مشاهده پیوست 254223مشاهده پیوست 254224
با سلام خدمت شما دوستان و مهندسان عزیز
عزیزان من یه فایل سه بعدی شده در اتوکد را اکسپورت کردم با پسوند fbx توی تری دی بازش کردم و میبینم همش مشکی شده .....راه حلی هست که مشکی نشونشون نده ...... عکس هاشونم ضمیمه کردم ببینید لطفا.
سلام
واسه من اعداد اعشاری رو نمیشه وارد کرد مشکل چی هست؟ اعشار رو نمی شناسه؟
لطفااگر میدونید جواب بدید
ممنون مهندس یه بار دیگه فایل کد رو اکسپورت کردم با این تفاوت همه تیکا رو برداشتم جز تیک ابجکت و وقتی وارد مکس بردمش دیگه مشکی نشون ندادش و یه زنگ تقریبا کرم مانند حجم به خودش گرفته بود.سلام
حجمتون رو ادیت پلی کانورت کنید و پلی گان مورد نظر رو انتخاب کنید و گزینه ی فلیپ رو بزنید تا جهت نرمال صفحه عوض بشه و سیاهی برطرف بشه.
سلامسلام
یه سوال:
display background تو مکس 2015 کجاست؟تو مکس 2012 که داشتم alt+b رو میزدم تیکش رو میزدم الان نمیدونم تو 2015 کجاست؟
سلام
یه سوال:
display background تو مکس 2015 کجاست؟تو مکس 2012 که داشتم alt+b رو میزدم تیکش رو میزدم الان نمیدونم تو 2015 کجاست؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان
تو کد سه بعدی کردم ولی تو مکس باز نمی شه
چیکار کنم؟
کار دانشگامه
سلام دوست عزیز
قبل وارد کردن کد مطمعن شین که ورژن کد فایل هم ورژن یا پایینتر از ورژن مکس باشه
سلام
من یه مشکل عجیب تو رندر گرفتنم دارم اینکه کلا یه جای دیگه رو رندر میگیره و اصن سقف و کفم جابجا مییشه.... قبلا این مشکلو داشت فهمیدم یونیت ستاپم به جای اینچ رو متر بوده ولی الان اونم درسته و هنوز این مشکلو دارممشاهده پیوست 256455
سلام
من توی مکس یه پنجره دارم که بالاش قوس داره متریال که میدمش دیوارش خوب اما اون قسمت قوس رو میخوام همراه قوس چرخش داشته باشه چی کارش کنم (بدون این که قوسو جدا مدل کنم همین جور سر هم متریالاش یکی باشن)یه استاد داریم گفت میشه هر چی بهش گفتم چه جوریه گفت نمیگمت
دوستان اگه راهی به ذهنتون میخوره بگید.ممنونمشاهده پیوست 256807اینم تصویر ضمیمه
سلام من یک مشکلی با خروجی گرفتن رندری که گرفتم در مکس دارم. وقتی رندر میگیرم چیزی که در صفحه frame buffer می بینم خوب هست و رنگ ها مناسب هست اما وقتی همین فایل رو ذخیره می کنم یا از صفحه کپی در مکس تهیه می کنم کیفیت کلا عوض میشه یا زیادی روشن میشه یا سیاه....
به تنظیماتش هم دستی نمی زنم اما این تغییر پیش میاد.
این عکسی هست که frame buffer موقع رندر به من میده
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=256937&d=1458317231&thumb=1&stc=1
مشاهده پیوست 256936
اما این در نهایت فایلی هست که برای من ذخیره می کنه یا اگر از عکس بالا کپی تهیه کنم به من ارائه میده!
مشاهده پیوست 256937http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=256936&d=1458317192&thumb=1&stc=1
با سلام
من یه پنجره دایره ای شکل دارم که میخوام متریال اجر بدم بهش متریال اجر میچرخه دور اون دایره ولی اون جوری که میخوام نمیشه یعنی میخوام اجر دور تا دور دایره بچرخه دوطرف دایره خوب نمیچرخه اجرهاش
چی کارش کنم که خوب بچرخه اجر دور تا دور دایره؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید.
فکر کنم توضیحاتی که دادم کامل نبوده! این ویدیو رو سریع ساختم! اگه باصبر روش کار بشه روش مناسب و قابل قبولی میتونه باشه -آسون ترین راه همینه-- لینک
سلام
من تازه مکس شروع کردم
ببخشید یه سوال مبتدیانه
من میخام طراحی داخلی یه اتاق بزنم
وقتی ابجکتهایی مثل مبلمان رو واردی مکس میکنم چطور به راحتی دقیقا زیر پایه صندلی یه کاناپه و ... رو روی کف اتاق قرار بدم ؟
با اسنپ یکم کار کردم سخت بود یا من وارد نبود ؟؟
میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | ||
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | ||
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |