سلام من دانشجو ترم دو بيام نورم سطح علمى دانشكاه خيلى بائينه من نمى خوام زمان فارغ التحصيلى يه بى سواد باشم .. منابعى كه دانشكاه معرفى ميكنه خيلى قديميه از دنيا خييييلى عقبه ... لطف ميكنيد منابع به روز اين رشته رو بهم معرفى كنيد حتى اكه ترجمه نشده باشن منابع.. وخواسته ديكم معرفى بهترين منبع زبان تخصصى رشتمونه! ممنون ميشم راهنمائيم كنين!
سلام
ضمن خوش آمد گویی به شما دوست عزیز باید عرض کنم یک سری حداقل ها هست که برای موفقیت در رشته ی IT باید داشته باشید
مثلا شما باید حتما زبان انگلیسی خوبی داشته باشید چون اکثر منابع و تولید علم در این زمینه در خارج صورت میگیره
حداقل به یک زبان برنامه نویسی تسلط خوبی داشته باشید حالا اینکه چه زبان برنامه نویسی رو فرا بگیرید بحثی جدا هست که اگر سرچی در همین تالار بزنید نظرات خوب دوستان رو میبینید
همینطور باید فعال و پویا باشید و دائم در حال یادگیری باشید
راستی تا یادم نرفته سرچ کردنت هم مهمه , یعنی شما یک خط اینترنت داشته باشید باید بالای 80 درصد جواب سوالاتتون و همینطور آموزش و اطلاعات مورد نظرتون رو از توش دربیارید بدون اینکه سوالی کنید
یک سری اطلاعات عمومی در مورد شاخه های رشتت باید داشته باشی مثلا یک دانش ابتدایی در مورد شبکه های کامپیوتری یا تجارت الکترونیکی یا امنیت و ... داشته باشی تا بتونی یکی رو بعنوان اولویت اصلیت پیگیری کنی و تخصص در اون زمینه پیدا کنی
اینکه پرسیدید منابع رشتمون رو بهتون معرفی کنیم , یکی دوتا نیست که شمارش کنیم .. شما باید ببنید روی چه زمینه ایی میخواید کار کنید توی کدوم حوزش و تا چه حد دانش میخواید پیش برید تا بتونیم راهنماییتون کنیم (در ضمن اگر اینها رو با جزئیات هم بگید باز شاید ده ها منابع براشون باشد)
پس سعی کنید زمینه کاریتون رو مشخص کنید که توی چه حوزه ایی در این رشته میخواهید فعالیت داشته باشید
موفق و پیروز باشید