آره منم ديدم، خيلي حال كردم!!!خودم این اتفاق می افته خیلی خوشحال می شم. چون کمک می کنه که مردم هم با این رشته ها آشنه بشن. و بیشتر جا بیفته.
یکی از این سریال ها که هم اکنون هم در حال پخش از شبکه 5 می باشد. سریال عملیات 125 که مربوط به سازمان آتش نشانیه. پسر یکی از رئیس های آتش نشانی (نقش عبدالرضا اکبری) داره متالورژی می خونه و حالا خواهرش هم علاقمند شده و توی دانشگاه برادرش هم قبول شده. داداشش که سال بالایی هست با رفیق هاش این سال پایینی ها و از جمله خواهرش رو سرکار می ذارن و یه امتحان ورودی برای متالورژی برگزار می کنن. این قسمت دیشب بود. مثلا یکی از سوال هاش این بود که "تاثیر حرکت وضعی زمین را بر خوردگی فولاد شرح دهید" و چندتا سوال با مزه دیگه. بعد خواهرش برمی گرده می گه ما که کنکور دادیم این دیگه چیه. برادرش هم می گه "متالورژی که الکی نیست که!"
من که با این قسمتش خیلی حال کردم کلی هم جلو بقیه کلاس گذاشتم. اگه تونستید تکرارش رو ببینید.
یکی دیگه از سریال هایی که الان داره یادم میاد واسه چند سال پیش بود که تو ماه رمضون پخش شد به نام "یه وجب خاک" که دوماد یه حاج آقایی بود که می خواست یه تیکه زمین رو که قیمت بالایی داشت از چنگ پدر زنش دربیاره و می ره یه سی دی فروش رو گیر میاره می گه بیا رُل یه مهندس رو برای من بازی کن و به پدر زنم بگو مهندس هستی و می خوای یه کارگاه بزنی. نقش مهندس رو ابوالفضل پور عرب بازی می کرد. پورعرب می گه بگم مهندس چی هستم؟ دوماده هم میگه: بگو مهندس متالوژی. اگه یادتون باشه پورعرب هم شب موعود اسم متالوژی یادش می ره می گه من مهندس متالیک هستم.
این که الان یادمه بخاطره اینه که یکی از آشنایان تا مدت ها من رو می دید می گفت: چطوری متالیک؟!!!
البته قصد این فیلم رو نمی دونم ولی این یه شوخی بود که با اسم متالورژی کرده بودن و به نظر من هم اشکالی نداره. چون همین هم باز باعث یک نوع شناخت می شه که مثلا متالورژ می تونه خودش یه کارگاه بزنه و تولید داشته باشه. همین رو هم خیلی ها نمی دونن. بعضی ها فکر می کنن متالورژی یه شاخه از پزشکیه چون حتما لوژی داره. یه بابایی هم گفت رشته ات چیه؟ ما گفتیم متالورژی. گفت مگه در مورد زمین شناسی و این جور چیزا نیست. گفتم دمت گرم خوب شد نگفتی مربوط به مامایی میشه!! زمین شناسی یکم نزدیکتره.
ولی اتفاقات زیبا هم در این حوزه افتاده که جای بسی تقدیره. آخریش همین فیلم سینمایی "روشنایی دریا" بود که نمی دونم کدوماتون موفق شدین که پاش بشینید.
Name فیلم داستانی (روشنایی دریا ) Subject
Type فیلم سینمایی Director
Channel شبکه تهران Duration 70 دقیقه URL mms://media.iransima.ir/tv5/tv5_13880229_024.wmv Date 1388/02/29 [22:40]
همونطور که مشخصه اردیبهشت ماه از شبکه تهران پخش شد. توش یه مهندس بدبخت تازه کار بود که باید بهش اعتماد می کردن و اون رو می فرستادن رو سکو.
اين فيلم به کارگرداني حسن لفافيان با حضور فاطمه گودرزي و عبدالرضا اکبري ساخته شده و در خلاصه داستان آن آمده است: به دليل نشت يک لوله گاز نيروگاه در عمق چهل متري دريا، جزيره کيش با خطر خاموشي رو به رو است. متخصصين معتقدند که بايد از نيروهاي خارجي کمک گرفت، ولي ...
این مهندس رو فاطمه گودرزی معرفی می کنه. بعد می بَرَدش پیش پیمانکار پروژه بعد یارو قبول نمی کنه می گه تجربه نداره. پسره برمی گرده می گه من کارشناس ارشد متالورژی هستم و تمام واحد های جوشکاری و غواصی رو با نمرات بالا پشت سر گذاشتم. به نظرم بتونم کمکتون بکنم. خلاصه سرتون رو درد نیارم. پسره راه میوفته می ره اونجا. می پره تو آب و در عمق چهل متری یه جوش تپل می ده که همه (که داشتن با مانیتور اون صحنه رو تماشا می کردن) انگشت به دهن می مونن.
اينجوري كه پيداست خيلي فيلم مي بينيد شما
فكر كنم كنداكتور ( درست نوشتم ؟؟؟) شبكه ها رو حفظ باشيد
سلام
منم توی چند تا از فیلماا سم متالورژی رو شنیدم ازجمله:
1) روز حسرت (تو یه قطعه از فیلم که توضیحش خوب یادم نیست یه زنه به حاج رضاگفت که دخترش بعداز این که تصادف کرده بود و در استانه مرگ بود بعد از این که سالم شده بود تورشته ی مهندسی متالورزی قبول شده بود!!!!)
2) روشنایی دریا (این فیلمم وقتی من تازه قبول شده بودم دیدم واز همون اول ضد حال اساسی شدم)
3) اخریشم سریال پرطرفدار جومونگ بود که با کمک مهندس موپالمو توانست به هدف والای خودش برسه ناگفته نماند که از زحمات خواهرسوسانو تقدیر شود که در این راه باکمک های مالیو... خود این رشته را پررنگ تر کردندو........
نمی دونم سینما فیلم همیشه پای یک زن در میان است را دیدید یا نه؟؟
یه مرد خیلی خوشتیپ جا افتاده توی فیلمه که با زنش یه مشکلات عجیب و با حال داره .
یه جای فیلم فکر کنم بابای دختره به دخترش گفت : تو که یه همچین شوهری می خواستی برای چی رفتی زن یه دکتر خوردگی شدی .
منم با دوستام تو سینما داد می زدیم دلش هم بخواد
مرسیپس بزارید یه خاطره تلخ هم بگم .
باز تلویزیون داشت یکی از اون بر نامه های مضخرفشو می زاشت با اجرای فرزاد حسنی یکی از جوون های موفق را آورده بود . از پسره پرسید که رشته تحصیلی تون چی بوده ؟؟؟
پسره گفت : مواد
فرزاد حسنی یه چیز توی این مایه ها گفت : نیان بگیرنمون .
هه هه هه هه لووس بی معنی
همین مثله تو خوبه که هر روز ابرو هاتو یه سایز ریز دانه تر می کنی ؟؟
مرسی
فکر کنم اینی که میگی رو دیده باشم.
ولی یه مقدار هم تقصیر اسم رشته مون هست. اگه بگی متالورژی یارو نمی فهمه. اگه بگی مواد، می فهمه چی گفتی ولی فکرش می ره یه طرف دیگه بعد اگه مسخره ات نکنه، حتما یه پوزخند می زنه.