سوالات و در خواست ها در رابطه با فیزیک

9shenas

عضو جدید
اونا که جواب نیس آخه
کلا سوالا رو پیچوندی

چیو پیچوندم؟
سوالا پیچونده بودن خودشون
فضانورد اگه میگرده دور زمین که ینی در حال سقوط آزاده مثل ماهواره و ماه و این ینی نیروی جاذبه زمین داره بهش وارد میشه
دیگه کجاش پیچوندس؟:surprised:

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
چیو پیچوندم؟
سوالا پیچونده بودن خودشون
فضانورد اگه میگرده دور زمین که ینی در حال سقوط آزاده مثل ماهواره و ماه و این ینی نیروی جاذبه زمین داره بهش وارد میشه
دیگه کجاش پیچوندس؟:surprised:

نیدونم:confused:

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
9shenas عزیز :اول سلام(با کفش وارد نشو!)-بعد هم انشاالله خوب وسلامت باشی : اما بعد:
عزیز دلم:تکاثف جرم را می گویند چگالی-تراکم ماده در حجم می شود جرم وهرچه فشردگی وتراکم بیشتر جسم چگالتر است.اما نیرو نیاز به مولد دارد از جنس انرژی است.مثل همین جاذبه ودر عین حال امری است نسبی به موقعیت و مختصات دسنگاه زمان ومکان بستگی دارداین ها را 60 سال قبل اینشتاین خیلی واضحتر و بهتر از من وتو گفته است.ما هم از انها اموخته ایم مثل همه.-حرف شخصی ما نیست.اگر مولد کم وزیاد اثر گذاری کند این نیرو هم زیاد وکم وبا از بین رفتن برد میدان تاثیر -این نیرو هم از بین می رود.همان مشکل پذیرش سقوط اجسام یکسان در خلا -که گالیله بد بخت گرفتار بود. قربون اون جدت برم سید جان:خیلی حال کردم باون لهجه شیرنت .از اینکه وقت گذاشتی ازت ممنونم. در پناه حق.

afarenesh

عضو جدید
سلام کسی میتونه بگه
[h=1]Bistability[/h]در فیزیک به چه معنی هست؟

تو نت نوشته بود
Bistability is a fundamental phenomenon in nature. Something that is bistable can be resting in either of two states.
ببخشید bistableچیه که میخواد با استفاده از Bistability آن را پایدار نگه دارند.
باتشکر

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام کسی میتونه بگه
Bistability

در فیزیک به چه معنی هست؟

تو نت نوشته بود
Bistability is a fundamental phenomenon in nature. Something that is bistable can be resting in either of two states.
ببخشید bistableچیه که میخواد با استفاده از Bistability آن را پایدار نگه دارند.
باتشکر

درود بر شما
طبق نیمچه سرچی که زدم یجور گذار بین 2 حالت حداقل انرژی هست که بینشون یه مانع انرژی قرار داره
فرض کنید میخواید از تو یه دشتی در کوهپایه به دشت دیگری در پشت کوه برید
برای این کار باید از کوه گذر کنید به این حالت گذار که از انرژی کم بوسیله ی انرژی زیاد دوباره به حالت انرژی کم میره bistability میگن
تونستم منظورو برسونم؟

Elinaz.Malus

عضو جدید
دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید . چند تا مسئله هستش که باید برام جواب بدین چون فردا امتحان دارم اونجوری که گفتن یکی از این مسائل حتما میاد . متاسفانه فیزیکم خیلی ضعیفه و شدیدا به کمکتون نیاز دارم .فکر نکنم حلش برای شما چندان مشکل باشه .

