عزیز من ربطی به ساعتگرد و ساعت نداره کهخب جهت بار رو به پایین باشه و یه دونه متمرکز.اون موقع مخلف عقربه های ساعته یا موافق؟؟
شکل 4-8 از صفحه 77 کتاب مقاومت مصالح گلابچی یا جزوه سروش نیا بخش نمودارها رو ببین
عزیز من ربطی به ساعتگرد و ساعت نداره کهخب جهت بار رو به پایین باشه و یه دونه متمرکز.اون موقع مخلف عقربه های ساعته یا موافق؟؟
مرسی چرا خب (البته هر کی یه روشی داره)ولی با عکسی که گداشتی متوجه شدم دقبقا آخه من برا نمودارا کتاب ایستایی هنرستانم همراه چند تا جزوه میخونم که یه نکتش گیجم کرده بود و گفته بود همیشه منفیه(البته قاعدتا منفیه مگه در موارد خاص) الان در شکل بالایی ممان تکیه گاه مخالف عقربه ها و در پایینی موافق عقربه های ساعته
مرسی چرا خب (البته هر کی یه روشی داره)ولی با عکسی که گداشتی متوجه شدم دقبقا آخه من برا نمودارا کتاب ایستایی هنرستانم همراه چند تا جزوه میخونم که یه نکتش گیجم کرده بود و گفته بود همیشه منفیه(البته قاعدتا منفیه مگه در موارد خاص) الان در شکل بالایی ممان تکیه گاه مخالف عقربه ها و در پایینی موافق عقربه های ساعته
ساران جان میشه توضیح بدی دو تاشو ؟؟؟
من فعلا سروش نیا رو نخوندم و دارم از رو ایستایی هنرستان نمودارارو میخونم.......
حالا تکلیف ما چیه تو کنکور؟حقشه جوابتو ندم چون اون روز مسخرم کردی
ببین همینیه که قاصی جون میگه
ببین تو از تیر برش میزنی بگو خب! اگه گشتاور خمشی که تو مقطع تیره پادساعتگرد درآد میشه مثبت اگه ساعتگرد میشه منفی ولی توجه کن این نیروی داخلیه نه گشتاور بیرونی
قاصی جونم به قراردادش اشاره کرد که انگلیسیا (بریتانیا) ساعتگردو میگیرن مثبت اما سیستم اس آی پادساعتگردو میگیره مثبت (نقل قول از ابراستاد سروش نیا)
گرفتی یا با چماق بیام حالیت کنم؟
برای منم چاپ نشده.صفحه 442 فاطمی یه عبارتش نیفتاده تو کتاب....بعد از رفتار خالص کششی....میشه لطفا این خطو اینجا بنویسین؟
برای منم چاپ نشده.
بچه ها کتابهای مبانی سازه و فناوری نوین رو بخوایم بخونیم تو چ زمینه ای درصد میاریم؟؟؟فناوری رو گفته بودن واسه عناصر و مصالح خوبه...میانی رو چی؟و اینکه تو سیلابس مرکز تو آزمونها اسمی ازش نیورده....کی شروعش کنیم؟؟؟فصل حذفی دارن؟؟متنش مهمه یا فقط عکس ها رو بخونیم بریم جلو؟؟؟
بچه ها کتابهای مبانی سازه و فناوری نوین رو بخوایم بخونیم تو چ زمینه ای درصد میاریم؟؟؟فناوری رو گفته بودن واسه عناصر و مصالح خوبه...میانی رو چی؟و اینکه تو سیلابس مرکز تو آزمونها اسمی ازش نیورده....کی شروعش کنیم؟؟؟فصل حذفی دارن؟؟متنش مهمه یا فقط عکس ها رو بخونیم بریم جلو؟؟؟
امروز ایمیل می زنم ازش می پرسممیشه لطفا این سوالو حل کنید واسم؟از جزوه سروش نیاستمشاهده پیوست 174418
میشه لطفا این سوالو حل کنید واسم؟از جزوه سروش نیاستمشاهده پیوست 174418
خانم پیروز من یک سوال داشتم اما چون خیلی ضایع و آماتور بود تو پیغام خصوصی پرسیدمبفرما دوست خوبم
اینم حل مسئله به قلم دوست داشتنی ترین و مهربون ترین استاد دنیا که قولشو داده بودم
البته تو ایمیلش نوشته بود که بارها گفتم این سوالای سخت برای تمرین بیشتره و خودتونو درگیر و نگرانش نکنین
ووووووی چقد باحال بود!
تا ده دیقه داشتم می خندیدم
مرسی عزیزم خیلی ی ی ی لطف کزدیبفرما دوست خوبم
اینم حل مسئله به قلم دوست داشتنی ترین و مهربون ترین استاد دنیا که قولشو داده بودم
البته تو ایمیلش نوشته بود که بارها گفتم این سوالای سخت برای تمرین بیشتره و خودتونو درگیر و نگرانش نکنین
مرسی عزیزم خیلی ی ی ی لطف کزدی
خوب با اجازتون از الان سئوالهای من تا اینجایی ک خوندمو میخوام بپرسم و ممنون میشم جواب بدید...
کتاب ساختمانهای بتنی فصل اول صفحه 10-11-12 یه جدوله طوییییییییییل هست...اونو باید بخونیم؟؟؟!!!منظورم کلیه چه معماریها چه تکنولوژی چه انرژی
خوب با اجازتون از الان سئوالهای من تا اینجایی ک خوندمو میخوام بپرسم و ممنون میشم جواب بدید...
کتاب ساختمانهای بتنی فصل اول صفحه 10-11-12 یه جدوله طوییییییییییل هست...اونو باید بخونیم؟؟؟!!!منظورم کلیه چه معماریها چه تکنولوژی چه انرژی
عزیزم من این کتابو اصن ندارم!!از رو جزوه سروش نیا دروس فنی رو میخونم !!!
معماریا نه
مدیریت پروژه ها برا درس مصالح بله
عزیزم...اونوقت برا انرژی و تکنو نمیخواااد؟؟!!1
عارفه جونم من جدول رو نگا کردمخوب با اجازتون از الان سئوالهای من تا اینجایی ک خوندمو میخوام بپرسم و ممنون میشم جواب بدید...
از كجا معلوم كه نخاد
اگه سوال بياد ازش كي پاسخگو ميشه
اگه تو كتابا هست مياد ديگه
کسی نمیدونه جواب مارو بده!!!دوستان یه سوال :
سیستمهای هواساز چند منطقه ای دمشی هستند یا مکشی؟؟تو متن کتاب گفته مکشی اما تو عکس گفته دمشی!!!کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری سلطاندوست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | ||
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | ||
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | ||
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | ||
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |