licence تون حتما Expire شده به خاطر همینه
من نفهمیدم مشکلش چیه! خواهشا" راهنماییم کنید. الان حدودا" 2 هفته است نمیتونم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم .

licence تون حتما Expire شده به خاطر همینه
من نفهمیدم مشکلش چیه! خواهشا" راهنماییم کنید. الان حدودا" 2 هفته است نمیتونم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم .![]()
مهندس باید بگردی تو اینترنت Username , password جدید پیدا کنی و وارد برنامه کنی
تا حالا با معقوله ی expire شدن یا باطل شدن licence یک برنامه مواجه نشدی ؟
جناب مهندس دیگه در این حد هم گیج نیستم که ندونم یوزر پسورد ام باید ماله اون روز باشه!
نه تا حالا با این معقوله مواجه نشدمامروز یوزر پسورد امروز رو زدم ولی آپدیت نمیکنه؟! از بعد error ای که فایروال ویندوزم داد دیگه آپدیت انجام نمیشه؟
![]()
ممنون
از نسخه چند استفاده میکنید ؟!!
گاهی اون یوزر و پسورد ها مشکل دارن (بدلایلی) شما چند تا یوزر و پس دیگه رو امتحان کنید
نسخه 5
گاهی! نه طی 2 هفته هر یوزر پسورد که میزنم آپدیت نشه!
یعنی ربطی به اون error نداره؟ یادم نیست error اش چی بود!
این یوزر و پس مال امروز هست .. واسه من مشکلی نداشت .. شما امتحان کن ببین باز ارور میده .. اینجا کلیک کن
اگر نشد آنتی ویروست رو پاک کن دوباره نصب کن ..
(چون از نسخه های اصلی استفاده نمیکنیم این مشکلات پیش میاد .. اون اروری که شما گفتین چیزی رو مشخص نمیکرد !! فقط گفته بوده اکتیو نمیشه و دلیلی یا کدی ذکر نکرده بود )
راستی یکی از دوستان سایتی زدن برای دانلود و آپ دیت آنتی ویروس که نسخه 6 , nod32 (البته بتا) رو هم توش زدن .. اگر خواستی اینو بیار بالا(نسخه بتا اینجا کلیک کن )
http://en.wikipedia.org/wiki/COBITCobit چیه؟
کی میتونه اطلاعات سریع و کاملی به من راجع به cobit بده؟
ساعت 8 صبح ارایه دارم و ظرف 1 ماه هم مطلبی پیدا نکرده ام. اوضاع وحشتناکیه.
ضمیمه معتبر نیست.سلام ب همه دوستان ،من چن وقت دیگه امتحان میان ترم شبکه 2 دارم می خواستم کمکم کنید جواب سوالات این امتحانی ک عکسشو گذاشتم پیدا کنم،خیلی واجب هستش،اگه کسی تونست حتی اگه تونست چندتاشونو جواب بده ممنون میشم واسم میل کن
مشاهده پیوست 99614
من exchange server 2010 رونصب کردم حالا به جایی رسیدم که درموردش هیچ چیز تئوریک یا عملی نمیدونم اونم اینکه با چه آدرسی از بیرون باید بهش وصل بشم یا چطورباید urlی مترادف آیپییش(ولیده) درسرورتعریف کنم، فقط میدونم تنظیمات iis هم اینجا دخیله.
یا اینکه یک وب سایت وقتی طراحی میشه چطور آیپی و urlش برای باز شدن در اینترنت تعریف میشه همش برمیگرده به iis یا......
البته دنبال توضیحی کاربردی وواضحم نه تئوریک وسردرگم کننده.
برای اینکه ذهنیتی راجع به این موضوع پیدا کنم کتابی یا منبعی روبهم معرفی کنید.
بهرحال اگه لطف کنید وراهنماییم کنیدممنون میشم
فکر کنم منظورش این باشه :در اکثر شبکه ها همه ی سیستم ها اینترنت ندارند فقط یه سیستم اینترنت داره و اون رو به سیستم هایی که می خواد اشتراک میذاره یعنی اون یه سیستم اینترنت رو بین کلاینت ها پخش می کنه که اسم سرویس هم ICS هست.سلام
تو کتاب network+ نوشته:
الزاما همه ی internetworkها به اینترنت متصل نیستند
سوالم اینه که مگه میشه چند تا کامپیوترو بدون اتصال به اینترنت شبکه کرد؟
سلام
تو کتاب network+ نوشته:
سلام
تو کتاب network+ نوشته:
سلام
تو کتاب network+ نوشته:
سلام
تو کتاب network+ نوشته:
ببخشید چندتا سوال از network+ داشتم!
1.تکنولوژی که برای متصل کردن LAN های بسیار دور از هم استفاده می شود چه نام دارد؟
جوابش رو داده WAN
چرا router نمیشه؟
اصلا" کار اصلی router چیه؟!
2.نوعی از انواع شبکه که در آن برای انتقال اطلاعات , داده ها به واحد های مجزای کوچکتری تقسیم میشوند و
مستقل از همدیگر روی شبکه فرستاده می شوند چه نام دارد؟
خودش جواب رو نوشته: سوئیچینگ مدار
ولی مگه سوئیچینگ بسته نمیشه؟!![]()
جواب 1:ببین تو سوال گفته تکنولوژی که نگفته وسیله ای که،کار روتر هم به زبان خیلی ساده مسیریابی بسته ها هست.حتما" میدونی که route یعنی مسیر یا راه و er پسوند فاعلی یعنی کسی یا چیزی که اینکارو انجام میده.انواع شبکه ها هم از لحاظ مقیاس جغرافیایی میشهبه ترتیب)pan-lan-man-wan-gan که معمولا" همه lan-man-wan رو میشناسن.راستی روتر در لایه3 کار میکنه.
جواب2:سوئیچینگ مداری جوریه که هیچ بسته بندی انجام نمیشه و جریانی از بیتها رو داریم.مدار هم اختصاصی بین همین فرستنده و گیرنده است(چون تو س.بسته ای مدارمجازی مدار را جفت فرستنده و گیرنده های دیگه هم میتونن استفده کنن و اونجا شناسه های مدار داریم).در س بسته ای بسته ها طول متفاوت دارن ولی حداکثر طول وجود داره واگه طول همهشون یکی باشه میگن سلول که تو ATM اینجوریه.)س بسته ای هم به دو دسته مدارمجازی و داده گرام تقسیم میشه که حتما" تفاوتشونو میدونی.
شبکه رو پاس نکردی؟الان تو خواندن پاسخ جواب 2 این جوری شدم
ما تازه 60 ص از نت ورک پلاس رو خواندیم!
ان شاء الله بعدا" که تموم شه بیشتر میفهمم!
پس سوئیچینگ بسته درسته دیگه؟
شبکه رو پاس نکردی؟
عیب نداره،این مفاهیم رو بخون،توی اینترنت هم بگرد و در موردشون اطلاعات کسب کن.
هواست باشه "سوییچینگ مداری" رو با "سوییچینگ مداری مجازی" اشتباه نگیری.