سلام دوست عزیز. شما توی کدوم شهری؟؟ هنوز شیرازی؟؟؟
ببنید نمیخوام موعظه کنم ولی چند تا نکته رو میگم امیدوارم بهت کمک کنه.
بازار کار الان خیلی خرابه ولی شما تو همین بازار میتونید کار پیدا کنید. منتها باید اونقدر توانایی داشته باشید که شمارو از بقیه بهتر بدونن. شما توی مدتی که بیکارید تا میتونید توانایی های خودتون رو ارتقا بدید. هر چی یاد بگیرید مطمئن باشید به دردتون میخوره. منظورم نرم افزارهای مخصوص کارتون هستش.
نکته دیگه ای که حتما حتماباید مد نظر قرار بدید اینه که با کسی که تونسته کار پیدا کنه و از نظر شما موفقه رو در رو صحبت کنید و توی صحبت کردذنش ببینید چی داره که شما در خودتون حس نمیکنید داشته باشید. این خیلی مهمه. میمیک صورت بعضی افراد موج میفرسته. ممکنه شما هم مثل من ام مغروری به نظر برسید و مدیران از این چیز خوششون نمیاد پس تا میتونید توی مصاحبه ها ادم فروتنی باشید و مودبانه صحبت کنید و سعی کنید در اون شخص تاثیر مثبت بگذارید. بهش القا نکنید که از اون بیشتر بلدید حتی اگه بلدید. وئلی بهش القا کنید که کارهایی که اون میخواد رو شما به راحتی انجام میدید.
یک نکته دیگه هم که خیلی خیلی مهمه اینه که شما تلاش خودتون رو ادامه بدید. هیچ وقت کار در خونه شما نمیاد اما اگه دنیا تلاش شما رو ببینه شما رو به سمتی میبره که یه روز میبنید به اون ایده ال خودتون رسیدید و با مرور مسیری که رفتید خودتون تعجب میکنید که چطور به اینجا رسیدید.
در نهایت یه نکته دیگه بگم. در دنیا یک شغل وجود داره که شما از همه بهتر میتونید انجامش بدید.
با دید باز و با امیدواری به دنیا موج مثبت بفرستید و با این فکر که همین روزاست که برید سر کار دلخواهتون فردا شروع کنید.
مطمئنم با این دید یکی دو هفته دیگه یه پیام واسه من میذارید و از من تشکر میکنید.