممنون
شاید این سوال در این قسمت درست نباشه ولی من واقعا به کمک نیاز دارم........شرمنده
بله با دکمه های کیبورد هم کار نمیکنه
ویندوز عوض کردم نشد
سلام
آقا تو روخدا كمك كنيد. چند روز پيش كه داشتم با سيستمم كار مي كردم يه پيغام اومد كه سيستم شما تا 15 دقيقه ديگه Shut down ميشه بعد من ويندوز عوض كردم درست شد تا اينكه دو روز پيش يه پيغام اومد كه سيستم شما تا يك دقيقه ديگه Shut down يا reset ميشه هرچي برنامه در حال اجرا داريد Save كنيد. من چند بار هم ويندوز عوض كردم امام جواب نداد.چيكار كنم؟
اينم عكس پيغامه
حالا ميگيد چيكار كنم؟
خواهش می کنم از reset شدن سیستمت جلوگیری می کنهمرسي
حالا اين دستور چيكار مي كنه؟
سلام ردهاتي...فقط در نظر داشته باشید که فایل lsass.exe یکی از سیستمی پردازشی هستش که اگه نباشه موجب میشه فایل های DLL نتونن رمزگشایی بشن
و تو نصب و اجرای برنامه ها به مشکل میخوری
پیشنهاد میکنم ویندوزتون رو مجدد نصب کنید
يعني ردهاني عوض کنم ويندوزو؟؟نه بعضی ویروس ها اسم ویروس رو lsass.exe میذارن تا با اون اصلی قاطی بشه
اگه بعد ویندوز زدن یه انتی ویروس بزنی میفهمی که ویروس نیست
مرسي
حالا اين دستور چيكار مي كنه؟
خواهش می کنم از reset شدن سیستمت جلوگیری می کنه
چگونه فایل کان را اجرا کنم فقط خیلی فوری ممنونم.سوالات و مشکلات خود را در اینجا مطرح کنید!