ممنون اما این اون نمایی که من میخوام رو نمیده!
جزئیات گره چینی زیادی روی این نما هست و جز در حالت گسترده ش جور دیگه ای در نمیاد
خوب یه اسکیس بذارید ببینیم جزییات رو --شاید راه حل پیدابشه
ممنون اما این اون نمایی که من میخوام رو نمیده!
جزئیات گره چینی زیادی روی این نما هست و جز در حالت گسترده ش جور دیگه ای در نمیاد
خوب یه اسکیس بذارید ببینیم جزییات رو --شاید راه حل پیدابشه
سحر جان کار با Shape merge رو بلدی ؟
به راحتی میتونی هر طرحی رو ، بر روی جسم های سه بعدی بندازی و بعد تبدیل به ادیت پلی کنی و اون قسمت های مورد نظر رو حذف کنی ، البته به خاطر این کار که سطح قوس داره و مستقیم نمیشه روش این کار رو انجام داد چون تناسبات گره سازی در انتهای قوس بهم میریزه باید اول سطح صاف که نمات هست رو ایجاد کنی (بدون ضخامت)بعد تعدادی سگمت عمودی به سطح نما اضافه کنی که بتونیم در آخر کار بوسیله مدیفایر Bend سطح خمیده رو ایجاد کنیم بعد طرح رو شیپ مرج کنی روی نما ، بعد از اون تبدیل به ادیت پلی کن و قسمت هایی که نیاز نداری دلیت کن و بعد سطح رو اکسترود کن که ضخامت پیدا کنه ، در آخر هم مدیفای Bend
چون وقت نداشتم طرح گره سازی رو بکشم با یک طرح ساده برات امتحان کردم و عکس رو قرار میدم ، روش کار به همون صورت هست و هیچ فرقی نداره
http://www.8pic.ir/images/16632435511068819306.jpg
موفق باشی
shape merge رو از قسمتcompound object میتونی پیدا کنی ، سطح نما رو انتخاب کن بعد وقتی روی شیپ مرج کلیک کردی یک گزینه داره به اسم پیک شیپ روی اون بزن و طرح گره سازی رو که دو بعدی هست انتخاب کن ، دقت کن از روبه رو دقیقا طرح گره سازی روبه روی نما قرار داشته باشه . اینجوری طرح دو بعدی میافته روی پوسته نما و بعد بقیه مراحل رو میتونی انجام بدی .بلد که نیستم اما امتحان میکنم
خیلی خیلی لطف کردی ممنونم مینا جان
مشاهده پیوست 179686
یه گره هست ! برای مثال گره بالا که به صورت پر و خالی رو پوسته درمیاد
من همین رو ایمپورت میکنم توی تری دی و با دستور bend که کار میکنم تناسباتش رو به طرز فجیعی به هم میزنه! به خصوص که گره 10 پر هست تناسباتش خیلی حساس تر از اون چیزی هست که به چشم نیاد!
دیگه مغزم نمیکشه!
دوستان مرسی اما میشه وقتی یک چیزی رو جواب میدید بیزحمت کامل جواب بدید مثلا این تنظیماتش رو متشکر می شم مرسی
دوستان مرسی اما میشه وقتی یک چیزی رو جواب میدید بیزحمت کامل جواب بدید مثلا این تنظیماتش رو متشکر می شم مرسی
سلام بچه ها یه سوال فوری دارم،لطفا هر کی میدونه جواب بده.
اون منوی بالای تری دی مکس هست که move rotateو.. داره.دستم خورد بهش ازش جدا شد بعد close زدم بسته شد حالا نمیدونم چیکار کنم..تو همه ی منوهام رفتم اما اصلا نیست که نیست.میشه کمکم کنید لطفا؟
سلام دوستان
من ميخوام يك حجم اسپيرال مانند را داخل 3dmax بكشم ، با مدل كردن object مشكل دارم ،چن روش را سعي كردم انجام بدم اما جواب نداد و يك حجم يك تكه نميشه ،چه روشي را پيشنهاد مي كنيد؟
يك اسپيرال هست كه اوج ميگيره آرام و به نقطه اوج خودش مي رسه مشاهده پیوست 180429
سلام ...
میخوام یه پلان و تو max ، سه بعدی کنم ..
میشه توضیح بدید؟؟؟بلد نیستم
سلامسلام به همه دوستان .....خسته نباشید
چه جوری میشه یه حجم رو از archicad برد توی 3d max .....بعدم متریال داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
سلام به دوستان
من امروز وقتی فایل مکس پروژم رو باز کردم دیدم این ارور رو میده، البته چندتا از فایل های مکس دیگه رو باز کردم یک سری درست بالا اومدن اما بعضی ها پیغامی ک تو عکس براتون گذاشتمو نشون میده.کمکم کنید.چطور درست میشه؟
مشاهده پیوست 181800
دوستاااااااااااااان..خواهش میکنم کمکم کنین..این نمارو چطوری تو مکس درست کنم؟مشاهده پیوست 182308
راستش دوست عزیز من تری دی کد بلد نیستم.وبا رویت و مکس فقط کار کردم..اگه راه دیگه بلدین لطفا کمکم کنین.ممنونراحت ترین کار اینه به نظرم
کلا دوتا سمپل داره
جدا جدا توی کد بکش و سه بعدی کن
بعد کپی کن و ببر توی مکس
هم تمیزتر در میاد هم دقیق تره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | ||
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | ||
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |