deymahzemestan
عضو جدید
من می خواهم در دانشگاه پیام نورادامه تحصیل دهم میخواهم بدانم سطح علمی این دانشگاه درچه حدی است.آیا دانش آموختگان این دانشگاه توان رقابت با دانش آموختگان دانشگاههای معتبرتهران را دارند
جواب شما ضد ونقیض است ومن متوجه نشدم منظور شما چیست
سطح علمی خود دانشگاه که خیلی ضعیفه و من بهش منفی 100 میدم ولی در مورد سطح علمی دانشجویان خب چون دانشجو به خودش متقی هست شاید از دانشجویان دیگر دانشگاه ها بیشتر باشه. ولی توصیه میکنم دورو بر پیام نور نگردی. یه دانشگاه دیگه رو انتخاب کنمن می خواهم در دانشگاه پیام نورادامه تحصیل دهم میخواهم بدانم سطح علمی این دانشگاه درچه حدی است.آیا دانش آموختگان این دانشگاه توان رقابت با دانش آموختگان دانشگاههای معتبرتهران را دارند
ببینید من قبل از این که پیام نور قبول بشم نظر خیلی بدی راجع بهش داشتم ولی خدایی الان فهمیدم اشتباه میکردم سطح علمی بچه هاش واقعا بالاست مخصوصا بچه های فنی و مهندسیش و علوم پایه اش محیطشم نسبت به دانشگاه آزاد بهتره البته من فقط واحد تهران مرکزشو دیدم مدرکشم هم از آزاد معتبر تره هم غیرانتفاعی
سلام من میخوام فراگیر پیام نور ثبت نام کنم البته الان یه رشته مهندسی توی سراسری میخونم و هدفم داشتن یه مدرک مهندسی دیگه است. حالا چون وقت زیادی برای شرکت تو کلاسای فراگیر ندارم میخوام بدونم که ایا باید حتما سر کلاس بیام یا اینکه اختیاریه ؟ در ضمن شهریه رشته مهندسی توی فراگیر چقدره ؟
جسارتا از كجا امار گرفتيد !!! اين سبك و سنگين كردن مدرك ها زياد خوشايند نيستگفتم و بازم ميگم سر در دانشگاه اعتباري به معلومات كسي نميده بودند دوستاني كه هم رديف هاي ما بودند اما زود بالا رفتند و داشتيم افرادي را كه از نردبون يه دانشگاه معتبر فقط پايين اومدن را ياد گرفتند. همه چيز دست خود ته البته يه سري دانشگاه ها جو و امكانات بهتري داره كه مسلمل بي تاثير نيست اما شرط لازم و كافي هم نيست.ببینید من قبل از این که پیام نور قبول بشم نظر خیلی بدی راجع بهش داشتم ولی خدایی الان فهمیدم اشتباه میکردم سطح علمی بچه هاش واقعا بالاست مخصوصا بچه های فنی و مهندسیش و علوم پایه اش محیطشم نسبت به دانشگاه آزاد بهتره البته من فقط واحد تهران مرکزشو دیدم مدرکشم هم از آزاد معتبر تره هم غیرانتفاعی
اولا مشکل پیام نور سیستمشه نه سطح علمی استاداش. چون وقتی تعداد ساعتهای درسی نصف بقیه دانشگاهاس و استاد وقت کافی برای درس دادن نداره فرقی نمی کنه.در مورد سطح علمی دانشگاه پیام نور خیال من یکی که راحته چونکه استادایی داشتیم که لیسانسشون پیام نور بودند و فوقشونو دولتی به گفته خودشون دانشجویان پیام نور چون سختی زیاد میکشند راحتتر از پس ازمونای ارشد بر میاند چون یاد گرفتند توی درس خوندن روی پای خودشون باشند و واقعا از هم رشته ای های خودم در دانشگاه های دیگه دیدم که درسای مشابهمونو شاید 60 صفحه از یه کتاب را بخونند یا یه جزوه چند صفحه ای ولی در پیام نور یه کتاب 300 یا 400 صفحه ای که کاملا به طور جامع و کامل هستش مطالعه میشه در مورد اعتبار مدرکشم کم کم داره جا میوفته ...........