IMG_1579.jpg

s00

عضو جدید
من که از توضیح بحث آسانسور قانع نشدم
واسم توضیح فرمولی بنویسید

Fathy

متخصص مهندسی سازه و زلزله
سلام دوستان چند سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم:
1.میدان الکتریکی یک دیسک رسانا با نارسانا چه فرقی داره یعنی تو محاسبات کجا تفاوت می کنه؟؟به عبارت بهتر چطوری می تونیم میدان صفحه ی رسانا رو بدون قانون گاوس بدست بیاریم؟
2.در میدان الکتریکی مگر کار میدان همیشه در یک مسیر بسته صفر نیست؟؟اما چرا در میدان الکتریکی القایی مقداری کار داریم؟

سلام

1-کلا تفاوت یک جسم رسانا یا نارسانا از دید معادلات ماکسول "ضریب دی الکتریک" و "ضریب گذردهی خلا" هستش که ضریب گذردهی خلا هم واسه مواد غیر فرو مغناطیس μ0 در نظر گرفته می شه. ضریب دی الکتریک هم معمولا به صورت نسبتی از ε0 بیان می شود که در این صورت برای هوا 1 و برای سایر نارساناها عددی بزرگتر از 1 هستش ولی در رسانا -فلزات- ضریب دی الکتریک به صورت یک عدد مختلط بیان می شود که متناسب با فرکانس میدان تابشی این عدد هم تغییر میکند (در این مورد مثلا میتونید به مدل تحلیلی Drude که انطباق خوبی با نتایج آزمایشگاهی در محدوده فرکانسهای نور مرئی و زیر مرئی دارد مراجعه کنید).

2- خیر، کار میدان الکتریکی در یک مسیر بسته همیشه صفر نیست. طبق رابطه ماکسول-فارادی در صورتیکه "آهنگ تغییرات میدان مغناطیسی" صفر باشد کار انجام شده میدان الکتریکی هم صفر میشود در غیر اینصورت کرل میدان الکتریکی برابر با منفی آهنگ تغییرات میدان مغناطیسی میشود (همونطوری که میدونید با استفاده از قضیه استوکس انتگرال کرل میدان تبدیل به انتگرال روی سطح بسته میدان می شود).

• Like
واکنش ها: 0192

9shenas

عضو جدید
سوال اول رو هم فکر میکنم زیر آب بشه... البته دقیقا صفر نمیدونم نشون میده یا نه ولی وزن خیلی کمتر میشه
فک کنم هرچی عمق بیشتر بشه وزن رو کمتر نشون میده

فکرت خوب کار میکنه ها، اگه انتظاراتتو از خودت بالا ببری شاید یه روزی یه دانشمندی چیزی شدی
در مورد خط 2، ربطی به عمق نداره و جسم تو هر عمقی باشه به اندازه وزن شاره ی هم حجمش سبک میشه و این به خاطر اختلاف فشار وارده به بالا و پایین جسمه که تو هر عمقی باشه اختلاف فشار یکسانه اگرچه که فشار افزایش پیدا میکنه

اینو گفتم تا یه سری سوال و جواب فیزیکی راه بندازیم اگه پایه هستین و از هم چیزی یاد بگیریم

9shenas

عضو جدید
من که از توضیح بحث آسانسور قانع نشدم
واسم توضیح فرمولی بنویسید

کسی ماهی دستت نمیده:D باید ماهی گیری یاد بگیری
چیزایی که فهمیدیو بگو و دقیقا بپرس تو کدوم قسمتش مشکل داری؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فکرت خوب کار میکنه ها، اگه انتظاراتتو از خودت بالا ببری شاید یه روزی یه دانشمندی چیزی شدی
در مورد خط 2، ربطی به عمق نداره و جسم تو هر عمقی باشه به اندازه وزن شاره ی هم حجمش سبک میشه و این به خاطر اختلاف فشار وارده به بالا و پایین جسمه که تو هر عمقی باشه اختلاف فشار یکسانه اگرچه که فشار افزایش پیدا میکنه

اینو گفتم تا یه سری سوال و جواب فیزیکی راه بندازیم اگه پایه هستین و از هم چیزی یاد بگیریم

تخصصی بشه من نمیتونم ولی پایه ام
دوست دارم اینجور بحثا باشه و بتونم توش شرکت کنم

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.

