سلام دوست عزیز
مشکل اینه که اجازه ادامه نصب رو بهم نمیده، این پیغام رو که می بندم شماره سریال می خواد، وارد می کنم، پاک میشه و باز همین پیغام میاد...
قبلا رو همین سیستمم نصبش گردم این برنامه رو ، ولی الان نصب نمیشه.
با تشکر
با سلام
دوست عزیز نرم افزار با کمک Nero general Clean tool تمامی اطلاعات نصب شده Nero رو حذف کن و دوباره شروع به نصب کن البته بدون اتصال به ایترنت و همچنین عقب بردن ساعت سیستم .
لینک دانلود : http://www.4shared.com/file/FKmHKkEJ/Nero_General_Clean_ToolPasswww.html?
در صورتی که جواب نداد با نرم افزارهای حذف نرم افزار سعی کن کامل حذفش کنی مثل Revo Uninstaller .
اگر باز هم جواب نداد داخل ریجستری برو و تمامی موارد مربوط به Nero رو سرچ کن و پاک کن و دوباره اقدام به نصب کن .
نتیجه ذو بنویس تا ببینیم چی میشه .
با تشکر - سیستم 32
بازم سلام.
من ریکاوری کردم با این برنامه،ولی کار باهاش خیلی سخته .
یه فایل بهم داد با فرمتst3file.
حالا این پیه؟چیکارش کنم؟
میشه یه خرده در مورد کار باهاش راهنمایی کنید،واقعا سخته.
متشکرم
سلام بر مهندسان
خوبید؟
ببخشید یه سوال داشتم!
سی پی یو لپ تاب من وقتی که با بعضی نرم افزار ها مثل کانورتر فیلم و یا پیلتر شکن اولترا کار میکنم
داغ میکنه و خاموش میشه
فنش هم مشکلی نداره
اما نمیدونم چرا اینجوری میشه؟؟
سلام بر مهندسان
خوبید؟
ببخشید یه سوال داشتم!
سی پی یو لپ تاب من وقتی که با بعضی نرم افزار ها مثل کانورتر فیلم و یا پیلتر شکن اولترا کار میکنم
داغ میکنه و خاموش میشه
فنش هم مشکلی نداره
اما نمیدونم چرا اینجوری میشه؟؟
سلاماولترا برنامه ی سنگینی نیست. سیستمتونو چک کنید که ویروس نداشته باشه. تنظیمات بایوس رو به حالت اول برگردونید. اگه نشد از هیت سینک لپتاپه
بیشتر توضیح بدینسلام...
برو تویه تنشیمات بایوس...ببین ولتاژ سی پی یو بالا نرفته؟؟؟
اگه نشد با ویندوز بوت تستش کن...
اگه بازم مشکل داشت..ببر گارانتی... چون احتمالا ولتاژ CPU زیادی بالاست...
با تشکر...
سلام ..............من سرچیدم و یافتم حالا اگه کسی خواست بگه تا براش بفرستم ....خوب میشه ازش نمره گرفت و برای مواقع ضروری خوفه
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید
من به لپ تابم ویندوز سون زدم و تمام سعی ام رو کردم تا به ویندوز اوریجینال ویستام صدمه وارد نشه ولی متاسفانه صدمه وارد شد و حاالا دیگه بالا نمی یاد چون لپ تاب یه هدیه است سی دی شو ندارم ولی عوضش تو یه پارتیشن برنامه ی ریکاوری شو زدن سعی کردم طبق دفترچهه ی راهنماش ویندوز رو برگردونم ولی نشد اون درایوهایی که ویندوز و ریکاوری توش هست رو نگه داشتم تا بتونم برش گردونم درسته اطلاعات مهمی توش نبود اما میخوام برش گردونم و یاد بگیرم
کمک کنید
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید
من به لپ تابم ویندوز سون زدم و تمام سعی ام رو کردم تا به ویندوز اوریجینال ویستام صدمه وارد نشه ولی متاسفانه صدمه وارد شد و حاالا دیگه بالا نمی یاد چون لپ تاب یه هدیه است سی دی شو ندارم ولی عوضش تو یه پارتیشن برنامه ی ریکاوری شو زدن سعی کردم طبق دفترچهه ی راهنماش ویندوز رو برگردونم ولی نشد اون درایوهایی که ویندوز و ریکاوری توش هست رو نگه داشتم تا بتونم برش گردونم درسته اطلاعات مهمی توش نبود اما میخوام برش گردونم و یاد بگیرم
کمک کنید
درود
این برنامه (dev C++(رو داشتم و نصبش کردم اما هنگام نصب این پیغام میداد.
بعد از نصب هم برنامه ها رو کامپایل و درنتیجه اجرا نمی کنه.
کمک کنید.
با سلام،
این راه رو امتحان کنید:
از قسمت Preferences در مسنجر، گزینه ی Messages رو انتخاب کنید و تیک گزینه ی show the messages window رو بذارید!
امیدوارم مشکل تون حل بشه!
سلام
ممنون از اینکه جواب دادید.اما مشکل همچنان پا برجاست
لطفا کمک کنید
راستی یه سوال درمورد برنامهrecoveryتو قسمتcontrol panel-all control panel itemsداشتم.
این برنامه به چه درد میخوره؟
ممنون.
لطفا کمک کنید
درود
قبل طرح درخواستم باید بگم مجبورم اینجا مطرحش کنم چون جای دیگه تالار مدت هاست خاک می خوره
برنامه پیاده سازی شده مرتب سازی درجی و انتخابی به زبانc++ رو می خوام که ادامه رایت روی سی دی باشه و اگه امکانش باشه نتیجه یک بار اجرای برنامه هم کنارباشه
خیلی فوری و حیاتی
ممنون میشم