واسه همراه اول هم راه حلی است؟
ممنون
با سلام
برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی از طرف ایرانسل عدد 2 را به شماره ی 5005 از خط ایرانسل خود ارسال کنید.
باید چند ساعتی صبر کنید تا سرویس براتون فعال بشهارسال میکنیم دوباره پیام میده که این ایرانسل هم ماشاالله فقط بلده بچاپه
واسه این موسسه های تبلیغاتی آموزشی چطور؟
راستی از بعداین انتخابات ستاد یکی از این نماینده های مجلس پیامک میده اینارو چیکارمیشه کرد کلا؟
آره بابامرسی که خبر دادین اما من قبلا اینو امتحان کردم و همچنان بازم داره پیاماش می رسه متاسفانه
ممنون
بعد از ارسال باید پیامک تایید براتون بیاد. اگر با وجود پیامک تایید دوباره براتون ارسال شده امروز هم دوباره امتحان کنید.مرسی که خبر دادین اما من قبلا اینو امتحان کردم و همچنان بازم داره پیاماش می رسه متاسفانه
اونو ولش کن! خطمونو دو سه ماه شارژ نکردیم باطلش کردن فروختن به یکی دیگه! دزدی تو روز روشن!!
مهندس جان حدود 1 ماه هست که این طرح باطل شده و دیتابیسش هم پاک شده و اکثر شمار هایی که این طرح رو فعال کردن باز هم پیامک تبلیغاتی دریافت میکنند.
بله هست
عدد 1 رو به شماره 8999 ارسال کنید
مهندس جان حدود 1 ماه هست که این طرح باطل شده و دیتابیسش هم پاک شده و اکثر شمار هایی که این طرح رو فعال کردن باز هم پیامک تبلیغاتی دریافت میکنند.
دلیلش هم این بود که اسپانسر های تبلیغاتی که پولاشونو داده بودن به همراه اول شکایت کردن
با سلام
برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی از طرف ایرانسل عدد 2 را به شماره ی 5005 از خط ایرانسل خود ارسال کنید.
ممنون
میتونید زنگ بزنید به 9990 و با ارائه شماره سند شمارتون رو از لیست تبیلیغات خارج کنند
من خودم اینکارو کردم
9990 تلفن گویاست,ممکنه لطف کنید بگید کدوم بخش رو باید انتخاب کنم؟میتونید زنگ بزنید به 9990 و با ارائه شماره سند شمارتون رو از لیست تبیلیغات خارج کنند
من خودم اینکارو کردم
عمرا زنگ نمیزنم اینا کلکه ایرانسله که پولمون را بخوره لابد 3ساعت هم باید پشت خط باشیممیتونید زنگ بزنید به 9990 و با ارائه شماره سند شمارتون رو از لیست تبیلیغات خارج کنند
من خودم اینکارو کردم
یکی از گزینه هاش به اپراتور وصل میکنه [/QUOTE]تسهیلاتی که شرکت ارتباطات سیار(mci)، از خردادماه سال گذشته، به منظور رعایت حقوق مشترکین و ایجاد شرایط انتخاب برای آنان در مورد پیام های کوتاه تبلیغاتی، ایجاد کرده است؛ کماکان ادامه دارد. آن دسته از مشترکانی که مایل به دریافت پیام کوتاه(sms) تبلیغاتی و اطلا ع رسانی، که به صورت انبوه ارسال می گردد، نیستند، کماکان می توانند از طریق تماس با تلفن گویای 9990، از شمار دریافت کنندگان این گونه پیام ها، خارج شوند. در طول قریب به یکسال گذشته، تنها سه هزار و 561 نفر از بالغ بر 5/8 میلیون مشترک شرکت ارتباطات سیار، درخواست عدم دریافت این گونه پیام ها را داده اند. منبع : خبر گزاری فارس[/QUOTE]9990 تلفن گویاست,ممکنه لطف کنید بگید کدوم بخش رو باید انتخاب کنم؟ این تبلیغات همراه اول برای من خیلییی بیشتر از تبلیغات ایرانسله,بقیه همراه اولا اینجوری نیستن!!!!
سلام
یه شماره عجیبی به من زنگ زده!! 09351000000
این دیگه چیه؟! نکنه به خاطر غیرفعال کردن تبلیغاته؟!
میس کال افتاده بود
با سلام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آیسیم ایرانسل با کد ویژه 0902 از راه رسید! | اپراتورهای تلفن همراه | 1 |