با سلام:برابر دستور العمل فوق :در صورت موافقت : در تالار برای پاسخ مطرح فرمایید.:
دوستان فیزیکدان: بنظر شما:
1-اگر جرم سیاره ای 300 بربرابر جرم زمین باشد وفاصله ان تا ازخورشید5 برابر فاصله :زمین تا خورشید:نیروی گرانش خورشید بر سیاره چند برابر زمین می شود؟.
2-اگر شعاع سیاره 12 برابر شعاع زمین باشد :شتاب جاذبه در سطح این سیاره چقدر است.؟ (قابل توجه عزیزان: 9nashenas , mohsen89 بخصوص).

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید . چند تا مسئله هستش که باید برام جواب بدین چون فردا امتحان دارم اونجوری که گفتن یکی از این مسائل حتما میاد . متاسفانه فیزیکم خیلی ضعیفه و شدیدا به کمکتون نیاز دارم .فکر نکنم حلش برای شما چندان مشکل باشه .

مشاهده پیوست 214268

میشود لطف کنی اینها را تمیز وو ا ضح تایپ کنی؟مشخص نیست -تا بشه جواب داد.؟!

سیامک ترکاشون

متخصص مباحث اجرایی عمران
کاربر ممتاز
برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.

دوستان باسلام مجدد: (قابل توجه مهندسان محترم برق):
اگر زمانی که رعد وبرق در اسمان برای رگبار در کار است فرض کنید پتانسیل الکتریک ابر موقع تخلیه :50 میلیون ولت باشد. وشدت جریان را با برق گیری که بربام نصب می کنم حدود : 200000امپر بدست اوریم- فکر می کنید: چه مقدار برق (کیلو وات ساعت) بدست می اید و چقدر قیمت خواهد داشت بطور متوسط براساس تعرفه شرکت برق؟. بطور متوسط وتخمین با تقریب خوب منظورم است.

9shenas

عضو جدید
با سلام:برابر دستور العمل فوق :در صورت موافقت : در تالار برای پاسخ مطرح فرمایید.:
دوستان فیزیکدان: بنظر شما:
1-اگر جرم سیاره ای 300 بربرابر جرم زمین باشد وفاصله ان تا ازخورشید5 برابر فاصله :زمین تا خورشید:نیروی گرانش خورشید بر سیاره چند برابر زمین می شود؟.
2-اگر شعاع سیاره 12 برابر شعاع زمین باشد :شتاب جاذبه در سطح این سیاره چقدر است.؟ (قابل توجه عزیزان: 9nashenas , mohsen89 بخصوص).

1- تقریبا 12 برابر
2 منظور شعاع سیاره 300 برابر جرم زمینه یا هم جرم با زمین؟

djalireza_mixer

عضو جدید
فیزیک مهندسی

فیزیک مهندسی

سلام به همه ی مهندسین گل این فروم
لطفا لطفا لطفا یه راهنمایی در مورد این فیزیک مهندسی به من بکنید
من امسال کنکور دادم و به این نتیجه رسیدم که برم فیزیک مهندسی حالا یه چنتا سوال برام پیش اومده لطفا لطفا لطفا جواب بدید
1-ارزششو داره؟
2-مدرک مهمه؟
3-بازار کار داره؟
4-بخوام خرخونی کنم به جایی میرسم؟

9shenas

عضو جدید
سلام به همه ی مهندسین گل این فروم
لطفا لطفا لطفا یه راهنمایی در مورد این فیزیک مهندسی به من بکنید
من امسال کنکور دادم و به این نتیجه رسیدم که برم فیزیک مهندسی حالا یه چنتا سوال برام پیش اومده لطفا لطفا لطفا جواب بدید
1-ارزششو داره؟
2-مدرک مهمه؟
3-بازار کار داره؟
4-بخوام خرخونی کنم به جایی میرسم؟

همه ی این چیزایی که پرسیدی نسبیه
واسه یکی ارزششو داره واسه یکی نداره، هرکس از پشت عینک خودش به موضوع نگاه میکنه
اطلاعاتتو راجع بهش بالا ببر و خودت تصمیم بگیر
حالا بگو چه اطلاعاتی راجع به این رشته میخوای؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه سوال به ذهنم اومد!عاقا چطوره که این همه ماهواره تو مداره زمینه اما هیچوقت به هم نمی خورن؟؟؟دوستانه عالم راهنماییکنید

