amee112000
عضو جدید
سلام
یه سری به لینک های زیر بزن شاید بدردت بخوره
http://i-tech.blogsky.com/1387/08/10/post-578/
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=132599
با تشکر
با سلام سوال : از روي لب تاب چطوري يك برنامه را پاك كنيم ويندوز سون مي باشد
سلام. راهی هست برای اینکه وقتی از طریق دیال آپ کانکت می شیم و تماس پشت خط داریم، اتوماتیک دیسکانت بشیم تا تماس پشت خط رو رد نکنه؟
یه برنامه میخوام که بدون اجازه از فلشی که میزنن به دستگاه کپی بگیره......
مهمه ............
سلام.میدونم سوالم ربطی به انجمن نداره ولی میخوام چگونگی ثبت نام در پی پال واینکه وقتی کسی پول به این حساب ریخت چطور به بانک های ایران میشه انتقالش داد؟
در ضمن سایتWWW.ONBUX.COMبرای کسب درآمد قابل اعتماد است همه میگن هست میخوام نطر شما رو بدونم.
یه برنامه میخوام که بدون اجازه از فلشی که میزنن به دستگاه کپی بگیره......
مهمه ............
salam dostaye golam
man ye internet security kharidam , bad az in ke nasab mikonam va mikham be internet vasl sham , firewall error mide ke man majboram off konam firewall o bad be net vast sham .
khob man internet security bekhatere firewallesh kharidam :-s
fekr mikonid bayad chi kar konam ??!
salam dostaye golam
man ye internet security kharidam , bad az in ke nasab mikonam va mikham be internet vasl sham , firewall error mide ke man majboram off konam firewall o bad be net vast sham .
salam dostaye golam
فایروالت چیه؟؟؟؟؟
وقتی کانکت میشی چه اروری میده؟؟؟؟؟(عکسشو بزار)
bayad disable esh konam ta betonam vasl sham be net
fek konam be port aye internet gir mide :-??
با سلام،درود
مشکل من اینه که میخوام یه فایل رو جابه جا کنم اما پیغام خطای زیر ظاهر میشه.
چه کنم؟
ممنون
(درضمن ویندوزم 7 است.)
اگه پاکشون کنی که فایلهاتم پاک میشن........
اگر هم آنتی رو پاک کنی مشکلی به هم نمیزنی.
این تاپیک هم برا ارائه همین موضوعات هست.......
با سلام،[FONT="]سلام[/FONT].
[FONT="]ممنون از پاسختون[/FONT].
[FONT="]من فایلها رو پاک کردم،به دردم نمیخورد دیگه[/FONT].
[FONT="]راستش من گفتم که آنتی آویرا دارم میخوام عوضش کنم[/FONT]symantec[FONT="]یا[/FONT]bitfender[FONT="]بذارمونظرتون راجع به این آنتی ها چیه؟ویندوزم7هستش[/FONT].
[FONT="]ویروسهایی که توی[/FONT]system32[FONT="]هستن اصلا از بین نمیرن؟[/FONT]
[FONT="]این رو آویرا قرنطینه کرده،چیه این؟[/FONT]HEUR/crypted suspicious code[FONT="]که توی[/FONT] system32/ND5202.OCX[FONT="]هستش[/FONT].
TR/DROPPER.GEN TROJAN[FONT="]و[/FONT]TR/crypt.ZPACK.GEN TROJAN[FONT="]توی[/FONT] USER/APPLICATION DATA/LOCAL[FONT="]هست[/FONT].
win32/satility.Y window virus[FONT="]و یه چیزی هم نوشته توی گرفته به عنوان ویروس که نوشته[/FONT]contain a recognition pattern of the (harmful) BDS/Backdoor.GEN back-door program
[FONT="]یه چند تا[/FONT] spy[FONT="]هم داشت که کلا فایلهاشو پاک کردم[/FONT].
[FONT="]حالا من باید چیکا رکنم کلا سیستم پاکسازی شه؟احتیاج به عوض کردن ویندوز هست؟[/FONT]
با سلام،
به احتمال زیاد File system مقصد FAT32 اه که فایل های بیش از 4 گیگابایت رو قبول نمی کنه! می تونید فایل تون رو به قطعات کوچک تر تبدیل کنید و یا File System مقصد رو عوض کنید!
1.میشه با برنامه های فشرده ساز اونو به قطعات کوچیک تر تبدیل کرد.......با دورود
ممنون از راهنماییتون.
دو سوال دیگه:
1- چطور به قطعات کوچکتر تقسیم کنم؟
2-مقصد یک هارد اکسترنال و همونطور که فرمودید FAT32 می باشد که اطلاعات بسیاری روش دارم آیا میشه بدون از بین رفتن اون اطلاعات نوع سیتم فایلی رو عوض کرد؟
1.میشه با برنامه های فشرده ساز اونو به قطعات کوچیک تر تبدیل کرد.......
2.روی درایو هارد کلیک راست کن بزن فرمت چند تا گزینه داره
تو گزینه های پایینی file system رو انتخاب کن ببین میتونی ارتقا بدی به ntfs اگه این خاصیت رو داره میتنی از طریق خط فرمان بدون از دست دادن اطلاعات اونو به ntfs تغییر بدی.......
با سلام،ممنون از راهنماییت
خاصیت ارتقا به NTFS و exFATرو داره.منظورت از خط فرمان ، خط فرمان ویندوزه؟با چه دستوری؟آیا مطمئنی اطلاعات از دست نمی ره؟
CONVERT X: /fs:ntfs