رشته:ریاضی منطقه:2 رتبه3019

javsalo

عضو جدید
1====میخواستم ببینم با این رتبه میشه نفت اهواز را زد رشته:ریاضی منطقه:2 رتبه3019
البته این رشته برای من کشوری هست

درمورد امکانات و وضعیت رفاهی دانشگاه های زیر هرکی میتونه توضیح بدهد که من تو دفترچه درموردش هیچی ندیدم>

نفت اهواز/آبادان

مهندسی گیلان

مهندسی بابل

مهندسی مشهد

البته بوم بنده استان گلستان می باشد

2--------میگن مهندسی نفت بهترین از لحاظ درآمده این درسته مثلا حقوقشون چقدره نسبت به مکانیک

ازلحاظ درس ها هم بگین این نسبت به برق ومکانیک چجوری سخت تره یا آسون تره...

mry68

عضو جدید
نفت اهواز رو نمیاری چون با رتبه زیر 2000 منطقه 2 میشه اونجا قبول شد ولی اگه به مهندسی شیمی هم علاقه داری مهندسی شیمی دانشکده نفت اهواز رو حتما قبول میشی .چون من الان تو این دانشکده همین رشته رو میخونم و رتبه منطقه 2 من هم 2700 بود(سال 86).از امکاناتشم بگم که کمک هزینه تحصیلی ماهیانه داره(البته نه زیاد) و بورسیه شرکت نفت هم میشی البته برای استخدام نیاز به معدل خوب هست.دروس اختصاصی هم به زبان انگلیسی تدریس میشه وکلیه کتب درسی اول هر ترم به دانشجو تحویل داده میشه. چیز های دیگه ای هم مثل فلش مموری و mp4 هم میدن و همچنین لوازم التحریر در اول هر ترم. چک لیست درس ها رو هم میتونی از لینک زیر در یافت کنی:gol:http://rapidshare.com/files/263789256/termbandi.pdf.html

esz.math

عضو جدید
:que:میتونید بگید که نفت صنعت نفت بهتره یا برق (مکانیک) اصفهان(تبریز یا شیراز)؟:que:

mry68

عضو جدید
جواب

جواب

:que:میتونید بگید که نفت صنعت نفت بهتره یا برق (مکانیک) اصفهان(تبریز یا شیراز)؟:que:

نمیشه گفت کدوم بهتره چون بستگی به علاقه فرد داره ولی از لحاظ شغلی فکر کنم ضمانت شغلی نفت از برق و مکانیک بیشتر باشه .معمولا افرادی که به ریاضی و فیزیک علاقه زیادی دارن و البته در انها هم قوی هستن(مخصوصا ریاضی) به دنبال رشته برق میرن.اگر کسی علاقه به برق نداشته باشه در طول 4سال فاتحش خوندس.:hypocrite:

civilica2008

عضو جدید
1====میخواستم ببینم با این رتبه میشه نفت اهواز را زد رشته:ریاضی منطقه:2 رتبه3019
البته این رشته برای من کشوری هست

درمورد امکانات و وضعیت رفاهی دانشگاه های زیر هرکی میتونه توضیح بدهد که من تو دفترچه درموردش هیچی ندیدم>

نفت اهواز/آبادان

مهندسی گیلان

مهندسی بابل

مهندسی مشهد

البته بوم بنده استان گلستان می باشد

2--------میگن مهندسی نفت بهترین از لحاظ درآمده این درسته مثلا حقوقشون چقدره نسبت به مکانیک

ازلحاظ درس ها هم بگین این نسبت به برق ومکانیک چجوری سخت تره یا آسون تره...

دوست عزیز یه مساله را خیلی بهش توجه کن:
فکر میکنم هم مهندسی نفت و هم مهندسی شیمی توی درساشون , درسای شیمی خیلی هست و باید واقعا به شیمی علاقه مند باشی.
صرف اسم یک رشته نمیشه اون را انتخاب کرد:smile:

javsalo

عضو جدید
درمورد امکانات و وضعیت رفاهی دانشگاه های زیر هرکی میتونه توضیح بدهد که من تو دفترچه درموردش هیچی ندیدم>مثلا چند سال خوابگاه میدهند؟

مهندسی گیلان

مهندسی کاشان

مهندسی بابل

مهندسی مشهد

بالا