فک کنم هر کدوم توی یه مدار خاص هستن و البته اگه مدار خاص نباشه هم چون سرعت ثابته اگه همون موقع که وارد میشن برخورد نکنن دیگه کلا بهم نمیخورن

djalireza_mixer

عضو جدید
همه ی این چیزایی که پرسیدی نسبیه
واسه یکی ارزششو داره واسه یکی نداره، هرکس از پشت عینک خودش به موضوع نگاه میکنه
اطلاعاتتو راجع بهش بالا ببر و خودت تصمیم بگیر
حالا بگو چه اطلاعاتی راجع به این رشته میخوای؟

ممنون از پاسخگوییتون
مثلا ادامه تحصیلش چطوره؟تو گوگل سرچ کردم انگار خوده رشتش دیگه برای ارشد وجود نداره و فیزیک و برق میشه خوند
اگه من بخوام برای ارشد برم برق،باید کتابای دیگه و غیر مرتبط به این رشته هم بخونم؟
مهندسی حساب میشه یا علوم پایس؟

amirashkanvh

عضو جدید
بریکلا من خودم جوابو میدونسم میخاستم سطح علمی دوستانو بسنجم,حالا یکم سخت تر میکنیم سوالو!یه ماهوارارو چطور و با چه سرعتی پرتاب میکنن که زقیقا تومدار زمین قرار میگیره!ینی باید سرعت خاصی باشه یا جرم خاصی باشه که یه ماهواره تو مدار زمین قرار بگیره؟و چرا اجرام اسمانیه دیگه تو مدار زمین نیستن مثلا مثه شهاب سنگا!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بریکلا من خودم جوابو میدونسم میخاستم سطح علمی دوستانو بسنجم,حالا یکم سخت تر میکنیم سوالو!یه ماهوارارو چطور و با چه سرعتی پرتاب میکنن که زقیقا تومدار زمین قرار میگیره!ینی باید سرعت خاصی باشه یا جرم خاصی باشه که یه ماهواره تو مدار زمین قرار بگیره؟و چرا اجرام اسمانیه دیگه تو مدار زمین نیستن مثلا مثه شهاب سنگا!

:|
بذار بیندیشم

9shenas

عضو جدید
ممنون از پاسخگوییتون
مثلا ادامه تحصیلش چطوره؟تو گوگل سرچ کردم انگار خوده رشتش دیگه برای ارشد وجود نداره و فیزیک و برق میشه خوند
اگه من بخوام برای ارشد برم برق،باید کتابای دیگه و غیر مرتبط به این رشته هم بخونم؟
مهندسی حساب میشه یا علوم پایس؟

بین رشته ای حساب میشه، هم مهندسی هم علوم پایه، آخرش هم مهندسی هم دانشمند (شایدم هیچکدوم:D)
فیزیک مهندسی مثلا گرایش حالت جامدش تقریبا همون رشته ی فیزیک حالت جامده که چند واحد از رشته ی برق قاطیش شده
ارشدشو دقیقا خبر ندارم، ولی اگه بخوای فیزیک شرکت کنی منابع ارشد فیزیکو خوندی تو دوران کارشناسیت ولی اگه بخوای برق شرکت کنی باید چندتا کتاب اضافه بخونی
اگه یه نگاهی به منابع و دروس رشته ی برق و فیزیک و فیزیک مهندسی بندازی خیلی کمکت میکنه
اصلا چرا میخوای بری این رشته؟ علاقت چیه؟

آخرین ویرایش:

9shenas

عضو جدید

ماهواره رو از روی زمین برای قرار گرفتن تو مدار پرتاب نمیکنن به نظرم، با موشکای دو مرحله ای تا یه ارتفاعی بالا میره بعد با یه زاویه و سرعت خاص تو مدار قرار میگیره(که اختمالا به مدارش بستگی داره سرعت و زاویه)
کی گفته نیستن؟ پس ماه چیه این وسط؟ :|