سوات داری؟
2خط آخر چی گفتم به نظرت آیا؟![]()
اونا که جواب نیس آخه
کلا سوالا رو پیچوندی
سوات داری؟
2خط آخر چی گفتم به نظرت آیا؟![]()
اونا که جواب نیس آخه
کلا سوالا رو پیچوندی
چیو پیچوندم؟
سوالا پیچونده بودن خودشون
فضانورد اگه میگرده دور زمین که ینی در حال سقوط آزاده مثل ماهواره و ماه و این ینی نیروی جاذبه زمین داره بهش وارد میشه
دیگه کجاش پیچوندس؟![]()
سلام کسی میتونه بگه
Bistability
در فیزیک به چه معنی هست؟
تو نت نوشته بود
Bistability is a fundamental phenomenon in nature. Something that is bistable can be resting in either of two states.
ببخشید bistableچیه که میخواد با استفاده از Bistability آن را پایدار نگه دارند.
باتشکر
سلام دوستان چند سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم:
1.میدان الکتریکی یک دیسک رسانا با نارسانا چه فرقی داره یعنی تو محاسبات کجا تفاوت می کنه؟؟به عبارت بهتر چطوری می تونیم میدان صفحه ی رسانا رو بدون قانون گاوس بدست بیاریم؟2.در میدان الکتریکی مگر کار میدان همیشه در یک مسیر بسته صفر نیست؟؟اما چرا در میدان الکتریکی القایی مقداری کار داریم؟
سوال اول رو هم فکر میکنم زیر آب بشه... البته دقیقا صفر نمیدونم نشون میده یا نه ولی وزن خیلی کمتر میشه
فک کنم هرچی عمق بیشتر بشه وزن رو کمتر نشون میده
من که از توضیح بحث آسانسور قانع نشدم
واسم توضیح فرمولی بنویسید
فکرت خوب کار میکنه ها، اگه انتظاراتتو از خودت بالا ببری شاید یه روزی یه دانشمندی چیزی شدی
در مورد خط 2، ربطی به عمق نداره و جسم تو هر عمقی باشه به اندازه وزن شاره ی هم حجمش سبک میشه و این به خاطر اختلاف فشار وارده به بالا و پایین جسمه که تو هر عمقی باشه اختلاف فشار یکسانه اگرچه که فشار افزایش پیدا میکنه
اینو گفتم تا یه سری سوال و جواب فیزیکی راه بندازیم اگه پایه هستین و از هم چیزی یاد بگیریم
برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.
دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید . چند تا مسئله هستش که باید برام جواب بدین چون فردا امتحان دارم اونجوری که گفتن یکی از این مسائل حتما میاد . متاسفانه فیزیکم خیلی ضعیفه و شدیدا به کمکتون نیاز دارم .فکر نکنم حلش برای شما چندان مشکل باشه .
مشاهده پیوست 214268
برای نظم این تالار، لطفا از این تاپیک برای بیان درخواست های خود استفاده کنید.
با سلام:برابر دستور العمل فوق :در صورت موافقت : در تالار برای پاسخ مطرح فرمایید.:
دوستان فیزیکدان: بنظر شما:
1-اگر جرم سیاره ای 300 بربرابر جرم زمین باشد وفاصله ان تا ازخورشید5 برابر فاصله :زمین تا خورشید:نیروی گرانش خورشید بر سیاره چند برابر زمین می شود؟.
2-اگر شعاع سیاره 12 برابر شعاع زمین باشد :شتاب جاذبه در سطح این سیاره چقدر است.؟ (قابل توجه عزیزان: 9nashenas , mohsen89 بخصوص).
تخصصی بشه من نمیتونم ولی پایه ام
دوست دارم اینجور بحثا باشه و بتونم توش شرکت کنم
سلام به همه ی مهندسین گل این فروم
لطفا لطفا لطفا یه راهنمایی در مورد این فیزیک مهندسی به من بکنید
من امسال کنکور دادم و به این نتیجه رسیدم که برم فیزیک مهندسی حالا یه چنتا سوال برام پیش اومده لطفا لطفا لطفا جواب بدید
1-ارزششو داره؟
2-مدرک مهمه؟
3-بازار کار داره؟
4-بخوام خرخونی کنم به جایی میرسم؟
موافقمتخصصی ام بشه زورتو که میتونی بزنی
پس باید خودمون راه بندازیم بحثو
نظرتو بگو
یه سوال به ذهنم اومد!عاقا چطوره که این همه ماهواره تو مداره زمینه اما هیچوقت به هم نمی خورن؟؟؟دوستانه عالم راهنماییکنید
همه ی این چیزایی که پرسیدی نسبیه
واسه یکی ارزششو داره واسه یکی نداره، هرکس از پشت عینک خودش به موضوع نگاه میکنه
اطلاعاتتو راجع بهش بالا ببر و خودت تصمیم بگیر
حالا بگو چه اطلاعاتی راجع به این رشته میخوای؟
بریکلا من خودم جوابو میدونسم میخاستم سطح علمی دوستانو بسنجم,حالا یکم سخت تر میکنیم سوالو!یه ماهوارارو چطور و با چه سرعتی پرتاب میکنن که زقیقا تومدار زمین قرار میگیره!ینی باید سرعت خاصی باشه یا جرم خاصی باشه که یه ماهواره تو مدار زمین قرار بگیره؟و چرا اجرام اسمانیه دیگه تو مدار زمین نیستن مثلا مثه شهاب سنگا!
موافقم
شروع کن
عاقا یالا بحثو راه بندازید! خسته شدم اینقد فرمولا اینو اونو حفظ کردم می خوام بار علمیمو به رخ بکشم,
;-)
ممنون از پاسخگوییتون
مثلا ادامه تحصیلش چطوره؟تو گوگل سرچ کردم انگار خوده رشتش دیگه برای ارشد وجود نداره و فیزیک و برق میشه خوند
اگه من بخوام برای ارشد برم برق،باید کتابای دیگه و غیر مرتبط به این رشته هم بخونم؟
مهندسی حساب میشه یا علوم پایس؟
بریکلا من خودم جوابو میدونسم میخاستم سطح علمی دوستانو بسنجم,حالا یکم سخت تر میکنیم سوالو!یه ماهوارارو چطور و با چه سرعتی پرتاب میکنن که زقیقا تومدار زمین قرار میگیره!ینی باید سرعت خاصی باشه یا جرم خاصی باشه که یه ماهواره تو مدار زمین قرار بگیره؟و چرا اجرام اسمانیه دیگه تو مدار زمین نیستن مثلا مثه شهاب سنگا!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در خواست فیلم | فیزیک | 0 | |
N | در خواست کمک | فیزیک | 0 | |
![]() |
در خواست کمک برای محاسبه مرکز جرم | فیزیک | 1 | |
![]() |
رابطه دما و شعاع اتمی | فیزیک | 0 | |
![]() |
سوال در رابطه با عدد اسپین الکترون 1/2 | فیزیک | 6 |