سلام
من خودم رياضيات نيكوكار رو خوندم . خيلي هم كمكم كرد . تونستم به 15 سوال براحتي پاسخ بدم . دو سوالم بدليل اشتباه محاسباتي نتونستم بزنم . تنها دليلش هم اينه كه تست زياد داره . چهارتا كتابش رو بگير . منظورم رياضي 1 رياضي 2 معادلات و رياضي مهندسي . از اول مهر براي هر درس وقت بزار شبي 10 سوال رو حل كني . البته حلي كه با تعمق باشه اونوقت نتيجه رو ميبيني . من به درجه اي رسيده بودم كه با ديدن سوال جوابشو ميفهميدم تنها دليلشم اين بود كه تمرين زياد حل كرده بودم البته بدون حل كردن . البته چندتا سوال تكراري هم داده بودند كه من جواب يكيشون حفظ بودم . خيلي كمكم كرد و من رو به اكادگي 80 درصد رسوند اگر حول نميشدم يقينا 85 درصد رياضي ميزدم كه براي من خيلي درصد خوبي بود . البته الان در حدود 60 درصد زدم . من از رياضيات راهيان براي خوندن استفاده كردم . نكته آخر اينكه من سوالاتي كه قلق داشت رو علامت زدم از مجموع 6000 تست مجموعه كتابها 1200 شد كه ماه آخر اونا رو مرور كردم اگر دوست داشتي شماره اون سوالات رو ميتونم برات بفرستم . بهترين راه براي درك رياضيات تمرين زياده كه كتابهاي نيكوكار به دليل تستهاي زياد اين ويژگي رو داره . بازم اگه كمكي خواستي در خدمتم .