سلام دوست عزیز.خدمتتون عرض کنم که ، هیچ کس نمی تواند شما را اجبار به اضافه کاری نماید ولی کاری که رئیس شما ازتان درخواست می کند باید کامل انجام دهید اگر در وقت اداری توانایی انجام و اتمام کار محول شده را دارید که انجام می دهید و نیازی نیست اضافه کاری کنید و نمی تواند کسی شما را اجبار به این کار نماید ولی اگر کار محول شده را نتوانید در ساعات اداری انجام دهید مجبورید در اضافه کاری آن را انجام دهید و به اتمام رسانید.
و نکته دیگر این است که اگر از دستور مافوق خود برای ماندن و اضافه کاری سرپیچی نمایید ایشان می توانند آن 120 ساعت اضافه کاری که به عنوان ترمیم حقوق به شما تعلق می گیرد را امضاء نکند.
موفق باشید
ممنونم اقا بهنام
باید بگم ما جدا از کار موظفیمون باید بیایم یعنی کارمونتوی همون ساعات موظفی تموم میشه
ولی میگه باید اضافه کار هم بیایم
رئیسمون میگه من قانونشو دارم که میتونم شمارو مجبور کنم لطف میکنین این قانونی رو که گفتین برام بگین از کدوم ماده است چون هر چی اینترنت رو گشتم نتونست بهم کمک کنه
و در ضمن با اینکه واحد ما همیشه اضافه کاری میاد ما هم مثله بقیه ی واحدها در ماه فقط 15 ساعت اضافه کاری برامون رد میشد نه 120 ساعت!!!!! که الانم میگن با توجه به بودجه دولت دیگه از اضافه کاری خبری نیست و تقریبن 4 ماه هست که اضافه کاری در کار نیست