من نرم افزار اتوکد احتیاج دارم لطفا کمکم کنید.
سلام دوستان.من هر وقت تو اتوکد کلبک راست میکنم یه علامت (+)توی صفحه زده میشه و فقط با زوم کردن از بین میره کمک کنید ممنون
مرسی دوست عزیز شما کارتون درستهسلام
به این نقطه ها blip میگن. تو اتوکدهای قدیمی با نوشتن blipmode تو خط فرمان میتونستید اون رو on یا off کنید. ولی در اتوکدهای جدید (فکر کنم از 2009 به بعد)، این دستور (که در واقع دستور نیست و یک متغیر سیستمی اتوکده)، حذف شده و دیگه دستوری به اسم blipmode وجود نداره ولی با نوشتن دستور زیر تو خط فرمان که یک دستور اتولیسپ هستش میتونید مقدار متغیر blipmode رو تغییر بدید و این blip ها رو خاموش کنید:
(setvar "blipmode" 0)
اگه به جای 0، 1 قرار بدید blip ها دوباره فعال میشن.
سلام
در اتوکد وقتی میخوایم محیط یا مساحت یه فضای بسته رو به دست بیاریم اول اون رو polylineمیکنیم بعد properties رو میزنیم محیط و مساحت رو به ما میده. این امکان تو اتوکد من غیر فعال شده یعنی وقتی properties رو میزنم هیچی نشون نمیده یا اینکه عرض و ارتفاع رو میده چیکار کنم که درست شه؟
با سلامسلام
در اتوکد وقتی میخوایم محیط یا مساحت یه فضای بسته رو به دست بیاریم اول اون رو polylineمیکنیم بعد properties رو میزنیم محیط و مساحت رو به ما میده. این امکان تو اتوکد من غیر فعال شده یعنی وقتی properties رو میزنم هیچی نشون نمیده یا اینکه عرض و ارتفاع رو میده چیکار کنم که درست شه؟
-----------------------------------------------با سلام
اگر از اتوکد با محیط کلاسیک استفاده میکنید،روی نوار ابزار یه جای خالی راست کلیلک کنید و دستور inquiryرو فعال کنید با این دستور به راحتی میتونید مساحت،محیط،ارتفاع و ... بدست بیارید.
اگه از اتوکد با محیط دو بعدی استفاده میکنید،روی نوار home نوار کشویی utilities نشون دهنده مساحت هست.
با تشکر
سلام دوستان
آیا ترفندی هست که بتونیم اندازه مجموع خطوط موجود در اتوکد از قبیل خطوط راست و کمان ها و ... فهمید؟ برای محاسبه قیمت برش قطعات لازم دارم.
ممنون از دوستانی که جواب میدن
سلام دوستان
آیا ترفندی هست که بتونیم اندازه مجموع خطوط موجود در اتوکد از قبیل خطوط راست و کمان ها و ... فهمید؟ برای محاسبه قیمت برش قطعات لازم دارم.
ممنون از دوستانی که جواب میدن
سلام من یه مشکلی جدیدا با این اتوکد پیدا کردم
وقتی دو تا فایل رو باز میکنم نرم افزار اتوکد 2 باز اجرا میشه...!
یعنی هر بار که یه فایل باز دارم با دبل کلیک برروی نقشه دیگر فایل در همین پنجره اتوکد باز نمیشه به طوری که در تسکبار ویندوز یهو میبینی 2 3 تا اتوکد باز شده.
تازه جالب اینجاست که یک نقشه CLOSE نمیشه و باید کل برنامه اتوکد رو ببندی تا یه فایل بسته بشه.
پنجره save as هم نمیاد به صورت دستور متنی تو command line چاپ میشه.
این حالت تنظیمات خاصی داره یا برنامه بهم ریخته و باید اتوکد رو unistall کنم؟![]()
دستت درد نکنه سرعت عملت عالی بود جوابت عالیتر شاد باشیدسلام
واسه باز شدن پنجره save as تو خط فرمان FILEDIA رو تایپ کن و مقدار 1 رو واسش وارد کن.
واسه اینکه با دابل کلیک بروی فایلهای کد یه اتوکد جدید باز نشه تو خط فرمان SDI رو تایپ کن و مقدار 0 رو براش وارد کن.
باعرض سلام خدمت همه دوستان گرام:
من یک مشکلی توی اتوکد دارم که به اینصورته: وقتی اتوکدم رو نصب میکنم چند روزی که میگذره مخفف دستورات دیگه اجرا نمیشه.
(البته بگم که شاید حدود 60 درصد از مخفف ها اجرا نمیشه بقیه اجرامیشه). یعنی باید اونها رو کامل بزنی. که اینم یک خیلی دردسر بزرگیه. مثلا: من میخوام دستور circle رو اجرا کنم در حالت عادی خوب میزنی C اجرا میشه . اما حالا اجرا نمیشه. دیگه دستور trim.extend و ... . در ضمن من توی لیست فرمانهای اتوکد هم رفتم اونا هیچ تغییری نکردن. من خودم فک میکنم که از این باشه که من همیشه به اینترنت متصل هستم. حالا ویندوزمن هم سون (7) هستش. و اتوکد من هم 2014.حالا من نمیدونم چه کنم. لطفا مرا راهنمایی کنین. تشکر از همه دوستان
باعرض سلام خدمت همه دوستان گرام:
من یک مشکلی توی اتوکد دارم که به اینصورته: وقتی اتوکدم رو نصب میکنم چند روزی که میگذره مخفف دستورات دیگه اجرا نمیشه.
(البته بگم که شاید حدود 60 درصد از مخفف ها اجرا نمیشه بقیه اجرامیشه). یعنی باید اونها رو کامل بزنی. که اینم یک خیلی دردسر بزرگیه. مثلا: من میخوام دستور circle رو اجرا کنم در حالت عادی خوب میزنی C اجرا میشه . اما حالا اجرا نمیشه. دیگه دستور trim.extend و ... . در ضمن من توی لیست فرمانهای اتوکد هم رفتم اونا هیچ تغییری نکردن. من خودم فک میکنم که از این باشه که من همیشه به اینترنت متصل هستم. حالا ویندوزمن هم سون (7) هستش. و اتوکد من هم 2014.حالا من نمیدونم چه کنم. لطفا مرا راهنمایی کنین. تشکر از همه دوستان
با عرض سلام خدمت دوستان
من یه مشکل دارم کلا گیجم کردهاونم اینکه وقتی میخوام چیزی بکشم با هر کلیک نقاط موقتی روی صفحه ایجاد میشه که مزاحم طراحی می شه با حرکت دادن صفحه و یا دستورredrow از بین میره .دوستام بهم گفتن با دستورBlipmode میتونم درستش کنم ولی این دستور تو اتوکد 2012 کار نمیکمه .
لطفا کمکم کنید موندم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | [ حذف منوهای اتوکد] رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
K | [ پیام خطا در اتوکد ] Error رفع اشکال | AUTO CAD | 7 | |
![]() |
[ نصب و حذف برنامه های اتوکد ]► رفع اشکال کرک اتوکد | AUTO CAD | 60 | |
![]() |
[ رفع مشکل برعکس شدن فونتها در چاپ] تنظیم پرینتر | فونت | استفاده از فرمت تصویری و PDF | AUTO CAD | 13 |