بابا تو خیلی باحالی.......میخوای بگم عادل یه نظرسنجی بذاره؟؟؟؟؟انصافا این حرفتو قبول دارم دمت گرم
بابا تو خیلی باحالی.......میخوای بگم عادل یه نظرسنجی بذاره؟؟؟؟؟انصافا این حرفتو قبول دارم دمت گرم
با خون غیرتبا چی کار میکنی با فرهنگ؟؟؟؟؟
ما اگه بخوایم حتی اگه صداهامونو ببندن صدای اعتراضمونو به گوش همه می رسونیم.بچه ها همه قبول کنین یکی از اهداف فیفا مبارزه با نژادپرستیه
اقا جان فحش نده الان میگن با ما بودی میریزن سرت، منم که خداییش حال دعوا ندارم![]()
عادل فردوسی پور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون خر کیه؟نمیشناسمش.بابا تو خیلی باحالی.......میخوای بگم عادل یه نظرسنجی بذاره؟؟؟؟؟
ایول ....... ایول........ما اگه بخوایم حتی اگه صداهامونو ببندن صدای اعتراضمونو به گوش همه می رسونیم.بچه ها همه قبول کنین یکی از اهداف فیفا مبارزه با نژادپرستیه
داداش من اهل فحش و دعوا نیستماینو هستم (تو فقط به ما فحش نده)![]()
جان............................ما اگه بخوایم حتی اگه صداهامونو ببندن صدای اعتراضمونو به گوش همه می رسونیم.بچه ها همه قبول کنین یکی از اهداف فیفا مبارزه با نژادپرستیه
وقتی داغ میکنی اهل همه چی میشی.......داداش من اهل فحش و دعوا نیستم
داداش من اهل فحش و دعوا نیستم
وقتی داغ میکنی اهل همه چی میشی.......
همون که نظرسنجی گذاشته بود شما میگفتید تقلب شده ، رای ما از 100% هم بیشتر بود...عادل فردوسی پور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون خر کیه؟نمیشناسمش.
عادل فردوسی پور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون خر کیه؟نمیشناسمش.
فکر کنم وقت لالاته برو بخواب آفرینبخواب بابا.......![]()
ای فتنه گر اطل اشغال اتیش زن![]()
اقا جان شما اینقد حرص نخور، حالا اگه با فحش دادن به من اروم میشی هر چی دلت میخواد بگو
من که نگفتم کاره اونا درسته، ولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میخوای قبول کنی یا نکنی سنگ اولو طرفدارانه شما زدن (من نه اینوریم نه اونوری، حالا نگی پرسپولیسی بود این حرفو زد)
فکر کنم وقت لالاته برو بخواب آفرین
آره تو راست میگی.ارزش جواب دادن نداره این حرفت.خودتونو گول بزنین آفرینهمون که نظرسنجی گذاشته بود شما میگفتید تقلب شده ، رای ما از 100% هم بیشتر بود...
حالا شما تا صب بگو
بدبختی این بود که محل اسکان گزارشگر در ضلعیه که طرفدارایه پرسپولیس هستن و متاسفانه توهین های تیم مهمان شنیده نمیشد وگرنه مرض که ندارن همینجور فحش بدن
ولی در کل جفتشون سوراخن فقط اس اس![]()
مرض دارن بدجورم مرض دارن ای آقایی که ادعای فرهنگ می کردی فرهنگتونو دیدین.وای بر شما وای بر شعورتان وای بر فرهنگتان
چی باشگاهو گرفتین سرتون بابا مگر نشنیدیید جاودانی میگفت تماشاگر ها تازه از بدن سازی اومده بودن اماده نبودن
انشالله از بازی های بد
تو نمیتونی بخوابونی منو.ببین ساعت از 9 گذشته وقت لالاست جیش بوس لالا یادت نرهمن به تو میگم ، تو هم به من میگی؟؟؟؟؟؟ چرا تقلید میکنی؟؟؟؟؟؟
من تا تو رو نخوابونم ، نمیخوابم........
خداییش این چه اواتاریه اخه، عوضش کن بابا
جمجه م شد اواتار؟
تو هم برو بخواب......ای فتنه گر اطل اشغال اتیش زن![]()
عییشششششقست اس اس
دوست عزیز من خودم ترکم ، ولی داری تند میری
بابا این چیه آخه تو آواتارت ، تو رو خدا عوضش کن زهره تلک شدیم![]()
خوب مگر چیه.......![]()
![]()
به این خوبی..............![]()
![]()
جمبمه فرعون مصرهه![]()
![]()
![]()