ارام باشيد عزيزانبچه ها واقعا لطف بزرگی میکنن اینو همیشه میگم .... خب من گفتم شاید هزینش واست گرون دربیاد نمیدونستم دوربین داری....این حرفیم که زدی دوباره از لطف شماست که در اختیار بقیه میزاری. در مورد کپی رایت هم یه توضیحی بدم. این جزوه ها اغلب تو انتشاراتا وجود داره و هرکس میخواد میره میخره ... و مثل اینکه تو خریدی به چند تا از دوستات دادی.... این تا اینجا...باز نمیدونم ایشون هزینه انتشاراتو میگیرن یا فقط کلاساشونه... اگه فقط کلاساشون باشه که انگار ما هم از انتشارات خریدیم و برای ایشون فرقی نداره که کی بگیره همونطور که خریدش رو در اختیار همه گذاشته. اما میمونه یه چیز که اون دست نویس بودن و غیر خام بودن جزوس که اونو تقریبا برابر با کلاس میکنه و ارزش جزوه رو میبره بالا(برای کسایی که میتونن با کتاب یا جزوه بخونن) که در اینصورت نمیدونم چی بگم. بقیه هم نظر بدن( البته اینهمه جزوه اینجا هست اگه اینکار اشتباه باشه قطعا دانلودای دیگمونم اشکال داره ...یجا یچیزی خوندم در مورد آوردن حرام سر سفره علم با برخی دانلودها....والا مغزم هنگ کرده...نمیدونم دیگه چی درسته چی غلط...یجا اینو میخونم یجا دیگه دوستان از سر ثواب و کمک به بقیه، وقت و هزینه میزارن برای کساییکه شرایط یکسانی ندارن و واقعا لطف میکنن فایلای خودشونو رایگان به بقیه میدن )
من اصلا نه پام رسيده به ايوانخانه نه پولي بابتش دادم
پارسال يكي از بچه هاي گل اين باشگاه جزوشو داد به من خوندم همين
اصلا بحث پول نيست
اگه كاربر ابرام412 جزوه سروش نيا رو بزاره كه قول داده بزاره ديگه به جزوه من نيازي نيست
من الان جزوه نانو ايوانخانه رو گذاشتم بخش جزوات
جزوه فناوري نوين طباطباييم ميزارم
ابرامم ميخاد جزوه فن سروش نيا و تاريخ نسيم عسگري رو بزاره
ديگه حله ديگه
نه؟